vsprave koje bi izlječile bolesti koje nemogu biti izlječene
E da je Holodek iz Star Treka nekako izumit :)
vidim da vi pucate od zdravlja kad birate strojeve koji bi vam mogli spasiti
život da ste vi bolesti jeli bi vi i Shit
šala mala....HEHEHEHEHE
P.S.HEHE
Da ih pitam dal imaju duge kose, dal traperice nose.
Inace treba da izume lijek za glupost.
Toplu vodu
Bilo bi fora imati vremeplov iako smatram da je put kroz vrijeme (ne brzina) nemoguć.
Još bi htio mir u svijetu (tako sam ponosan što sam miss )
I krivi je naziv teme i to sam često primjetio, kad pogledam naslov AAAAAAAAA
Uz ogromne kolicine neskrivene ironije ja bih rekao da prvo trebate (zajedno sa mnom) pocistiti sav smrad koji se nakotio po upravljackim strukturama zemalja ciji porez placate. Na upraznjena mjesta postavite pametne ljude koji ce raditi posao, a ne pumpati svoj ego i racun u Svicarskoj i onda cete vrlo brzo dobiti sve te "tricarije" koje su vec izumljene, ali nisu na trzistu jer treba izmust postojece tehnologije, koliko god prljave bile.
Da ,materijalizator tvari, regenerator stanica, ili nesto blize nama> jeftini desalinizatori,teslin wireless struje,teleporter i kao šlag na kraju hologramska soba s star trek voice control upravljanjem.
Ja bi volio da se izumi daljinski upravljac.
Ali ne bilo kakav, vec daljinski upravljac koji bi upravljao zenama. Ono, kad ti je dosadno, upalis i imas fun, kad su one dosadne, samo prebacis na drugi kanal ili ih ugasis, kad puno melju samo smanjis volume, itd... :D
Pa kad smo već kod zanimljivih "potencijalnih izuma" ... ja bih glasao da se prvo sredi "neuralni pojačivač" koji bi nam omogućio da koristimo barem 50% sposobnosti mozga.
Onda sve ostalo prelazi iz pustih želja i SF tema u stvarnost ... Pitanje je jedino da li ne bi bili prepametni za vlastitu dobrobit odnosno dovoljno mudri da sve te sposobnosti ne iskoristimo (po ne znam koji put) na pogrešan način ...
Bilo bi dobro da izume lightsaber,da mozes guliti kumpir bez straha da otupi ili porusis drva kolko ti treba bez potrosene 1 kapi benzina
Ali ne bilo kakav, vec daljinski upravljac koji bi upravljao zenama. Ono, kad ti je dosadno, upalis i imas fun, kad su one dosadne, samo prebacis na drugi kanal ili ih ugasis, kad puno melju samo smanjis volume, itd... :D
slažem se s idejom mp3 playera koji ne može reproducirati cajke
Bilo bi zakon da naprave Nanosjut
Bilo bi zakon da naprave Nanosjut
Bilo bi fora imati vremeplov iako smatram da je put kroz vrijeme (ne brzina) nemoguć.
Teoretski je moguce putovati kroz vrijeme, ali samo u buducnost.
Naime, znanstveno je dokazano da se kod povecane brzine ( ne mislim na brzine od 150km/h, nego puuuno vece ) vrijeme usporava.
U praksi je to nemoguce izvesti jer bi brzine morale biti ogromne, jednake brzine svjetlosti ili cak vece!
Naime, znanstveno je dokazano da se kod povecane brzine ( ne mislim na brzine od 150km/h, nego puuuno vece ) vrijeme usporava.
U praksi je to nemoguce izvesti jer bi brzine morale biti ogromne, jednake brzine svjetlosti ili cak vece!
Kockasto jaje!
Da budu standardizirane komponente, te da sva love bude usmjerena u razvoj jednog savrešnog proizvoda
...and my vote goes to → cjepivo protiv raka - previše života ova gadost nastavlja povlačiti svojim pipcima u ''vječna lovišta''