Putovanje hrvatska - italija

poruka: 8
|
čitano: 3.221
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

sutra idem u Italiju (brod iz splita za anconu),idemo u grupi sa agencijom,i jucer sam se zaje**va sa putovnicom i izgubio je,nemam vremena za radit onu expresnu, mogu li samo sa osobnom (imam u 5.mjesec cu 17 godina) i treba li nesto dodatno raditi ili je sve standardno?

15 godina
neaktivan
Re: Putovanje hrvatska - italija
GeRRarD!? kaže...

sutra idem u Italiju (brod iz splita za anconu),idemo u grupi sa agencijom,i jucer sam se zaje**va sa putovnicom i izgubio je,nemam vremena za radit onu expresnu, mogu li samo sa osobnom (imam u 5.mjesec cu 17 godina) i treba li nesto dodatno raditi ili je sve standardno?

najbolje bi ti bilo da odeš u policisku postaju i pitaš...ili zovi ministarstvo vanjskih poslova... drugo mi ništa ne pada na pamet...

i sorry ali te moram kritizirati radi ovog: " Putovanje hrvatska - italija " {#}

''Znam da ništa ne znam.''
16 godina
neaktivan

shift gumb je dalekooooo :(

18 godina
neaktivan

Teoretski, u Italiju možeš samo s osobnom iskaznicom - tom prilikom dobiti ćeš evidencijski karton u koji ti udare žig, i koji moraš predočiti prilikom povratka. U praksi - ovisi od slučaja do slučaja - ovisno o načinu putovanja (pojedinačno, grupno), mjestu ulaska u državu, sredstvu putovanja, punoljetnosti, dobroj volji carinika itd.

Trenutno si u situaciji da nemaš izbora, možeš probati i nadati se najboljem.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2011 14:00 (macak).
16 godina
neaktivan
Re: Putovanje hrvatska - italija

ide se grupno (nas 48), brodom split - ancona i iman 16 ipo god

aaaaaaaaaaaaaaaaaa

15 godina
neaktivan
''Znam da ništa ne znam.''
18 godina
neaktivan

Za svaki slučaj, predložio bih ti da uzmeš punomoć roditelja (uz kopiju njihovog identifikacijskog dokumenta, najbolje putovnice), koje glasi na punoljetnu osobu s kojom putuješ. Takva je preporuka Ministarstva vanjskih poslova za maloljetnu djecu koja putuju bez roditelja.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan

U Italiju se može samo sa osobnom.Ja sam prošle godine(kada sam još imao 17)išao u Gardaland.Dobit ćeš nekakav listić koji moraš čuvati.

alrighty then
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice