Što mislite o "pedofilskim" stranicama na "fejsu?" zaključana tema

poruka: 12
|
čitano: 8.162
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Što mislite o "pedofilskim" stranicama na "fejsu?"

Što mislite o ovoj i sličnim stranicama na facebooku?
Tko je krivac, cure ili administratori grupe(zajedno s osobama koje šalju materijal toj stranici)?

I kako se u članku spominje kontaktiranje ENOCa za povećanje zaštite mladih na društvenim mrežama mislim da je jedina prevencija edukacija ograničenih osoba

Kako je ovo informatički forum mislim da i ovoj temi ima mjesta barem u kategoriji "Ostalo"

I mediji su ovo nazvali "pedofilskim" stranicama što po meni nije točno, ali nisam znao kako drugačije nazvati ovu temu

I na kraju, podržavate li takve stranice?

24 Da
2 Ne
Moje će ideje jednoga dana pokretati svijet! Ne postoji zastava dovoljno velika da prekrije nevine ljudske žrtve!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 20:38 (Top Bugovac).
12 godina
neaktivan

a šta će admini da kažu? xD

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
11 godina
neaktivan

kad su toliko glupe da se polugole naslikavaju i salju po fejsu, neka im onda tako i bude... Ni jedna normalna se nece nac na toj stranici...

14 godina
neaktivan

Cure su si same krive, no ocito su pre glupe da razumiju (ne mislim na sve cure da nebi bilo uvrijede). Zar baš na svakoj slici koje objave na fejs moraju izbacit sise i šupak? Nek im roditelji malo pogledaju po profilu da vide šta sve objavljuju.

16 godina

Po meni su ode svi krivi! Ukratko...
1. Društvo - jer je sad popularno bit " zreo" u tim godinama, na taj način

2. Roditelji - ne kontroliraju svoju djecu

3. One same - "lajk" je sve na svijetu, bez obzira na cijenu / moraju te svi voljeti i svima se moraš svidjeti / povodljive

4. Facebook - koji smatra da je to sasvim normalno

5. Admini/korisnici - Hrane se tuđom sramotrom/nesrećom

14 godina

Nitko ih nije tjerao da se slikaju i večina tih slika je uslikano od samih žrtava. 

Evo primjer tipične zagrebačke dr*lje

Glavno da si izbacile sise i dupe i imaju to na svojim FB profilima a kada su im došle slike na stranicu bunile su se.

http://valid.canardpc.com/2gp8dx
12 godina
neaktivan

Problem i je u takvim razmaženim glupačama(kad već moram govorit),jer one ne znaju da svaka uploadana slika postaje vlasništvo Facebooka koji ju može koristit u koju god svrhu želi,uostalom,takve slike može vidjet bilo tko,i zašto bi podjeljivanje takve slike bilo kažnjivo?Lijepo je navedeno ime vlasnika i to bi se shvaćalo kao ''shareanje'' sadržaja kao što su adminu iz facebooka i odgovorili....LP

najtužnije od svega mi je to što je admina izdao najbolji prijatelj....

Naspi nam po rakiju i nazdravi za kraj tehnoloski visak danas slavi 1 maj /////Jelena Rozga nema mozga i pjeva ko konj
Poruka je uređivana zadnji put uto 22.4.2014 20:51 (kivic15).
16 godina
neaktivan

Blago mi jezivo zvučite, ovo je skoro kao ono "obukla se kao drolja, izazivala je da je siluju".

Slikale su se i blesave su? Nema problema.

To nikome i dalje ne daje za pravo da te slike koristi u daljnjem degradirajućem kontekstu.

Koliko god vi mislili da su same zaslužile ako se cura slika i potpuno gola i stavi to na face i kaže "Vidi kako sam seksi" i dalje nije u redu uzeti tu sliku, staviti je u grupu "Kurvetine zagreba" i uz sliku staviti ime, prezime i komentar tipa, "Javna vagina, navali narode".

Ne trebamo svaku budalu zlostavljati dok se ne ubije.

12 godina
neaktivan

Radi se na tome da se promijeni ime stranice,jer jedino što ima uvredljivo jest naslov stranice...kao što je jedan mudar čovjek rekao:''da smo stavili naslov:najljepše cure,nitko se ne bi žalio niti bi primjećivali ružne komentare''

"For content that is covered by intellectual property rights, like photos and videos (IP content), you specifically give us the following permission, subject to your privacy and application settings: you grant us a non-exclusive, transferable, sub-licensable, royalty-free, worldwide license to use any IP content that you post on or in connection with Facebook (IP License). This IP License ends when you delete your IP content or your account unless your content has been shared with others, and they have not deleted it." ToS facebooka

15 godina
moderator

Odgovarajuća tema za takve rasprave već postoji i nema potrebe za novom.

http://www.bug.hr/forum/topic/ostalo/sto-se-dogada-nasim-drustvom/37246.aspx

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
16 godina

ove vase izjave "sama je to trazila" mi spadaju u domenu  vrhunskog kretenizma...

svi vi koji ste tako pametni da je to ok...nadam se da cete i vi biti roditelji jedne djevojke koja ce se htjeti urediti i izaci van s frendicama....sjetite se danasnjeg dana...sigurno cete reci....pa kceri sama si trazila da zavrsis na stranici koja govori o droljama....mogla si obuci moje odijelo umjesto mamine haljine...

katastrofa

17 godina
neaktivan

Cega se pametan srami, glup se ponosi... tako i s citavom ovom pricom...

Neke od tih cura uzasno je degutantno vidit u njihovim "najboljim" izdanjima, i ne ide mi u glavu zasto bi iti jedna koja ima ista pametno ponudit svitu to isla radit od sebe. Ocito je rijec o ovcama koje ne znaju razmisljat svojom glavom, a samim time ne razmisljaju ni o posljedicama svojih (ne)djela. Onog trenutka kad rade takve slike, a rade ih za druge, a ne sebe, pa ih jos i same stavljaju po svojim profilima, moraju bit svjesne da to postaje javna domena, i onda kad im netko kaze ono sto ih pripada, jos se bune. 

Ista glupost, drugi oblik su oni koji se hrane tim slikama, jer nisu nista bolji. Ocito postoji "potraznja", pa to govori i o njima samim. Reklo bi se, nasla krpa zakrpu. 

Novine su u ciloj prici vjerojatno najveci krivci, jer populariziraju te i slicne grupe. Tako je te prije par tjedana/miseci bilo popularno Uzivo iz skola, gdje se debili i glupace ponose svim kretenarijama sto izvode na satu, prije i poslije. Nimalo morala, obraza ni srama. Sljedeci misec, nace se sigurno nesto deseto. Cemu sve to? Kakav profil ljudi te cure misle da ce privuc? Jedino moze bit ludo s ludim, nikako drukcije... 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice