Što bi htjeli da bude izumljeno

poruka: 215
|
čitano: 38.088
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Što bi htjeli da budem izumljeno
Radeon PRO kaže...

vsprave koje bi izlječile bolesti koje nemogu biti izlječene

to je regenerator stanica(al mora biti brz), treba uništit zaražene stanice i onda ih se mora regenerirat

http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
neaktivan
Horagio kaže...
Radeon PRO kaže...

to je regenerator stanica(al mora biti brz), treba uništit zaražene stanice i onda ih se mora regenerirat

Pod uvijetom da postoje originalne (zdrave stanice), ja bi rađe nešto što može mijenjati DNA bolesnih i oštećenih stanica i pretvorit ih u zdrave. Jedini razlog je zato jer se tvojom metodom ne mogu izliječiti Downow sindrom i neke urođene bolesti.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Što bi htjeli da budem izumljeno

E da je Holodek iz Star Treka nekako izumit :)

17 godina
odjavljen
Paolo2612 kaže...
Horagio kaže...
Radeon PRO kaže...

Pod uvijetom da postoje originalne (zdrave stanice), ja bi rađe nešto što može mijenjati DNA bolesnih i oštećenih stanica i pretvorit ih u zdrave. Jedini razlog je zato jer se tvojom metodom ne mogu izliječiti Downow sindrom i neke urođene bolesti.

tako sam i nešto mislio...samo ste vi to u detalje rekliSmijeh
17 godina
odjavljen

vidim da vi pucate od zdravlja kad birate strojeve koji bi vam mogli spasiti

život da ste vi bolesti jeli bi vi i ShitIznenađen

šala mala....HEHEHEHEHE

P.S.HEHE

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Horagio kaže...
Radeon PRO kaže...

trebalo bi ih klonirat(zdrave) , a ostale spržit

http://www.freewebs.com/horagio/
17 godina
coder_ kaže...

Da ih pitam dal imaju duge kose, dal traperice nose. Cool

Maajka! Osmijeh

Inace treba da izume lijek za glupost.

Newton je bio u krivu. Lake brze padaju!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.4.2008 22:35 (Rain Man).
17 godina
neaktivan
RE: Što bi htjeli da budem izumljeno?
Program za brisanje glupih tema na ovom forumu.
17 godina
protjeran

Toplu vodu

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan

Bilo bi fora imati vremeplov iako smatram da je put kroz vrijeme (ne brzina) nemoguć.

Još bi htio mir u svijetu (tako sam ponosan što sam miss PlačOsmijeh)

I krivi je naziv teme i to sam često primjetio, kad pogledam naslov AAAAAAAAA Smijeh

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
17 godina
neaktivan

Uz ogromne kolicine neskrivene ironije ja bih rekao da prvo trebate (zajedno sa mnom) pocistiti sav smrad koji se nakotio po upravljackim strukturama zemalja ciji porez placate. Na upraznjena mjesta postavite pametne ljude koji ce raditi posao, a ne pumpati svoj ego i racun u Svicarskoj  i onda cete vrlo brzo dobiti sve te "tricarije" koje su vec izumljene, ali nisu na trzistu jer treba izmust postojece tehnologije, koliko god prljave bile.

17 godina
neaktivan

Da ,materijalizator tvari, regenerator stanica, ili nesto blize nama> jeftini desalinizatori,teslin wireless struje,teleporter i kao šlag na kraju hologramska soba s star trek voice control upravljanjem.

17 godina
neaktivan
lebo1 kaže...
  Znači treba biti izumljeno nešto da kad pođe rat svi počmu voditi ljubav, u tom smislu..:)

To bi bio raj za pedere, svi bi isli u rat! :D

Yes, No.
17 godina
neaktivan

Ja bi volio da se izumi daljinski upravljac.

Ali ne bilo kakav, vec daljinski upravljac koji bi upravljao zenama. Ono, kad ti je dosadno, upalis i imas fun, kad su one dosadne, samo prebacis na drugi kanal ili ih ugasis, kad puno melju samo smanjis volume, itd... :D

Yes, No.
17 godina
neaktivan

Pa kad smo već kod zanimljivih "potencijalnih izuma" ... ja bih glasao da se prvo sredi "neuralni pojačivač" koji bi nam omogućio da koristimo barem 50% sposobnosti mozga.

Onda sve ostalo prelazi iz pustih želja i SF tema u stvarnost ... Pitanje je jedino da li ne bi bili prepametni za vlastitu dobrobit odnosno dovoljno mudri da sve te sposobnosti ne iskoristimo (po ne znam koji put) na pogrešan način ...

šta vas briga kakvo računalo imam, neću priznati ni ako me mučite
17 godina

Bilo bi dobro da izume lightsaber,da mozes guliti kumpir bez straha da otupi ili porusis drva kolko ti treba bez potrosene 1 kapi benzina

17 godina
RE: Što bi htjeli da bude izumljeno
Vedran kaže...

Ali ne bilo kakav, vec daljinski upravljac koji bi upravljao zenama. Ono, kad ti je dosadno, upalis i imas fun, kad su one dosadne, samo prebacis na drugi kanal ili ih ugasis, kad puno melju samo smanjis volume, itd... :D

Ha ha ma to nam treba... kakvi atomski akceleratori i sl. , dajte nam daljinski za zene!!!

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
17 godina
neaktivan

slažem se s idejom mp3 playera koji ne može reproducirati cajke

17 godina
neaktivan

Bilo bi zakon da naprave Nanosjut

C2DE4400@default :-(
8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
17 godina
Zippo kaže...

Bilo bi zakon da naprave Nanosjut

Imas vec u Bosni za kupiti! Namigiva

Da barem izume motorku koja sama pili i rusi!

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, 4GB DDR2 800 Kingmax, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr., Logitech Z-2300, Logitech LX 500
17 godina
i_rambo_plache kaže...

Bilo bi fora imati vremeplov iako smatram da je put kroz vrijeme (ne brzina) nemoguć.

Teoretski je moguce putovati kroz vrijeme, ali samo u buducnost.

Naime, znanstveno je dokazano da se kod povecane brzine ( ne mislim na brzine od 150km/h, nego puuuno vece ) vrijeme usporava.

U praksi je to nemoguce izvesti jer bi brzine morale biti ogromne, jednake brzine svjetlosti ili cak vece!

PC RULES!!!!
17 godina
neaktivan
mika2210 kaže...
i_rambo_plache kaže...

Naime, znanstveno je dokazano da se kod povecane brzine ( ne mislim na brzine od 150km/h, nego puuuno vece ) vrijeme usporava.

U praksi je to nemoguce izvesti jer bi brzine morale biti ogromne, jednake brzine svjetlosti ili cak vece!

Kvantna fizika u teoriji dopušta putovanje u prošlost. No ja bih želio WARP pogon Smijeh. Zamislite turistička putovanja ali ne na Mjesec nego recimo u drugu galaksiju. Svemir je fascinantan.

Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina

Kockasto jaje!

I'm a lumberjack and I'm OK
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Horagio kaže...
 mislio sam na nuklearnu fuziju, da poslje nje ne dobivamo radioaktivne produkte

Nemoguće, jer (trenutno) jedini način da se dobije energija potrebna za pokretanje fuzije jest korištenje nuklearne fisije kao "upaljača", tako da se ni kod tog postupka (fuzije) ne može izbjegnut radijacija

Nije jedini nacin vec nekih 50 godina. Fisija se jedino koristi u nekontroliranoj fuziji. U civilne svrhe se fuzija postize omskim zagrijavanjem (+ radio zagrijavanjem ili magnetskom kompresijom) plazme u magnetskom polju ili laserskim zagrijavanjem.

MSI 745 ULTRA
Athlon XP 1900+ Thoroughbred-B @ 600Mhz - patio je u proslosti
512Mb DDR 200Mhz
GeForce 4 MX440 @ 250/333
Poruka je uređivana zadnji put sri 7.5.2008 12:14 (Koki007).
17 godina
neaktivan
Koki007 kaže...
Paolo2612 kaže...
Horagio kaže...
 mislio sam na nuklearnu fuziju, da poslje nje ne dobivamo radioaktivne produkte

Nemoguće, jer (trenutno) jedini način da se dobije energija potrebna za pokretanje fuzije jest korištenje nuklearne fisije kao "upaljača", tako da se ni kod tog postupka (fuzije) ne može izbjegnut radijacija

Nije jedini nacin vec nekih 50 godina. Fisija se jedino koristi u nekontroliranoj fuziji. U civilne svrhe se fuzija postize omskim zagrijavanjem (+ radio zagrijavanjem ili magnetskom kompresijom) plazme u magnetskom polju ili laserskim zagrijavanjem.

Istina, potpuno sam zaboravio na tokamak.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't
stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Vedran kaže...

haha...pa imam ja jedan takav...nedavno sam ga izumio i solidno radi a izgleda da sam jedini sretnik koji ima takav daljinski!

ali ovo je unikat...i nije na prodaju. inace ja sam zadovoljan. mozete jedino dat prijedloge da ubacim neku novu tipku! eh takva sprava vrijedi milijune a da uđe u serijsku proizvodnju...
LOL
17 godina
neaktivan
mika2210 kaže...
i_rambo_plache kaže...

Ja sam čuo, al nemoj me uzeti za riječ, da su na jednom dijelu svijeta postavili atomski sat koji je bio identičan s atomskim satom kojeg su postavili u jedan avion. Taj avion je odletio do tog mjesta na kojem se nalazio atomski sat, naravno sa velikom brzinom (od macha il 2). Kad su usporedili satove, znanstvenici su se iznenadili, sat iz aviona pokazivao je, sad ne znam dal je bilo nekoliko sekundi ili stotinki razlike, prije bi rekao stotinki.

Čuo sam i jednu zanimljivost, navodno da se rode blizanci i da jednog pošalju u svemir i da se vrati nakon 40-50 godina, blizanac iz svemira bi bio mlađi par godina. No to je samo nagađanje dok mislim da je ovo s avionima istina.

Rekao bi da je put kroz vrijeme nemoguć jer ako malo razmišljaš primijetiš razno-razne paradoxe, npr. ako se vraćaš u prošlost, ti ju svojom pojavom izmjeniš i ako se vratiš u "sadašnjost" ona neće biti ista. Ako postoji jedan svemir dobiješ nejednakost i samim time je nemoguće putovati u prošlost! Zanimljivo je, ako bi put kroz vrijeme bio moguć, ne bi se mogao odrediti prvi putnik kroz vrijeme jer bi se uvijek mogao vratiti u prošlost i automatski bi bio prvi koji je putovao kroz vrijeme. No ovo prelazi u offtopic, zato prestajem.

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
17 godina
neaktivan

Da budu standardizirane komponente, te da sva love bude usmjerena u razvoj jednog savrešnog proizvoda Cool

17 godina
neaktivan
i_rambo_plache kaže...
mika2210 kaže...
i_rambo_plache kaže...

Ja sam čuo, al nemoj me uzeti za riječ, da su na jednom dijelu svijeta postavili atomski sat koji je bio identičan s atomskim satom kojeg su postavili u jedan avion. Taj avion je odletio do tog mjesta na kojem se nalazio atomski sat, naravno sa velikom brzinom (od macha il 2). Kad su usporedili satove, znanstvenici su se iznenadili, sat iz aviona pokazivao je, sad ne znam dal je bilo nekoliko sekundi ili stotinki razlike, prije bi rekao stotinki.

Čuo sam i jednu zanimljivost, navodno da se rode blizanci i da jednog pošalju u svemir i da se vrati nakon 40-50 godina, blizanac iz svemira bi bio mlađi par godina. No to je samo nagađanje dok mislim da je ovo s avionima istina.

Rekao bi da je put kroz vrijeme nemoguć jer ako malo razmišljaš primijetiš razno-razne paradoxe, npr. ako se vraćaš u prošlost, ti ju svojom pojavom izmjeniš i ako se vratiš u "sadašnjost" ona neće biti ista. Ako postoji jedan svemir dobiješ nejednakost i samim time je nemoguće putovati u prošlost! Zanimljivo je, ako bi put kroz vrijeme bio moguć, ne bi se mogao odrediti prvi putnik kroz vrijeme jer bi se uvijek mogao vratiti u prošlost i automatski bi bio prvi koji je putovao kroz vrijeme. No ovo prelazi u offtopic, zato prestajem.

Ah taj viječni paradox.Znanstvenici su postavili teoriju(Ajnštajn mislim) - da je nemoguće biti fizički prisutan u prošlosti.To sa satovim je istina.E sad što se tiče brzine svijetlosti to znam da je Ajnštajn dokazo da se dašavaju neke sad točno neznam kakve promjene.Ali što je još zanimljivije - znanstvenci su sad otkrili subspace - prostor u nekom zvijezdju gdije je iskrivljen prikaz svega - objašnjava se kao da je odnos vremena i prostora drugačiji čime dobivamo - SUBSPACE

C2DE4400@default :-(
8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
17 godina
neaktivan

...and my vote goes to → cjepivo protiv raka - previše života ova gadost nastavlja povlačiti svojim pipcima u ''vječna lovišta'' Viče

Light travels much faster than sound, that's why some people seem bright until you hear them speak
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice