Svedska,doktori i Ford Mustang GT 2016

poruka: 2
|
čitano: 452
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Svedska,doktori i Ford Mustang GT 2016

....

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.6.2016 5:50 (DrGlumac).
16 godina
neaktivan
Re: Svedska,doktori i Ford Mustang GT 2016
DrGlumac kaže...

Pozdrav. Dolazim iz Bosne i Hercegovine. Student sam 4. godine Medicinskog fakulteta,redovno. Kako sada stvari stoje u mojoj drzavi, kao i vecina mladih najvise bi volio da radim van granica BiH, tacnije u Svedskoj.Medjutim kako ne znam puno o zivotu u toj drzavi odlucio sam se obratiti za pomoc. Sto se tice karijere moja je zelja da prije svega budem jedan od boljih abdominalnih hirurga, to je ono zbog cega sam upisao medicinu. Drugo volio bih da imam jedan normalan zivot bez stresova, dali cu moci platiti komunalije ili ne, dali cu moci otici na ljetovanje i zimovanje. Imam jos ciljeva u zivotu ali jedan od njih je i momacki san, a to jeste da kupim Ford Mustang GT iz 2016 (ovaj novi :P). To je ono najluksuznije sto zelim trenutno ( sto se tice materijalnih stvari). Ne pusim, ne pijem ( casa, dvije piva u dva tri mjeseca), ne drogiram se, imam 83 kg i 185cm tako da jedem od prilike onliko koliko mi treba, ne prejedam se, ne trosim puno na hranu. Nisam megaloman, za zivot je potrebno vrlo malo, sve ostalo je za pokazivanje. Meni ko momku bio bi dovoljan jednosoban stan. Na poso bi iso pjeske, biciklom ili gradskim prevozom, Mustanga samo za ishod ( nije to auto za svaki dan :) ). To je ono kako sebe od prilike i zamisljam. Zanima me dali je to izvodivo, koliko tesko, a koliko lako i na koji nacin. Znam da je svaki pocetak tezak.Do sada sta god sam poceo to sam i zavrsio, vjerujem da bi i to mogao. Samo mi je potreban neko za savjet poucen ranijim iskustvom.Hvala na pomoci.

Kad si vec na 4 godini a da malo ostaneš na psihijatriji ne bi ti škodilo.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice