The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.510
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Alkohol kod takvih stvari dobro dođe,u razumnim kolicinama naravno... 

9 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
Onjegin kaže...

Ok momci, broj je u imeniku. 

Sutra ću popiti dvije-tri pivice i stisnuti call, što da kažem? Kako izgleda prvi dejt? 

To ti ovisi isključivo o tebi.

Rječit si momak, tak da iskoristi to.

Nemoj ju zamarati onime kaj ju ne zanima, shvati to kao taktičko nadmudrivanje sam sa sobom, ali vjerovatno je takva da se ne budeš morao previše pretrgnut da okreneš vodu na svoj mlin.

Uglavnom, samo je jedna stvar sigurna oklada, a to je nonšalantnost.

Potrudi se da joj na taj način izbiješ misli iz glave, a onda sam formiraš razgovor.

(mislim na način da se osjeća ugodno i mirno u tvom društvu)

Uglavnom, samo nemoj biti zombie ili kip. 

Držim fige 

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
Onjegin kaže...

Ok momci, broj je u imeniku. 

Sutra ću popiti dvije-tri pivice i stisnuti call, što da kažem? Kako izgleda prvi dejt? 

Oš' ju zvati ili ćete na dejt?

Ako ćeš ju zvati na dejt, nazovi, reci tko je(ali ne u smislu "Dobar dan, Onjegin pri telefonu" nego tipa "Ej, Onjegin je"), pitaj ju što radi. Ako kaže da se dosađuje, pitaj ju jel za šetnju(kavu, utrke pasa, boćanje, što vas već veseli), a ako kaže da je zauzeta, reci joj da bi joj šetnja dobro došla da razbistri misli(nadiše se svježeg zraka, bla bla).

I voila, nađete se, šećete, sjednete u kafić i ak sve bude teklo kako treba, na povratku ju uzmeš za ruku, pa se smješkate, pa ti ubaciš neku svoju iritantnu mudru misao(toga ti brate mili ne fali), pa dođete do mjesta gdje se rastajete pa slijede dvije solucije.

Ili ju cmokneš(to prosudiš po njenom govoru tijela jel prikladno) ili joj kažeš da ti je bilo lijepo i da se vidite.

I na kraju kažeš "Lijepo spavaj".

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
14 godina
odjavljen

E, al kako skužit šta nju zanima ili ne?

@Ako te na rastanku pogleda u uste, poljubi je(bez jezika).

15 godina
neaktivan

Ak se dobro sjećam, već se družio s njom, ali ne na samo pa bi trebao znati.

Zato je foolproof šetnja, pogotovo na ljeto. Nema gužve kafića, sjednete na klupu i čilate.

14 godina
odjavljen

Pitao sam u slučaju da ne znaš. Evo recimo ja, kako da otkrijem.

15 godina
neaktivan

Najbolje je na prvom spoju kroz razgovor saznati što ju zanima, kud bi htjela ići, što raditi.

A možeš joj stalkati instagram i fb ako ih ima 

9 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Pitao sam u slučaju da ne znaš. Evo recimo ja, kako da otkrijem.

Zato se rađe prvo osiguraj da nju prisiliš da ona napravi taj korak.

Ipak obično ženska ima prednost biranja, pa moraš odigrat kak spada da se ohrabri i napravi ono kaj želiš.

(sorry Chutac ak sam ti upao u riječ )

Kruha i igala...
15 godina
neaktivan
fer-de-lance kaže...

Zato se rađe prvo osiguraj da nju prisiliš da ona napravi taj korak.

Ipak obično ženska ima prednost biranja, pa moraš odigrat kak spada da se ohrabri i napravi ono kaj želiš.

(sorry Chutac ak sam ti upao u riječ )

Ma kakvi, što nas je više, to bolje 

A ne znam, ja nikad s curom nisam izašao na konkretno mjesto. Prvi, drugi spoj je nešto defaultno(kafić, šetnja), a poslije ako vam krene, se čujete porukama ili pozivima i svatko spomene nešto. 

14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Jel pale wireless veze? Znači grad nekih 50-ak km od mene(oš autoputem, oš običnom)?

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ja sam s jednom išao na roditeljski od njene sestre , kao dogovorili se ozbiljno.

Kad je njezina razrednica (MILF) pitala tko sam ja (nisu imale roditelje), a stariji sam 5 godina od nje, ona se stiltala i rekla da ih ja uzdržavam.

A ja idiot odmah: da,ja ih obje održavam 

Kak se zacrvenila.....

Uglavnom, nije mi se obilo o glavu, još mi se i razrednica pohotno nasmijala.

Ali,na žalost, nije dugo potrajalo...

Ali bilo nam je lijepo.

Dobra stara vremena....

Zato mi je i žao vidjeti vas mladiće da ste tak nervozni i panični, a kad neka ženska uleti, više ju zastrašite nego kaj je prvotno bila zainteresirana i sve padne u vodu.....

I ove planove i taktiziranja, a realizacija 0%.

Samo biti svoj, jedini mogući put do uspjeha....

Kruha i igala...
14 godina
odjavljen

To odg na moje pitanje ili ?

9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Ne, općenito,....

Premda sam se zapravo nadovezao na chutaca....

Citiram drugi put 

A kaj se tiče wireless veza, ovisi, ali manje-više samo o tome koliko često se viđate i koliko povjerenja imate međusobno.

Kruha i igala...
10 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

Jel pale wireless veze? Znači grad nekih 50-ak km od mene(oš autoputem, oš običnom)?

Ovisi o povjerenju...a ako je povjerenje upitno satrat ćeš i ti nju i ona tebe,što zbog ljubomore i nevjere što zbog ne viđanja pogotovo ako ne vozite ni jedno ni drugo.A i hebeš sve ako se uživo ne znate,svi su na netu drukčiji

11 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Povjerenje je najvaznije,znam iz iskustva...

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A da bi uspostavili povjerenje morate se dobrano upoznati i provoditi vrijeme skupa tako da to sve ide u krug...

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
14 godina
odjavljen
The Friendzone Club

A ak upali, bit će teško, jer smo već udaljeni ....

10 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Veza na daljinu moze funkcionirati samo ako ti je ona sve na svijetu i imas povjerenje, a ona se za to vrijeme smuca okolo da zadovolji potrebe koje joj ti nisi zadovoljio

14 godina
odjavljen
A jesi podrška 😁
9 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

Veza na daljinu moze funkcionirati samo ako ti je ona sve na svijetu i imas povjerenje, a ona se za to vrijeme smuca okolo da zadovolji potrebe koje joj ti nisi zadovoljio

Inače, takve stvari čovjek mora naučiti na teži način. 

Tak da mu nemoj to govoriti, bar će očvrsnuti i naučiti razmišljati s obje glave.  

Kruha i igala...
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Većina ekipe što daje te populističke savjete a la "da, dok god ju netko trpa sa strane" su internet ratnici koji još nisu upoznali tu endemsku vrstu zvanu žena. To je i glavna mana ove teme, nema puno korisnih informacija je je većina teorija i percepcije likova koji tu borave, a borave tu s razlogom.

Probaj stvari i idi za onim što misliš da je ispravno jer tako čak i da se sjebeš, nemreš žaliti jer si to htio i naučio si nešto novo.

https://www.flickr.com/photos/141524195@N04/
9 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Valjda si do sad skužio da je ovaj ks95hr tu samo da zadovolji potrebu promicanja svojih nihilističkih stavova. 

On ti tak na svakoj temi sudjeluje samo da ima kontra stav. 

Ak ga veseli...

Uglavnom, to je prirodna ravnoteža, i bolje da je tako. 

Kruha i igala...
12 godina
The Friendzone Club

nesto kao muska verzija svima nam "drage" arandelice

14 godina
Dex.pwn kaže...

Ovisi o dosta toga, no generalno pali, zašto ne? No ipak postoji jedan detaljčić koji je jako bitan u vezama na daljinu, zbog tog detaljčića sam ja morao prekinuti sa najboljom curom koju sam ikad upoznao i zbog koje mi još zna biti žao. Bitno je da veza na daljinu ima svoj neki "plan" u budućnosti ako je to stvarno prava veza s dobrom curom i ako joj vjeruješ i ona tebi vjeruje. Ta daljina kad tad mora nestati jer ako krene pravo zaljubljivanje smetati će vam makar tih mizernih 50km. Kod mene je bio slučaj gdje smo se naglo zaljubili i praktički uopće nismo ni skužili da za nas nema budućnosti jer smo jako udaljeni, a životni putovi nam se ne sijeku i ne planiramo se seliti iz trenutnog mjesta stanovanja. 

14 godina
odjavljen

Sličnu stvar sam već doživio. I dan danas molim Boga da se vrati nazad u RH. Al izgleda da moram još dugo dugo pričekati.

11 godina
neaktivan
Dex.pwn kaže...

50km nije wireless veza već ljenost. Ne vidim razloga zašto netko nebi mogao imati normalnu vezu na toj udaljenosti. Pa to je brat bratu Zagreb- Krapina udaljenost pa ne vidim baš da zagorcima smeta da svaki dan jašu na posao i natrag u Zagreb. Ne kažem da se svaki dan trebate viđati, ali par puta tjedno nije ništa nemoguće.

I uostalom kakve *ebene wireless veze, pa nemaš još ni 17 godina. Budi sretan ako ti LAN veze pod utjecajem podivljalih hormona i divljajućih pms simptoma potraju par mjeseci.

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
14 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...
Dex.pwn kaže...

50km nije wireless veza već ljenost. Ne vidim razloga zašto netko nebi mogao imati normalnu vezu na toj udaljenosti. Pa to je brat bratu Zagreb- Krapina udaljenost pa ne vidim baš da zagorcima smeta da svaki dan jašu na posao i natrag u Zagreb. Ne kažem da se svaki dan trebate viđati, ali par puta tjedno nije ništa nemoguće.

I uostalom kakve *ebene wireless veze, pa nemaš još ni 17 godina. Budi sretan ako ti LAN veze pod utjecajem podivljalih hormona i divljajućih pms simptoma potraju par mjeseci.

Jel može Wireless LAN(ili ti ga bežični kabal). Napunio 17 31. svibnja. Odakle meni PMS simptomi?

12 godina
The Friendzone Club

DUHOVNI VOĐA

"Hero we need, but we do not deserve"

zovite ga u temu
EDIT: lik je zapravo iz mog kvarta

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.6.2016 17:20 (Del_Boy97).
11 godina
neaktivan

Hahahahaha kakav lik 

14 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...

DUHOVNI VOĐA

"Hero we need, but we do not deserve"

zovite ga u temu
EDIT: lik je zapravo iz mog kvarta

Iz priloženog se vidi da je dosta vremena suve gljive, kao i većina nas ovdje :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice