Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.549
|
čitano: 7.123.938
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: Što se događa s našim društvom?

@Old Iggy

Ne ratovati sa Ruskom Federacijom. Nove ratove izbjegavati pod svaku cijenu. 

Da, na to mislim.

Ukrajincima koji su otišli iz svoje zemlje i onima koji su još uvijek tamo, najbolje bi bilo da svoju sreću nađu negdje drugdje.

dzg
Poruka je uređivana zadnji put jučer u 19:38 (PzKpfw).
17 godina
Aha, znači redom se predamo i bježimo preko mora, dok Rusi ne naprave dovoljno brodovlja.

Ma bravo.
10 godina

@Old Iggy

Da je barem više ljudi dezetiralo, pa političari ne bi imali nikoga drugoa da šalju u ratove, osim svoje djece.

dzg
15 godina
PzKpfw kaže...

@Old Iggy

Da je barem više ljudi dezetiralo, pa političari ne bi imali nikoga drugoa da šalju u ratove, osim svoje djece.

Ne ide ti to tako, uvijek dovoljan broj onih na plaći koji će silom potjerati civile da uzmu oružje. Uvjek je velik broj onih koji profitiraju od rata.

Djeca ak odu ostavlaju svoje stare roditelje na milost i nemilost itd. Nije to tak jednostavno.

17 godina
PzKpfw kaže...

@Old Iggy

Tad ne bi bilo ni tih političara, njihove djece, kao ni dobrog dijela nas (ostali bi samo oni koji bi prihvatili Srbiju).

15 godina
Old Iggy kaže...

Isuse...

Riješiti diplomatski s Rusijom? Kako, cijela Europa postane novi SSSR?

Je, to je cilj Rusije, cijelu Europu pretvoriti u SSSR, lol. Smijesno kad netko toliko vjeruje u svoju propagandu da drugoj strani pripisuje osobine kao da se radi o karikaturi. Mi smo zapad i sloboda, a Rusija je diktatura koja hoce osvojiti cijeli svijet, dakle ne samo Europu, vec ce nakon Europe i preko Antlatika.

Zalosno je kad odrasli ljudi donose odluke na temelju bajkovitog pogleda na svijet.

9 godina
captain_soap_McTawish kaže...
Old Iggy kaže...

Isuse...

Riješiti diplomatski s Rusijom? Kako, cijela Europa postane novi SSSR?

Je, to je cilj Rusije, cijelu Europu pretvoriti u SSSR, lol. Smijesno kad netko toliko vjeruje u svoju propagandu da drugoj strani pripisuje osobine kao da se radi o karikaturi. Mi smo zapad i sloboda, a Rusija je diktatura koja hoce osvojiti cijeli svijet, dakle ne samo Europu, vec ce nakon Europe i preko Antlatika.

Zalosno je kad odrasli ljudi donose odluke na temelju bajkovitog pogleda na svijet.

Zalosno je bit naivan kao ti.

Finska je u ratnoj spremi vec jako dugo.

Reci im da odrastu

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina

Iracionalni strah. Koji crni novi SSSR?? Zapadna ratnohuškačka propaganda.

Putin desetljećima nisu doživljavali, a samo su opasno približavali granicama Majke Rusije.

Kako mislite da će sadašnja Ruska Federacija "obnoviti SSSR"? Na koji način.

dzg
9 godina
PzKpfw kaže...

Iracionalni strah. Koji crni novi SSSR?? Zapadna ratnohuškačka propaganda.

Putin desetljećima nisu doživljavali, a samo su opasno približavali granicama Majke Rusije.

Kako mislite da će sadašnja Ruska Federacija "obnoviti SSSR"? Na koji način.

Pa daj im to objasni. Ustedjet ces im milijarde eura

If Microsoft ever made a product that didn't suck ... it would be a vacuum cleaner.
10 godina

@Satana

Hm, pa pristanite na suradnju sa Rusima.

dzg
9 godina
PzKpfw kaže...

@Satana

Hm, pa pristanite na suradnju sa Rusima.

Kakvu suradnju ?

Nitko nije duzan surađivat s nikim.

Lako iz sigurnosti svog doma daleko od rusije pisat o njihovoj nevinosti i tome kak su siguran susjed.

Nekak vise vjerujem djelima finaca.

15 godina
Santana kaže...

Lako iz sigurnosti svog doma daleko od rusije pisat o njihovoj nevinosti i tome kak su siguran susjed.

Vjerum im slobodno koliko god hoces, uostalom ti ces to na kraju platiti padom svog zivotnog standarda i inflacijom. Ti ambicije njihovih retardiranih politicara indirektno placas.

14 godina
ivan dragi kaže...

Ja sam siguran da nitko u europi tko zagovara ili brani Putinovu politiku nije spreman ić na front boriti se za tu politiku. Za drugu stranu vidimo da se Ukrajinci već treću godinu bore. I šta se onda proPutin ekipa toliko trsi? Iz kuće na toplom mogu pisat što žele - ali na front ipak ne bi.

Ironije li da ovo pise lik koji iz topline svog doma govori da trebamo reci Putinu da odjebe i poslati vojsku ako treba. S druge strane, u Ukraniji vosjka na ulici otima ljude i tjera ih sigurnu smrt da bi likovi poput tebe i picajzle mogli vjerovati u bajke koje su si sami u glavi stvorili.

Sto ti svom djetetu, ako ga imas, ne kaze, hajde sine umjesto na koncert tamo na front u Ukrajinu da ocuvamo mir. Inace ce Njemacka i Francuska zaratiti oko granice jer leftardi toleriraju rat.

Moja djeca imaju 1.5 i 4 godine i ne bi puno pomogli na frontu. Ja s druge strane nemam s tim problem. RH skupa sa EU trenutno pomaže Ukrajinu i ukoliko dođe potreba za djelovanjem naše vojske - dapače. Neće fašizam umrijeti ako svi budemo samo vikali smrt fašizmu. Ja sam na svojoj koži proživljavao fašizam i znam da neće donijeti nikom dobro i zato nemam absolutno nikakve dileme oko toga. A nisam metak držao u ruci u životu, kamoli oružje. Ni nož osim kuhinjskog.

Ne moramo se složiti, dovoljno smo dugo na forumu i diskusija može ostati u civiliziranom tonu. Foruma i diskusije radi.

Možda sam ja (pustimo picajzlu i druge sugovornike) cuclo propagandu pa sam od nje pijan, ali nisu baš EU i Kina toliko mutavi da smo baš svi na istoj cucli. Argument propagande se može reć i tebi pa se tako možemo vrtit u krug do besvjesti - ne ti si žrtva propagande - ne, ti si.. to nije argument.

Zašto su Finska i Švedska baš nakon napada na Ukrajinu htjele u NATO? Jer su se plašili Ukrajinskog nacizma?

Poanta leftarda i Orbana u mom postu je u tomu da obje strane pušu u isti rog - za fašizam - a deklarativno su tobože protivnici. Jedni iz motiva osobne koristi nauštrb drugoga, drugi iz straha da ih netko ne dekomodira. Nije poanta u toleranciji rata već u činjenici da se fokus sa žrtava nekorektno miče u neku teorijsku sferu gdje su mrtvi samo statistika.

Protiv čega se Putin nakon 2 godine rata konkretno bori? Drži 30% teritorija, koliko bi mu trebali Ukrajinci prepustit i zašto?

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
14 godina
Santana kaže...

Vjerum im slobodno koliko god hoces, uostalom ti ces to na kraju platiti padom svog zivotnog standarda i inflacijom. Ti ambicije njihovih retardiranih politicara indirektno placas.

To je ta dekomodacija o kojoj pričam. Nek ginu, sam nek meni benzin jeftin.

Ovaj potpis nije u skladu s propisima.
15 godina

Joj, joj... Ma kakvi Sovjetski savez, kakav imperijalizam... Rusija je itekako moćna, da, ali Kina "kolo vodi". Njezin susjed i saveznik. I tu je Rusija slaba u usporedbi. Slaba po gospodarskoj moći, a ljudstvu da i ne govorimo. Nema govora o ruskom pokoravanju i osvajanju Europe. Čime? Vojno ne mogu jer se muče u Ukrajini, a gdje će još nešto više od toga... Gospodarski, nekakvim proizvodima, isto ne mogu. Njihovo glavno oružje su energenti u tome pogledu.

Istina, ratuju protiv cijelog NATO bloka (točnije, ogromnih resursa tog saveza) i to je činjenica, ali jednostavno vojno ne mogu ozbiljno zaprijetiti Europi (tj. Zapadu). Jedino sabotažama, špijunažom, hakerskim napadima... I eventualno širenjem političkog utjecaja u državama (državicama u odnosu na neke sile i velesile Europe) kao Srbija, Mađarska i zadnje Slovačka, pa da na taj način destabiliziraju Europu.

16 godina
ivan dragi kaže...

Zašto su Finska i Švedska baš nakon napada na Ukrajinu htjele u NATO? 

Švedi budaletine bolje bi im bilo da ih rusi preuzmu. Kako im se piše i kako im jest znam iz prve ruke od prike u Malmo. Finci zagrizli također na propagandu zastrašivanja ratom od koju širi SAD učlanjuj se u nato kupuj kupuj naoružaj.  Ako boga znate bjež iz NATO samo si meta i bolesni amer ti zapovijeda.Nikakva korist samo plati članstvo i obaveza kupuj.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
8 mjeseci
ivan dragi kaže...

Ja sam siguran da nitko u europi tko zagovara ili brani Putinovu politiku nije spreman ić na front boriti se za tu politiku.

loooool, pa šta imam pomagat pobjedničkoj ekipi koja je odavno završila ovu priču?? Dalje je samo mučenje za ukrajince.

Putin barem ne cvili svakih pola sata da mu treba para i vojne pomoći kao onaj klaun zelenski koji je svirao klavir spolovilom i oblačio štikle.

Tako da, daj se vi internet branioci ukrajine spakirajte u autobuse i pravac u pomoć zelenskom, vidiš da kuka stalno kako mu treba topovskog mesa.

Old Iggy kaže...
Aha, znači redom se predamo i bježimo preko mora, dok Rusi ne naprave dovoljno brodovlja.

Debilna teza koja se konstantno provlači kroz mainstream medije je upravo ovo, da nam je Rusija svima neprijatelj, da hoće osvojit cijelu europu i bombardirat cijeli svijet.

Međutim, oni nikada nisu započeli prvi, uvijek njih čačkaju, i Napoleon, i Hitler, i Zapad.

Nije se Putin probudio jedno jutro i odlučio iz ČISTA MIRA napasti Ukrajinu s kojom su sasvim lijepo živjeli u skladu i imali sporazume.

Znači, namjerno je sve isprovocirano i sad kad su Rusi reagirali sad je plakanje, a Putin zločinac.

I još jedna činjenica i konstatacija vezano za ovu debilnu izjavu da mi Hrvati i cijela europa moramo bježati od Rusa.

Rusi su nam u domovinskom ratu bili SAVEZNICI i zahvaljući njima smo i pobjedili, dok smo od zapada dobili samo embargo.

https://www.vecernji.hr/vijesti/ja-sam-svjedok-rusi-su-za-vrijeme-domovinskog-rata-naoruzavali-hrvate-a-ne-srbe-1131787

https://zadarski.slobodnadalmacija.hr/zadar/forum/srbi-obozavaju-putina-i-rusiju-a-sad-je-javnost-sokiralo-saznanje-da-su-rusi-naoruzavali-hrvatsku-i-pomogli-joj-da-pobijedi-u-domovinskom-ratu-1186882

https://www.hrvatski-fokus.hr/2024/06/58938/

https://www.maxportal.hr/kolumne/koliko-je-ukrajina-pomogla-hrvatskoj-u-domovinskom-ratu/

Tako da, mi ne trebamo bježati od Rusije jer nas oni ne napadaju niti su nam neprijatelj, ali politika nas pokušava uvući u taj sukob i ispire mozgove ovcama.

9 godina

Zelenski prosi na jednoj strani(btw to mu je posao), a Putin na drugoj. Ona ekipa iz sjeverne kojere sigurno nije dosla na izlet u Kursk

I ne znam o kakvoj pobjedi pricas. Rusija ne radi nikakav napredak. Od 2022. godine vise teritorija su izgubili nego kaj su osvojili.

Da ne pricamo da su izgubili dio svojeg teritorija i jos ga nisu vratili

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:14 (Santana).
8 mjeseci
Santana kaže...

Zelenski prosi na jednoj strani(btw to mu je posao)

Nisam siguran što je njegov posao.

Čovjek je prije nego je postao vrhovni general, heroj koji ne skida vojne majice, glumio u sapunicama i raznim skečevima gdje je doslovno bio klaun, transvestit, gej i sve ostalo nakaradno i devijantno što je trebalo.

https://bigwnews.com/world-news/ukraine-president-volodymyr-zelensky-plays-piano-with-his-penis-in-2016-sketch/

Tako da on zapravo odigrava samo jednu od svojih uloga, on je plaćeni glumac, a ne treba imati više od 2 grama mozga da se zaključi da ga boli ona stvar za ukrajinu čiji jezik zapravo ni ne zna nego ga je za potrebe uloge nedavno naučio.

Baš kao što glasi naslov ove teme, tako se i ja pitam, što se to događa s ljudima da idu podržavati ovakve klaune kao zelenski?

To mi nikad neće bit jasno...

11 godina
SharkZ kaže...

Međutim, oni nikada nisu započeli prvi, uvijek njih čačkaju, i Napoleon, i Hitler, i Zapad.

vjerujem da ćeš naći preko nekoliko ratova gdje je rusija bila agresor, izvoli

List of wars involving Russia - Wikipedia

što misliš kako je rusija postala najveća zemlja na svijetu? braneći se?

sere se po britaniji, španjoslkoj, francuskoj, kao kolonijalnim govnima, a što je rusija koja je svakom od susjeda otela komad teritorija i širi se poput zarazne bolesti već stoljećima? brane se samo, jel

što misliš zašto su svi ruski susjedi neprestano na oprezu i zašto se panično naoružavaju ili gledaju kako ući u savez poput nato - misliš da su toliko glupi da ulaze u nato radi interesa nekih masona koji već stoljećima planiraju osvojiti rusiju, a prvi su na udaru ako rusi popizde

ili im je dosta bilo ruske čizme onih pola stoljeća u sssr-u i niti ludi ne žele natrag - zapravo svi oni umišljaju što im se događalo, jel

nelogično ti je da baltičke zemlje, poljska ili finska iz vlastite povijesti znaju da je samo pitanje dana kad će ruski medo posegnut prema njima, pa ulaze u nato radi vlastite obrane i sigurnosti kakve takve? pa zato treba izmišljati teorije zavjere

8 mjeseci
Santana kaže...

I ne znam o kakvoj pobjedi pricas. Rusija ne radi nikakav napredak. Od 2022. godine vise teritorija su izgubili nego kaj su osvojili.

Naravno, izvor informacija ti je CNN, BBC, MI6, CIA, Reuters i HRT.

Isti oni koji su još prije 2 godine pričali kako je Rusija gotova, Putin na samrti, kako se brane lopatama i kradu čipove s veš mašina.

Pa kad doleti Kinžal i Orešnik onda cviljenje i trčanje po europi da ih spasi.

Nemoj pliz pisati besmislice koje kupiš sa mainstream portala.

9 godina
SharkZ kaže...
Santana kaže...

Zelenski prosi na jednoj strani(btw to mu je posao)

Nisam siguran što je njegov posao.

Čovjek je prije nego je postao vrhovni general, heroj koji ne skida vojne majice, glumio u sapunicama i raznim skečevima gdje je doslovno bio klaun, transvestit, gej i sve ostalo nakaradno i devijantno što je trebalo.

https://bigwnews.com/world-news/ukraine-president-volodymyr-zelensky-plays-piano-with-his-penis-in-2016-sketch/

Tako da on zapravo odigrava samo jednu od svojih uloga, on je plaćeni glumac, a ne treba imati više od 2 grama mozga da se zaključi da ga boli ona stvar za ukrajinu čiji jezik zapravo ni ne zna nego ga je za potrebe uloge nedavno naučio.

Baš kao što glasi naslov ove teme, tako se i ja pitam, što se to događa s ljudima da idu podržavati ovakve klaune kao zelenski?

To mi nikad neće bit jasno...

Uz sav taj njegov hendikep evo i dan danas nije izgubio od rusa, povratio dobar dio teritorija i jos uzeo dio njihovog teritorija. Danas su i stanovnici Moskve u strahu jer ih Putin nije uspio obranit.
Kaj to onda o Putinu govori ?

9 godina
SharkZ kaže...
Santana kaže...

Naravno, izvor informacija ti je CNN, BBC, MI6, CIA, Reuters i HRT.

Isti oni koji su još prije 2 godine pričali kako je Rusija gotova, Putin na samrti, kako se brane lopatama i kradu čipove s veš mašina.

Pa kad doleti Kinžal i Orešnik onda cviljenje i trčanje po europi da ih spasi.

Nemoj pliz pisati besmislice koje kupiš sa mainstream portala.

Onda nam ti tu pokazi vojnu kartu da znamo kakvo je stanje.
Ne znam kaj se ceka. Di je ta pobjeda ? 2025. je godina.

8 mjeseci
picajzla0707 kaže...

nelogično ti je da baltičke zemlje, poljska ili finska iz vlastite povijesti znaju da je samo pitanje dana kad će ruski medo posegnut prema njima, pa ulaze u nato radi vlastite obrane i sigurnosti kakve takve?

Ne da mi se na sve besmislice odgovarati pa ću samo na ovu.

Ulaze u NATO/EU i ostale saveze kao što smo i mi ušli - nitko te nije pitao.

Globalna politika se stvara desetljećima i to tako da postavljaš svoje ljude koji onda provode tvoje odluke.

I finska i poljska i njemačka su samo američke ispostave i kujice, tako da tu nema neke velike filozofije.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:33 (SharkZ).
3 mjeseca
SharkZ kaže...
picajzla0707 kaže...

nelogično ti je da baltičke zemlje, poljska ili finska iz vlastite povijesti znaju da je samo pitanje dana kad će ruski medo posegnut prema njima, pa ulaze u nato radi vlastite obrane i sigurnosti kakve takve?

Ne da mi se na sve besmislice odgovarati pa ću samo na ovu.

Globalna politika se stvara desetljećima i to tako da postavljaš svoje ljude koji onda provode tvoje odluke.

I finska i poljska i njemačka su samo američke ispostave i kujice, tako da tu nema neke velike filozofije.

Zaboravio si dati izvor. Nema na čemu.

https://www.novi-svjetski-poredak.com/

16 godina

Zelenko je figura postavljena gdje treba u pravo vrijeme da zadovolji usa interese.Naravno židov zna se i ratni profiter poželjno to mu je plača za posluh.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
13 godina

Borili su se Ukrajinci i pod Shahada zastavom a ne samo kukastim krizem.

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 22:47 (MGloc).
11 godina
SharkZ kaže...

osim što je dio zemalja imao direktni referendum o ulasku u nato, onaj drugi dio je vrlo lako mogao odlučiti o tome

na izborima prije priključenja imao si opcije kojima je neulazak u nato bio glavni adut - kako to da su završili na margini poslije izbora?

ako se glasa poput patke, hoda kao patka, vjerojatno je patka

jedino vama teoretičarima zavjera životni je cilj dokazat da nije patka, nego polarni medvjed

8 mjeseci
Santana kaže...

Ne znam kaj se ceka. Di je ta pobjeda ? 2025. je godina.

Pobjedili su odavno, ukrajina, koja je i prije rata bila nakorumpiranija država u europi, sad je potpuno devastirana.

Cijela generacija je izgubljena, milijuni raseljni po svijetu, poptuno kolaps privrede.

Ta država se NIKADA više neće oporaviti.

I ti pitaš di je pobjeda? Pa nije to igrica gdje će ti pisati na ekranu mission passed.

Mogu ih Rusi zasuti atomskim bombama već danas, mogli su i prvog dana, ali to se tako ne radi niti su Rusi zločnici kao ameri koji su u Japanu pobili masu civila.

Ovo je maraton koji se odrađuje promišljeno i što više iscprljuješ protivnika to je tvoj plijen veći i imaš više karata za pregovore.

8 mjeseci
picajzla0707 kaže...

osim što je dio zemalja imao direktni referendum o ulasku u nato, onaj drugi dio je vrlo lako mogao odlučiti o tome

Samo što prije referenduma isperu mozgove ovcama preko svim mogućih elektroničkih i tiskanih medija, pa onda penzioneri i zatucani ljudi izlaze na izbore/referendume, a blage veze ne znaju o posljedicama niti što zaokružuju.

Tako se provodi "demokracija" već stoljećima.

Tako si ti i dobio Euro umjesto Kune pa sad svi kukate o inflaciji, bojkotirate trgovine i bunite se, a imali ste izbora.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice