Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.347
|
čitano: 1.180.607
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
7 mjeseci
Privatni torrent trackeri P&O

Pozdrav, ako je netko član CrneBerze, ima li tamo sink crtića na HR (kad već nema na TL, a THR ne mogu nabaviti)?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.8.2024 17:36 (Leon11).
7 godina

Zna netko gdje bi mogao naći full Blu-ray: Arthur u zemlji Minimoya trilogija (francusko izdanje), Čudovišna priča u Parizu (englesko izdanje), Asterix i Obelix: Gal, Velika bitka, Kleopatra, 12 zadataka, u Britaniji, protiv Cezara (francuska izdanja)?

14 godina
Re: Privatni torrent trackeri P&O

Vise-manje encode svih filmova postoji na THR, dual audio, sa HR verzijom ili EN ili koji god treci jezik bio u originalu. Ako trebas raw bd diskove javi moguce je i to iscupati iako su ovi encodovi transparentni.

7 godina

Trebam raw blurayeve u iso ili bdmv folder formatu.

Poruka je uređivana zadnji put sri 27.11.2024 21:50 (Nikola54321).
16 godina

Postoji li stvarno odličan tracker za DV kvalitetu filmova i serija? HD-Sp@ce je katastrofa, nabavljam za sada na public serverima dok sam u HR, a iza nove godine idem van države te moram naći privatni tracker?

LOL: Crobrother
14 godina

postoji naravno. probaj za pocetak iptorrents i torrentleech. ove ostale necu ni spominjat jer vrlo vjerojatno nece nitko uletit sa zivkom.

15 godina

TorrentLeech registracija otvorena- CHRISTMASISCOMING kod

Cest la vie, mon amie...
14 godina

Poz

Dali vama radi BTN?

14 godina
ocajnik kaže...

Poz

Dali vama radi BTN?

ne.

https://btn.trackerstatus.info/

3 godine

Pozdrav ekipa ..

Dal itko zna kako tocno podesiti TorrentHR (uTorrent) za normalno seedanje preko VPNa? (NordVpn)

Hvala

14 godina

Nikako. Nord ne podržava port forward (koji je potreban za "normalno" seedanje). Nađi neki VPN koji podržava port forward.

3 godine
tuna-1 kaže...

Nikako. Nord ne podržava port forward (koji je potreban za "normalno" seedanje). Nađi neki VPN koji podržava port forward.

Hvala kolega!

Daj mi, molim te, savjet koji od cjelokupnog 'trzista' bi bio najbolji (mozda best buy opcija)?

14 godina
Overflow1984 kaže...
tuna-1 kaže...

Hvala kolega!

Daj mi, molim te, savjet koji od cjelokupnog 'trzista' bi bio najbolji (mozda best buy opcija)?

Ako znaš neke osnove networkinga i linuxa onda je najbolja solucija zakupiti neki omanji VPS (cijenovno par €/mj) na kojem zavrtis wireguard i slozis si privatni tunnel za qbit promet. Zeljenu aplikaciju/igru/whatver sa osobnog racunala mozes vrlo lako routati putem https://github.com/TunnlTo/desktop-app. Sam i osobno koristim navedeni app i vrlo je jednostavno za setupirati nakon sto konfiguriras VPS.

Ako ipak to zvuci pre komplicirano i trazis gotovo rijesenje  onda Proton ili AirVPN.

16 godina

Htio bi skinuti neke starije hrvatske albume za dedu. Nešto tipa Ivo Robić, Zdenka Kovačićek. Gdje su mi najveće šanse da nađem te starije albume?

14 godina

youtube2mp3?

3 mjeseca
Jimmy kaže...

Htio bi skinuti neke starije hrvatske albume za dedu. Nešto tipa Ivo Robić, Zdenka Kovačićek. Gdje su mi najveće šanse da nađem te starije albume?

Probaj i Soulseek-u 

15 godina

Mijenjam pozivnice sa THR, iptorrents, torrentleech, crnaberza. Za druge privatne trackere koji nisu tu navedeni. 

Dobar sam seeder ;)

BTW, morate biti malo "stariji" na forumu i potvrdu od nekih drugih trackera da ste dobar seeder. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.1.2025 20:50 (Franjo15).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice