The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.490.277
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Pa prebaci se na drugi faks..

Eo dogodile se dvije dobre stvari u ovom sranju od ljetovanja haha,jedna da cu napokon se vratit na travnjak,a druga da mi je tu svije sobe pored dobra zenska.E sad kak sam ja mutav svima mogu sredit samo sebi ne,ne znam kaj bi dalje..e da,ja sam dista mladji od vas,al nemam volje s tim..pisao sam o to e u drugoj temi kak sam rodjen u retardiranoj generaciji..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
drakula789 kaže...

Pa prebaci se na drugi faks..

Eo dogodile se dvije dobre stvari u ovom sranju od ljetovanja haha,jedna da cu napokon se vratit na travnjak,a druga da mi je tu svije sobe pored dobra zenska.E sad kak sam ja mutav svima mogu sredit samo sebi ne,ne znam kaj bi dalje..e da,ja sam dista mladji od vas,al nemam volje s tim..pisao sam o to e u drugoj temi kak sam rodjen u retardiranoj generaciji..

Zamisli da imaš frenda Dariguza kojem se sviđa djevojka u gepeku pored tebe. Nekim slučajem frend Dariguz ima isti broj kao i ti. Sredi im spoj.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Care vidi se da radis na humoru,al nije mi sad do toga..Kad se vratim,zajebavt cemo se opet :)

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ovo što sam danas doživio to nisam ni sanjao da će mi se ikad desit. Jučer me cijelo jutro yebe zub, raste mi treći umnjak (sa skoro 30 godina) i reko yebaji ga idem na hitnu u Osijek da vidim šta će mi reći. Pošto sam bi na malo žešćim tabletama za bolove nazovem frenda da me vozi i usput pokupimo frendicu da ide s nama. Dolazimo u KBC kad tamo na odjelu avion od sestre. Svojih 27-28 godina. Frend već počeo slinit a bogami i frendica je rekla da bi ju opalila da je muško. Pokupila ona moje papire, par minuta kasnije prozove, doktorica mi dala injekciju, ja happy ko štene što me manje boli, sprdam se sa sestrom i doktoricom da me samo lupe čekićem u po čela i nek vade sve zube da me nema šta bolit. I još se sprdamo na putu kući da sam trebo pitat broj od te sestre. Dolazimo kod mene doma, kad poruka na fejsu. Nepoznato ime i prezime. Kaže ovako: "Bilo mi je glupo pitati te kad si bio u ordinaciji jer je skroz neprofesionalno, ali činiš mi se kao ok dečko, si zainteresiran za neku kavu?"... Jao ono ne mogu nadoć, koji qrac, reko netko me zayebava, pogledam profil (dodao ju za prijatelja), kad stvarno ta sestra. Dogovorili kavu u ponedjeljak jer moram opet za Os na kontrolu i dogovorit operaciju. Još se dopisivali malo, skontali da smo išli u istu osnovnu do 5og raz i da imamo neke zajedničke prijatelje i poznanike... A šta da kažem više - medicinske sestre i učiteljice

Windows Phone 8.1 - L520, L822, L930...
14 godina
odjavljen
dark_wizz kaže...

Ovo što sam danas doživio to nisam ni sanjao da će mi se ikad desit. Jučer me cijelo jutro yebe zub, raste mi treći umnjak (sa skoro 30 godina) i reko yebaji ga idem na hitnu u Osijek da vidim šta će mi reći. Pošto sam bi na malo žešćim tabletama za bolove nazovem frenda da me vozi i usput pokupimo frendicu da ide s nama. Dolazimo u KBC kad tamo na odjelu avion od sestre. Svojih 27-28 godina. Frend već počeo slinit a bogami i frendica je rekla da bi ju opalila da je muško. Pokupila ona moje papire, par minuta kasnije prozove, doktorica mi dala injekciju, ja happy ko štene što me manje boli, sprdam se sa sestrom i doktoricom da me samo lupe čekićem u po čela i nek vade sve zube da me nema šta bolit. I još se sprdamo na putu kući da sam trebo pitat broj od te sestre. Dolazimo kod mene doma, kad poruka na fejsu. Nepoznato ime i prezime. Kaže ovako: "Bilo mi je glupo pitati te kad si bio u ordinaciji jer je skroz neprofesionalno, ali činiš mi se kao ok dečko, si zainteresiran za neku kavu?"... Jao ono ne mogu nadoć, koji qrac, reko netko me zayebava, pogledam profil (dodao ju za prijatelja), kad stvarno ta sestra. Dogovorili kavu u ponedjeljak jer moram opet za Os na kontrolu i dogovorit operaciju. Još se dopisivali malo, skontali da smo išli u istu osnovnu do 5og raz i da imamo neke zajedničke prijatelje i poznanike... A šta da kažem više - medicinske sestre i učiteljice

Jebeno.

17 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jebeno.

Bilo bi još yebenije da godišnji ne provodim u bolovima i da odmah poslije godišnjeg (za 14 dana) ne idem opet na teren. Yebem te živote

14 godina
odjavljen

Kažeš joj da te i dalje zub boli(ali ne službeno), možda shvati da poljubac riješi bol xaxa

12 godina
Boixus Nois PS kaže...

Dali je tko od vas bio u fazi kad ga nijedna cura ne zanima za vezu?Ovo me već duže drži sve su mi iste,nijedna da mi se baš svidi da nešto pokušam...

Onda izađem vani vikendom , pa opet star filmovi o kojima sam pisao ranije...Čak i bude uspijeha sa lakim curama ali mi je to sve dojadilo.

jednostavno svaki put iste priče kad se upoznaš,iste teme,ništa novo i zanimljivo...

Sincan se te faze , tamo 2007-8 kad san oprasno zagriza za WoW 

Nadoć će kad naiđe prava (ne mislin prava za ženit) tako da nemoj da te to brine. Nemoš nasilu želit nešto šta zaprvo ne želiš

Not funny dude
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Što kažete vi Cassanove na ovog momka? Cura mu se javila jer je misllila da se ljuti buduci da su netom prije razgovarali uživo kad su isli doma s faksa i ona ga odbila recimo(vec 5 put u dvije godine) i zasto mu se onda javlja ovako? 

Tko da suvisan odgovor i potkrijepljen iskustvom dobije nagradu  (razgovor pocinje od zadnje slike prema prvoj)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 10:50 (glikoprotein).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Dosadno je curi pa se javila ocito,sjebat ce ga opet i opet.

9 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Što kažete vi Cassanove na ovog momka? Cura mu se javila jer je misllila da se ljuti buduci da su netom prije razgovarali uživo kad su isli doma s faksa i ona ga odbila recimo(vec 5 put u dvije godine) i zasto mu se onda javlja ovako? 

Tko da suvisan odgovor i potkrijepljen iskustvom dobije nagradu  (razgovor pocinje od zadnje slike prema prvoj)

Jednostavno, ona vidi potencijal u njemu, budući da ide u istu teretanu kao dominik, ali za sad ga drži na distanci dok ne formira te kvadriće i guzove...

Mudra neka butra....

Ali, ako on dode do dominikove razine, onda i DP nije isključen.

Ipak je neodlučna....

Kruha i igala...
12 godina
The Friendzone Club

Neznan jel to neka njihova spika , al cini mi se razgovor dvoje polurazvijenih mozgova

Not funny dude
17 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Super, saznao je da cura voli nabildane momke, da voli slaju u Petru Pan-u i čokoladu, pa di ćeš više od toga. Sve mu je nacrtala. Samo da čokolada nije ona lom Kanditova da se oboje ne proseru. A što se slaje u Petru Pan-u tiče, ako je to onaj Petar Pan u Osijeku - visio bi tamo s njom jer ima najbolji sladoled istočno od Gajnica

16 godina
neaktivan
Ili sam lud ili prestar, ali to izgleda kao najobičniji razgovor da se malo ubije vrijeme. Nema tu ničega. Pogotovo kad na poruku da će ju uvatit ona pošalje palac. (Kao, moš mislit, samo se ti nadaj. A vjerojatno dominik trpa)
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Da tako je to kad bi isao citat knjigu i pročitao samo stranicu 246. Ali tu se radi o mozganju zasto bi se cura javila a ne o intelektualnom nivou razgovora. Dominik je frend njegov lojalan a i ima curu, a ona imala samo jednog decka. Mislim da joj nije bitna nabildanost jer je momak vec dobro nabildan, ali je prije cura bila debeljuskasta a sad je prava maca rawr

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 13:07 (glikoprotein).
16 godina
neaktivan
Javila se zato što joj nije bilo jasno je li nešto ljut na nju. Ostalo mozganje je glupo. Nema se tu šta vidit. Sigurno mu nije pisala jer joj se prijebalo, za to bi vjerojatno poslala dominiku
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Upravo to, sve se vrti oko Dominika 

(i nabildan je)

Kruha i igala...
16 godina
neaktivan
"Sad smo sami u muzeju, imam super ideju..." uglavnom, neka ju pita šta mu se javlja i to je to. A matere ti, i on je prvoklasno tele, ako mu je 5 puta rekla ne, neka krene dalje.
14 godina
odjavljen

Petar Pan? To je ona slastičarna u Osijeku? Jel još jedna kugla pet kuna?

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 13:24 (Dex.pwn).
13 godina
neaktivan
Manzi kaže...
"Sad smo sami u muzeju, imam super ideju..." uglavnom, neka ju pita šta mu se javlja i to je to. A matere ti, i on je prvoklasno tele, ako mu je 5 puta rekla ne, neka krene dalje.

A bokte, prvo kaže ne pa onda trči za njim po gradu 300 metara i uzvikuje ime njegovo da stane, pa onda namjerno nakon tjelesnog kad lik ide doma ona projuri biciklom u suprotnom smjeru pozdrave se i upita ga:" ides prema centru? Idem s tobom onda, isla sam zubaru al zaboravila karton bla bla" (definitivno nije isla zubaru psst)

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 13:24 (glikoprotein).
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

E da, jel tko bio zadnjih godina u Vinceku?

Idem s jednom malom u šoping sad jedan dan, pa sam joj obećao vodit ju i na sladoled...

Naravno, ona uopće nije svjesna da ju zapravo vodim na tortu 

Surprise, surprise.....

(pobrao sam forumsku mudrost, a orginalnom autoru metode barenja puno hvala, prepoznat će se  u ovim riječima)

Kruha i igala...
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 13:31 (fer-de-lance).
17 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...
Manzi kaže...

A bokte, prvo kaže ne pa onda trči za njim po gradu 300 metara i uzvikuje ime njegovo da stane, pa onda namjerno nakon tjelesnog kad lik ide doma ona projuri biciklom u suprotnom smjeru pozdrave se i upita ga:" ides prema centru? Idem s tobom onda, isla sam zubaru al zaboravila karton bla bla" (definitivno nije isla zubaru psst)

Ako je tako onda ga treba loži da vidi koje su mu granice tolerancije. Ono kao nedostupna je i te fore a diže parket kolko je vlažna kad vidi njegovu sliku na fejsu. To il yebat pa odyebat ili će ić toliko daleko da će ju ženit...

12 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Momak je tzv rezerva.

Svaka cura ima jednog u pričuvi. Ono nije ti ne znam kako napet, al je dobar, drag,potencijal za vezu ako sve druge opcije otpadnu.

Držiš ga na dovoljnoj distanci da si ne umisli vezu a opet dovoljno blizu da ne zbriše 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
14 godina
odjavljen

Zašto ste takve?

12 godina
neaktivan

pa to je bar očito, zato jer uvijek ima frajera koji su spremni bit rezerve 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Zašto ste takve?

Ako tak razmišljaš, onda se pripremi na život pun razočaranja 

I obriši tu kolekciju filmova koju imaš (Dnevnik Bridget Jones, i kaj već gledaš).....

Kak bi  Ameri rekli: grow a pair.

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen
fer-de-lance kaže...
Dex.pwn kaže...

Zašto ste takve?

Ako tak razmišljaš, onda se pripremi na život pun razočaranja 

I obriši tu kolekciju filmova koju imaš (Dnevnik Bridget Jones, i kaj već gledaš).....

Kak bi  Ameri rekli: grow a pair.

Znaš dobro kakvu kolekciju imam

Al brate ja ih ne razumijem.

16 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

E da, jel tko bio zadnjih godina u Vinceku?

Idem s jednom malom u šoping sad jedan dan, pa sam joj obećao vodit ju i na sladoled...

Naravno, ona uopće nije svjesna da ju zapravo vodim na tortu 

Surprise, surprise.....

(pobrao sam forumsku mudrost, a orginalnom autoru metode barenja puno hvala, prepoznat će se  u ovim riječima)

Vincek je ok, imaju dobar cheesecake.

Ponesi za svaki slučaj vreću, lopatu i vapno u gepeku za slučaj da prigovara.

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Znaš dobro kakvu kolekciju imam

Al brate ja ih ne razumijem.

Nemaš kaj tu razumijeti, žene su samo taktične, ako imaju izbor, onda pokušavaju birat ono kaj misle da je bolje, a ak zakaže, čuva se i rezerva.

Racionalno razmišljanje....

Mislim da je tebi zapravo problem to kaj si previše emotivan, ali kroz par godina ćeš se promijeniti, dođe sve to na svoje 

Kruha i igala...
16 godina
neaktivan
Znamo mi svi dobro da ih ne razumiješ XD. A ako ne ide "grow a pair", ucjenjuj ih sa slikama pa od skupljenih novaca, kupi si barem jedan par. Da pitanje "zašto ste takve". Jednostavno, zato šta mogu i zato što ima bijednika koji čekaju.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice