The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.491.929
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: The Friendzone Club

1. Ona je gledala u mene, ja sam to vidio jer sam pogledo, moze se reci slucajno, u zensku kad sam se okrenio.

2. Drugi put kad je prolazila, ja sam ju pogledo jednom, a vidio sam da je ona par puta bacila pogled na mene. Isto tako, kaze kolega da se je okrenula i pogledala u mene.

3. Treci put prolazi i gleda u mene, ja ju skuzim, pogledam, ona se malko nasmije i prode, sjedne dvije klupe od mene.

I to nije bilo buljenje tako da........

Dex se napokon sredio malo, shvatio je humor hehe

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
15 godina
neaktivan

Vidi zgodnog momka i želi što duže gledati u njega?

Ili te zna po nekim pričama pa joj smiješno.

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
10 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

1. Ona je gledala u mene, ja sam to vidio jer sam pogledo, moze se reci slucajno, u zensku kad sam se okrenio.

2. Drugi put kad je prolazila, ja sam ju pogledo jednom, a vidio sam da je ona par puta bacila pogled na mene. Isto tako, kaze kolega da se je okrenula i pogledala u mene.

3. Treci put prolazi i gleda u mene, ja ju skuzim, pogledam, ona se malko nasmije i prode, sjedne dvije klupe od mene.

I to nije bilo buljenje tako da........

Dex se napokon sredio malo, shvatio je humor hehe

A ti kao pravi kavalir ni nakon treceg pogleda nisi mogao bar reci bok?

A Dexu je pala maska tak da se ne mora vise opravdavat i skrivat

Poruka je uređivana zadnji put sub 27.8.2016 12:28 (Shivi).
17 godina
Cula ke kad si prdnuo. Nije joj jasno kako iz tako alog momka moze izac tolika kolicina zraka.
Rvat katolik!
15 godina
The Friendzone Club

Pa cura se zanima za tebe i sam to znas samo ti treba netko da ti potvrdi. Te igrice sa pogledima su dosta zabavne do neke mjere ali ako nitko ne djeluje brzo dosadi. 

You don't fucking play a videogame for 30 minutes... You spare at least an hour and a half. And end up playing 3 hou
14 godina
odjavljen

Nije joj se svidio njegov osvježivač zraka :D

U mene to ovako ide:

1. pogled - Skeniram djevojku, dimenzije, masu, okolinu.

2. pogled - Mala u gepeku, fotke na fonu

3. pogled - Gledam na ogledalo dal mi je drot za vratom.

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

2.5 korak-fotke u zip i na bug forum

Dex na tvom mjestu promijenio bih ime u Gepek Ubica.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
14 godina
odjavljen
Da. 8 Zip aplikacija za WP. I Pw za svaki slučaj 😆
9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...
Da. 8 Zip aplikacija za WP. I Pw za svaki slučaj 😆

Al obavezno neki malo jači Password.

Prijedlozi:

JosefFritzl1234

111TkoLeziNeBjezi222

Kajsividjeladanjegsvjetla,vidjelasi....

Mračanjepodrum,alijabarmoguvan

Tkosezadnjismije,nasladesesmije....

itd.

Pomozite s prijedlozima....

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan

50ShadesOfDex

16 godina
neaktivan
@LLAMABOY Onda lijepo kad te pogleda drugi put, reci "Bok". Ako te pozdravi, reci "Drago mi je, ja sam Vatroslav." Ako imaš sreće ona će ti vratit "Drago mi je, ja sam Leticija." Možda sjedne bliže ili joj ponudi mjesto do sebe. I ako želiš pričati nemoj slučajno govoriti o tom pogledavanju.
11 godina
The Friendzone Club

Shvacam sad da sam zaje*a......al kad je to sve meni novo. Obicno jedina komunikacija sa curama je sa ovima.iz razreda i dugogodisnjim prijateljicama. Vec sam.spomenio da nisam neki u izgledu, ali imam osjecaj da se popravljam nekak hehe. Dont judge high school! Al.najvise se grizem sto joj ne znam ime, ne znam nista o curi.....a mogo sam pozdravit samo......joj trula glavo.....asam ukur*u

Vidim onu prvu u gradu sinoc, i bas kazem kolegi da ce mi uvijek u mislima bit.......10 min nakon toga dogodi se ovo i ja na onu vise ne mislim. 

Loyalty to country ALWAYS. Loyalty to government, when it deserves it. http://battlelog.battlefield.com/bf4/soldier/Llamaboy_Cro/stats/1228616394/pc/
9 godina
neaktivan
Manzi kaže...
@LLAMABOY Onda lijepo kad te pogleda drugi put, reci "Bok". Ako te pozdravi, reci "Drago mi je, ja sam Vatroslav." Ako imaš sreće ona će ti vratit "Drago mi je, ja sam Leticija." Možda sjedne bliže ili joj ponudi mjesto do sebe. I ako želiš pričati nemoj slučajno govoriti o tom pogledavanju.

Malo presterilno upoznavanje, bolje bi bilo: Guzman, Vatroslav Guzman, s tim da umjesto Martinija u ruci drži plinsku masku....

100% prolazi...

A i odmah se identificira kao gospodin koji pomaže dami u nevolji (draga, ova plinska maska je samo za tebe....).

Kruha i igala...
16 godina
neaktivan
A ako ju opet sretneš vani, pozdravi XD A ono upoznavanje je bilo karikirano, al tako u globalu to ide.
12 godina
LLAMABOY kaže...

Shvacam sad da sam zaje*a......al kad je to sve meni novo. Obicno jedina komunikacija sa curama je sa ovima.iz razreda i dugogodisnjim prijateljicama. Vec sam.spomenio da nisam neki u izgledu, ali imam osjecaj da se popravljam nekak hehe. Dont judge high school! Al.najvise se grizem sto joj ne znam ime, ne znam nista o curi.....a mogo sam pozdravit samo......joj trula glavo.....asam ukur*u

Vidim onu prvu u gradu sinoc, i bas kazem kolegi da ce mi uvijek u mislima bit.......10 min nakon toga dogodi se ovo i ja na onu vise ne mislim. 

Šta ti nisi tip koji je do prije par dana plaka za nekon sa pireva/rođendana i bija ludooo zaljubljen?

Not funny dude
14 godina
odjavljen
LLAMABOY kaže...

Kao da sebe čitam. Isto nisam neki u izgledu(barem tako ja mislim o sebi), frendice iz razreda i nemam, tehničar sam(dvije cure). Imam problem s prilaženjem.

12 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Zar ne ide ta koja te odmjerava s tobom u razred? Spominjao si da prolazi 3 puta pored tvoje klupe??

9 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...

Tak i moj susjed, lik ima 29 godina, a ostaviia ga je ženska s kojom je bio 5 godina.

I mlatio ju je redovito i tak to, svaki dan su bili na murji.

Al je i ona njega znala razbit.

Ionda on glumi nekog mačo lika, a nemaš ga kaj vidit.

Kao, ko ju hebe, ima ih milijun, a čim popije 2 pive, plače za njom, al ko dijete kad mu ukradeš lizalicu 

I isti čas uleti jedna ženska u birc, i on odmah ful normalan i nabacuje se.

I drugi dan se opet kompletni ciklus ponavlja ispočetka, točno istim redoslijedom....

I još gore cmizdri...

I opet onda nomalan, i tak u krug...

Neobično , kao ona serija u kojoj su se događale čudne stvari, kak se zvala, podsjetite me.....

Kruha i igala...
11 godina
TKScump kaže...
LLAMABOY kaže...

Šta ti nisi tip koji je do prije par dana plaka za nekon sa pireva/rođendana i bija ludooo zaljubljen?

Da, moć koje zene drze nad nama patnicima/ocajnicima

Predator003 kaže...
LLAMABOY kaže...

Zar ne ide ta koja te odmjerava s tobom u razred? Spominjao si da prolazi 3 puta pored tvoje klupe??

Ma u centru grada sjedili.kolega i ja, dani grada su pa koncerata ima....

Izgleda da sam sazno ko je ona.......i mogu reci da bolje da nisam..........

Back on the first one hahahhhahhahahhhhahah 

16 godina
neaktivan
@Dex I problema sa normalnim funkcioniranjem kada je odgovor negativan XD
12 godina
neaktivan
LLAMABOY kaže...
...

Izgleda da sam sazno ko je ona.......i mogu reci da bolje da nisam..........

Back on the first one hahahhhahhahahhhhahah 

Ako joj se sviđaš, toj drugoj, to bi ti mogla biti ulaznica za ovu prvu. Kad bude mislila da si zauzet puzat će do tebe 

14 godina
odjavljen
Manzi kaže...
@Dex I problema sa normalnim funkcioniranjem kada je odgovor negativan XD

Malo prije sam je vidio s nekim, a meni kaže da ne želi imati nikoga.

Jebem li se Dexe.... 

16 godina
neaktivan
Hahaha, vidi se da si mlad i zelen. Kad žena kaže da je izašla iz veze i da ne može odmah u drugu ili da ne želi sada nikog, to znači da joj se ne sviđaš
14 godina
odjavljen
Manzi kaže...
Hahaha, vidi se da si mlad i zelen. Kad žena kaže da je izašla iz veze i da ne može odmah u drugu ili da ne želi sada nikog, to znači da joj se ne sviđaš

Et nek si ti bio rumen od rođenja :P

11 godina
protjeran
The Friendzone Club

Dali je tko od vas bio u fazi kad ga nijedna cura ne zanima za vezu?Ovo me već duže drži sve su mi iste,nijedna da mi se baš svidi da nešto pokušam...

Onda izađem vani vikendom , pa opet star filmovi o kojima sam pisao ranije...Čak i bude uspijeha sa lakim curama ali mi je to sve dojadilo.

jednostavno svaki put iste priče kad se upoznaš,iste teme,ništa novo i zanimljivo...

This time next year we'll be millionaires
16 godina
neaktivan
A naravno da se to počne događati jer se pretvori nažalost u nekakvu kolotečinu. Zajebana je to stvar. Jednostavno nemoj prilazit ženi ako ti nije zanimljiva za ono što ti hoćeš. A dobro će ti doći i da se malo odmoriš.
15 godina
neaktivan

Ja sam trenutno u takvoj fazi i usrano je. Svaka koju vidim mi je dobra, ali nemam volje za vezom pa im niti ne prilazim. Svako toliko se potrudim u klubu nekom da ne zaboravim kako je to, a inače ništa.
Valjda jer su ispitni rokovi i jer faks počinje za mjesec dana pa bih najrađe umro.

12 godina
odjavljen

Kupi vrečicu kikirikija kad ideš van, pa nudi curke okolo, lijepo češ se zabaviti.

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
11 godina
protjeran
The Friendzone Club

Kad sam pod utjecajem alkohola , zaboravim na sve onda mi i nije toliki problem.Jednostavno kolotečina,faks,učenje,isti kafići,klubovi,ljudi...Nadajmo se da će se stvari promjeniti ali trenutno ne vidim izlaz.

Iako mislim da je stvar kod mene stvar druge prirode a to je što idem na faks koji mi se ne sviđa i koji sam odabrao umjesto jedne druge stvari koja me je jedino zanimala odkad znam za sebe.

Pa se sve to odrazi na socijalne aktivnosti.

Nadam se kad se vratim na staro da će se siuacija promjeniti.

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2016 0:20 (Boixus Nois PS).
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Eh momci, momci....

Tek ste na prvom koraku...

Postane još i gore.

Al neću vas sad bacat u depresiju.

Kruha i igala...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice