Problem s bankomatom?

poruka: 37
|
čitano: 51.955
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem s bankomatom?

što se tiče ovrhe, ja sam imao također sličnih iskustava, ali hala bogu meni je sve napokon riješeno. nikad više na pretplatu dok ne budem imao svoju tvrtku i višak para xD 

iako su meni u banci odmah odblokirali račun kad je naplaćeno čitavo dugovanje. također mislim da taj "zaštićeni" račun za isplatu tih 2/3 ili kolikogod para moraš otvoriti u FINI ili preko FINE, a ne u banci. tako su barem meni rekli, ali ja sam rekao jebeš to i pretrpio mjesec dana bez plaće pa su mi kasnije još nešto sitno skinuli što sam ostao dužan.

sad mi je još samo jedan račun opd pretplate ostao i onda sam slobodan od okova svih pretplata (a imao sam ih tr samo na svoje imei, ne pitajte kako i zašto xD)

17 godina
Problem s bankomatom?

I jesi saznao zbog čega je bila ovrha? Sad kada bude zbog nekog neplaćenog računa od 50ak krznenih za struju koji nije uknjižen u HEP-u {#}

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
16 godina
neaktivan
Problem s bankomatom?

Pozdrav ljudi. DA ne otvaram novu temu, zna li netko moze li se na pbz bankomatu uplatiti na tekuci racun novaca?

Battlefield is the Best, fuck the rest!!!
16 godina
Re: Problem s bankomatom?
acarnoje kaže...

Pozdrav ljudi. DA ne otvaram novu temu, zna li netko moze li se na pbz bankomatu uplatiti na tekuci racun novaca?

novce na bankomatu mozes uplacivat samo na onim bankomatima koji su na banci.

16 godina
neaktivan
Problem s bankomatom?

Moram danas uplatit jer mi je sutra obracun minusa a skinilo mi nesto za one naknade vodenja racuna pa me strah da mi ne ukine minus automatski. Znaci na bankomatu koji je kod poslovnice mogu uplatiti?

16 godina
Re: Problem s bankomatom?
acarnoje kaže...

Moram danas uplatit jer mi je sutra obracun minusa a skinilo mi nesto za one naknade vodenja racuna pa me strah da mi ne ukine minus automatski. Znaci na bankomatu koji je kod poslovnice mogu uplatiti?

da, taj bankomat ima onaj utor u koji stavljas novce. uplacivo sam par puta tako.

16 godina
neaktivan
Problem s bankomatom?

Puno ti hvala. Idem odmah u grad to rijesiti. Mda ne znam bi li mogao cekati do jutra.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice