Problem sa prodanom karticom HITNO zaključana tema

poruka: 315
|
čitano: 52.914
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Problem sa prodanom karticom HITNO

ja bi napravio sljedeće:

kad se lik javi rekao bi da sam razgovarao s policijom te da su oni rekli da mogu reagirat tek nakon što lik dođe na vrata, te da su još rekli da u slučaju da dođe na vrata ne otvaram i da ih nazovem istog trena

vjerujem da će mu se stisnut š..ak na to i da te više neće tlačit

u slučaju da poćne kakat, onda bih zaista nazvao policiju, i objasnio im sve uključujući činjenicu da ti je rekao da će ti otkinuti glavu i ostale ine stvari, jer koliko shvatih ti si maloljetan a to je prijetnja maloljetniku i tretira se drugačije nego odrasli odraslom

osobno, znam da bi mu bilo najlakše polupat piksu ali to ne rješava NIŠTA, samo stvara probleme,  koliko god ti bio u pravu NE smiješ se s nikim upustit u fizički obračun jer to poteže teže posljedice

budi kurva, budi fin, nemoj se živcirat i nemoj mu psovat u porukama, sve fino i uredno odradi bez podizanja tenzija, nek on broji šta hoće, ako neide tako uvjek imaš policiju kojoj se možeš obratit i koja je tu da sprijeći "obračune"

15 godina

Gornji post se odnosi na mislavov problem....

13 godina
protjeran

Moj problem riješen hehe

To je moj stari slao, nezz... Sorry stvarno ja sam mu rekao da šalje
najjeftinije a kako je on to riješio neznam...

Ispričavam se, poslat ču ti ponovo najjeftinije ja osobno, jer nisam stigao
ove dane pa sam angažirao starog...

14 godina
neaktivan
Re: Problem sa prodanom karticom HITNO
Nello kaže...

da slao je poruku dal treba stavit oba kabla u grafu... mozda je stavio jedan pci express + onaj od maticne... ko zna... mozda ju je i skurio stvarno neznam.

17 godina

ako ja danas prođem dobro kod zubara i ti ćeš proć dobro s ovome situacijom.Provjereno...

14 godina
neaktivan
BugHacker kaže...

ako ja danas prođem dobro kod zubara i ti ćeš proć dobro s ovome situacijom.Provjereno...

haha neznam dal ce se javit on cekat cu da mi se on prvi javi. ja ga vise ne zovem.

17 godina
neaktivan

Koliko gluposti i nebuloza u ovoj temi to je strašno. Mislio sam zaključati al kad se ekipa toliko zabavlja nek vam bude, s tim da temu selim u "Ostalo" gdje i spada.

Samo da ti kažem neke stvari:

• ako si prodao karticu nekom preko oglasnika njegova je odgovornost da ju testira kod tebe doma, ako to nije učinio njegova stvar. Povrat love ne dolazi u obzir zbog nebrojeno mogućnosti muljaža.
  • policije se ne trebaš bojati jer ne interveniraju za ovakve gluposti koje su ispod 1000 kn vrijednosti, a druga stvar ne postoje nikakvi dokazi o eventualnoj prijevari. Tvoja riječ protiv njegove i to je to, pat pozicija.
  • ne obaziri se na njegove prijetnje i ignoriraj ih dok ne postanu ozbiljnije prirode. Ako se to dogodi prijavi ga policiji, na to reagiraju instantno, pogotovo ako imaš negdje dokaz u obliku e-maila ili SMS-a. To je riješena stvar u roku par sati.
  • općenito ga izignoriraj i bok

Drugi put budi pametniji i ne prodaj ništa ako tip ne dođe probati. Osobno bez testiranja ne prodajem ništa, odbio sam prodati telefon slanjem poštom iako je tip htio uplatiti lovu prije nego šaljem. To se jednostavno tako ne radi.

P.S. Ne moraš čekati da ti se pojavi na vratima. Prijetnje su kod nas ozbiljna stvar i na njih se reagira gotovo instantno. Znam jer mi je bliska osoba bila u ćumezu zbog toga, glupih SMS poruka. :)

Twitter - @danny_hr // Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!
Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 10:28 (Danny_HR).
17 godina

Napokon jedan normalan komentar...{#}

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
14 godina
neaktivan

ja sam u 5.mj prodavao gtx480. Dogovorio sam se sa covjekom da cemo se naci u Preckom, on ce doci po mene autom. Covjek je lijepo dosao, odveo me doma, dao sam mu karticu, slozio je u komp, testirao, renderirao, ja sam sa njegovim starim pio kavu, dosao je natrag izbrojio pare, i odveo me natrag doma. Dao sam mu fotokopiju racuna od Linksa, i rekao da ukoliko mora ici na garanciju i bude nekih problema da me kontaktira. Cist racun - duga ljubav.

14 godina
neaktivan

A ja sam mislio da se ovakva situacija može dogoditi samo meni....   {#} 

Mislave,kad sam vidio da lik ima plavu kosu " doslovno" .. {#}  neznam šta se živciraš...{#}

14 godina

100% grafa sljaka normalno,samo je kupac htio malo dopisivanja.Ako je takav plavusan kako si ga opisao,i ako ima profil na iskrici doslovno si najebo. Vidim ja da se tu rodila ljubav na prvi pogled.Prvo dopisivanje,onda vecerice... Mozda padne i brak.

Pa neka vam je sretno,nedajte da se jedna 9800gx2 isprijeci medju vama.  hahahaha

Jbg, nisam mogao izdrzat a da ovo ne napisem,ali sve se razduljilo i otislo predaleko kao Santabarbara. Skrati sve,i rijesi sto je prije moguce.Ovakav dug scenarij ti ne treba u zivotu.Cuvaj zivce.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 17:32 (tadic).
14 godina
neaktivan

odlucio sam ga ignorirat ful , zasad imam jednu prijetnju i nadam se da cu i h jos skupit : D onda ako bude vise prijetnji onda cu gnjavit policiju.

17 godina
F1-IVO kaže...

Koliko preprodaješ nije ni čudo da naletiš na nekog takvog ali i ti si kriv.

Ja kad prodajem obavezno se dolazi kod mene doma testirat. Nema onih fora: žuri mi se , ja ti vjerujem i slično.

Isprobaš kod mene sve i kad izađeš kroz vrata gotovo je. Vidio si, probao si i zbogom. Sve ostalo je rizik kao i slanje poštom.

Nije on ništa kriv, naravno ako uzmemo u obzir da priča (piše) istinu u ovoj temi.

Što mora bit obavezno?

Želim prodat robu, ponudio sam kupcu uslugu testiranja.

Ja: Gospodine isprobajte robu prije nego je platite

Kupac: Ah ne nema potreba, vjerujem vam

Ja: Ok, nema problema, samo nemojte mi kukat kasnije da roba nije ispravna jer povrata novca nema.

Čim primim novce u ruku ili ruke, zavisi od količine novca {#}, transakcija je ostvarena i kod mene pali samo solarno plaćanje.

Znači želim prodat robu zbog nekih svojih razloga, kad primim pare u ruke dalje me ništa više ne interesira osim naravno ako kupac želi još nešto kupit. {#}

Eto samo sam obrazložio TD koji sam ti dao, ostale TD koje sam podilio u ovoj temi je Danny obrazložio u svom postu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 12:24 (Vakaka).
16 godina
neaktivan

Imal raspleta ove sapunice...ova napetost je vise nego sto moje srce podnijeti moze {#}.

16 godina
neaktivan

Sljedeća sezona se čeka, prva je gotova.

17 godina
neaktivan
moderator
LordShgi kaže...

Sljedeća sezona se čeka, prva je gotova.

U sledecoj pogledajte kako se prodaje C-RIMM TERMINATOR i koje su posledice svega toga.

Max Headroom
15 godina

Isto  kao i  serija Igra prijestolja , prva sezona gotova, nastvak se ceka.

BE HAPPY xD : )
16 godina
neaktivan
Joe Cooker kaže...

Isto  kao i  serija Igra prijestolja , prva sezona gotova, nastvak se ceka.

Game of Thrones? Kaj nije to sad pocela 7. sezona???

Nvm, ja sam mislio zato jer je neko na twitteru rekao da ce Game of Thrones pocet biti zanimljiv u 7. sezoni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 16:22 (LordShgi).
15 godina

U 7 epizodi 1 sezone {#}

BE HAPPY xD : )
14 godina
kruskar kaže...
David87 kaže...

Pa kolko ja znam policija reagira na iznose veće od 500KN

Policija nereagira do iznosa 999.99kn,sve preko 999.99kn reagiraju,znaći od 1000kn pa nadalje reagiraju,tako je bilo meni i frendu kad smo napravili "tešku krađu" iznosa od 1000kn,to smo bili pijane budale,no uglavnom od 1000kn pa nadalje izlaze van i prave akcije.

Istina, frend i ja smo pljačkali kladionicu i žena nam je dala iz blagajne 1200 kn, vratili smo joj 220 kn kusura (200 njenih i 20 mojih iz džepa jer nije imala sitnoga) tako da pljačka bude ispod 1000 kn, pa da policija ne izlazi bezveze van i nikakvih problema nismo imali osim s komunalnim redarom jer nam je iz auta curilo ulje po parkingu ispred kladare.

16 godina
ante_etna kaže...

Istina, frend i ja smo pljačkali kladionicu i žena nam je dala iz blagajne 1200 kn, vratili smo joj 220 kn kusura (200 njenih i 20 mojih iz džepa jer nije imala sitnoga) tako da pljačka bude ispod 1000 kn, pa da policija ne izlazi bezveze van i nikakvih problema nismo imali osim s komunalnim redarom jer nam je iz auta curilo ulje po parkingu ispred kladare.

{#} Pa,šta ovdje sve neće čovjek pročitati{#}

Jesi ponosan? Ja bih se pokrio ušima i šutio o tome....

Old Insomniac
15 godina
neaktivan
ante_etna kaže...
kruskar kaže...
David87 kaže...

Policija nereagira do iznosa 999.99kn,sve preko 999.99kn reagiraju,znaći od 1000kn pa nadalje reagiraju,tako je bilo meni i frendu kad smo napravili "tešku krađu" iznosa od 1000kn,to smo bili pijane budale,no uglavnom od 1000kn pa nadalje izlaze van i prave akcije.

Majko mila kakvih sve idiotarija nisam pročitao u ovoj temi, ali ova je na samom vrhu..

15 godina
neaktivan
ante_etna kaže...
kruskar kaže...
David87 kaže...

Ne znam šta da stavim pa onda stavim ovo. **** I ako ti je netko pomogao, stisni HVALA, ne budi sebičan ****
15 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
ante_etna kaže...

{#} Pa,šta ovdje sve neće čovjek pročitati{#}

Jesi ponosan? Ja bih se pokrio ušima i šutio o tome....

Hahahah neznam da se smijem ili da plačem {#}, jel on to ozbiljno ili se ruga s policijom :D ?

16 godina

Još malo offtopica: A,iz čega se tu dalo naslutiti da je u pitanju sarkazam?

Old Insomniac
14 godina
malina22 kaže...

Imal raspleta ove sapunice...ova napetost je vise nego sto moje srce podnijeti moze {#}.

Ima, autor teme više neće trpiti bezobrazluk i prijetnje ovog manijakalnog kupca, dogovorit će susret gdje će mu hrabro, beskompromisno, muški i odrješito - vratiti 600 kn (koje mu je dao ćaća za tenisice i majicu).

17 godina
fromcelltohell kaže...

HAHAHAH ček ti si povjerovao u ovako nešto {#}

BTW neki dan sam ulovio 2 zmaja, nezna se koji je veći, ali sam ih morao pustiti jer mi nisu stali u garažu{#}

Jel se tu osjeti sarkazam?

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
fromcelltohell kaže...

Pa dobro, u pravu si. Skoro iz ničega. Osim što malo nesvakidašnje zvuči da pljačkaši vraćaju kusur blagajnici, ono prekapaju džepove i idu van na kiosk razmijeniti lovu kako bi blagajnici dali nešto siće pa da pljačka bude ispod soma kuna. Policija za to niti ne intervenira ali komunalac uredno piše kazne dvojici s najlončarapama na glavi koji skrušeno s pištoljima kalibra 5.56 plaćaju tu kaznu i obećavaju kako će zamijeniti brtve na motoru i getribi pa ulje više neće kapati po novom asfaltu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2011 16:49 (ante_etna).
16 godina

Svačeg se nagledao i naslušao in vivo do sad,pa mi ne bi bilo ništa čudno da se neki virtualac odluči

otvoriti dušu kolegama na forumu umjesto da okaje grijehe kod svećenika na ispovijedi ili mu 

proradi savjest pa se sam prijavi na policiju{#}

Old Insomniac
14 godina
rooswelt1991 kaže...
fromcelltohell kaže...

HAHAHAH ček ti si povjerovao u ovako nešto {#}

BTW neki dan sam ulovio 2 zmaja, nezna se koji je veći, ali sam ih morao pustiti jer mi nisu stali u garažu{#}

Jel se tu osjeti sarkazam?

Ne lupetaj gluposti, sigurno ih nisi ulovio neki dan, zmajevi odlete na jug još krajem osmog mjeseca, osim toga stanu komotno u garažu ako prethodno izvadiš kombajn van i parkiraš ga na cesti.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice