Privatni torrent trackeri P&O izdvojena tema

poruka: 3.347
|
čitano: 1.180.780
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
16 godina
neaktivan
RE: Privatni torrent trackeri P&O
rocker55555 kaže...

to mi je cudno,na utorrentu je zelena kvacica,a na thr-u pise da nisam spojiv...

onda nisi spojiv, premda ti pise zelena na klijentu.

evo kad smo kod thr-a, pogledajte sto znaci nespojiv juzer.

- jedini je ostao kao seeder

- uhvatio sam ga u zadnji cas sa pm porukom

- dao mu brdo karme i rekao seedaj ovo dok ne skinem (520mb)

- covjek pristupacan i kaze, super,nema problema

sve drugo limitira i salje samo meni

- 7 dana i 15 sati ja od njega skidam 520mb, fale mi jos 4 mb.

eto toliko o tome sto znaci biti nespojiv

teško vrijeme za matore
14 godina
torrente kaže...
sejo23 kaže...

Vrlo dobar je 1.6.1 koristim ga već  dugo i jako uspešno.

taj je vec banan na dosta trackera ;)

Zar baš na svima

14 godina
neaktivan
Privatni torrent trackeri P&O

probaj iskljucit firewall u antivirusu.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
16 godina
neaktivan
sejo23 kaže...
torrente kaže...
sejo23 kaže...

Vrlo dobar je 1.6.1 koristim ga već  dugo i jako uspešno.

taj je vec banan na dosta trackera ;)

Zar baš na svima

nisam bio detaljan "ili je banan ili ti ga na uvodu u dobrodoslicu ne savjetuju unutar trackera"  ,kad se krene u lov na fejkere ,oko se baca na te brojeve,a zatim na ostale.  nikad ratio master nema update sa najnovijim inacicama klijenta.

brkx kaže...

probaj iskljucit firewall u antivirusu.

covjek je o tome vec govorio

teško vrijeme za matore
14 godina
neaktivan

Što mene niko nesluša.. ak je lik na t-com-u onda mora isklućit njihov serverski vatrozid!

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
16 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Što mene niko nesluša.. ak je lik na t-com-u onda mora isklućit njihov serverski vatrozid!

cuo sam te ja ali sam ostao tih.

to nema veze sa spojivoscu.

podji na neki first line suport trackera na help kanal i predlozi to rjesenje.

teško vrijeme za matore
14 godina
neaktivan
torrente kaže...
Zvjerkan kaže...

cuo sam te ja ali sam ostao tih.

to nema veze sa spojivoscu.

podji na neki first line suport trackera na help kanal i predlozi to rjesenje.

ima veze... jer t-com blokira... to znam.. jbt jer moram ponavljat da mi tetka radi u t-comu.. a i na thr-u mi je nko reko da to pomaže..xD

14 godina

Sto se tice te bene "spojivosti".....pa zar je toliki problem otvorit port u routeru i firewall-u te taj isti ort stavit u uTorrent ili tko vec sta koristi? 

Upises port npr. 55555 (bar ja taj koristim...bubnio sam ga bezveze, port nije nigdje banan, a i lako se pamti) u uTorent, das prolaz kroz firewall i taj isti port otvoris u routeru....ako treba budem slike stavimo bemu.. Osmijeh

P.S.

Nekada se zna tracker zblesirat i kasnije je sve ok.....desavalo se i meni par puta, ali stvar je bila do trackera.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
win32 kaže...

Sto se tice te bene "spojivosti".....pa zar je toliki problem otvorit port u routeru i firewall-u te taj isti ort stavit u uTorrent ili tko vec sta koristi? 

Upises port npr. 55555 (bar ja taj koristim...bubnio sam ga bezveze, port nije nigdje banan, a i lako se pamti) u uTorent, das prolaz kroz firewall i taj isti port otvoris u routeru....ako treba budem slike stavimo bemu.. Osmijeh

P.S.

Nekada se zna tracker zblesirat i kasnije je sve ok.....desavalo se i meni par puta, ali stvar je bila do trackera.

ja sam proslijedio 443, i radi normalno

Umjesto Thumbup-a klikčite mi HVALA ! :)
14 godina
Mitch kaže...

ja sam proslijedio 443, i radi normalno

Glavno da port nije na "crnoj listi" i to je to. Mislim da ima jos neke fore zasto bas taj broj, ali iskreno zaboravio sam zasto. 

Kada me admin "ispitivao" neke fore i pravila na IRC-u za  FunFile i sam mi je rekao neka stavljam takav port (do onda sam i sam stavljao manji)....odgovorio sam mu na sva pitanja i dobio odmah invite. Cool

Tako da iskreno ne znam zasto bas taj port...no mislim da to i nije toliko vazno, vazno je da nije na "crnoj listi" i to je to....a budem danas pogledao u routeru koji mi je port default otvoren za takve stvari.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 12:34 (win32).
16 godina
win32 kaže...

55555 je ok, ja ga koristim također.

http://hr-invites.com/ - jedina prava Hrvatska BT zajednica na kojoj nema chitera, trejdera :)
15 godina
neaktivan

Dobro kolega Zvjerkan kaže, u to sam se ja uvjerio prije cca 6 mjeseci, probao sam sve i svašta i nisam bio nikako spojiv tek sam onda skužio da me taj njihov serversi vatrozid zajebava, i ja ga ugasio i sad mi sve 5.

14 godina
neaktivan

Ja imam problema sa spojivoscu, uso bi u ruter al mi je ebeni btnet zakljuco ruter i nema sanse da znam pass i user tak da ako ima nekih drugih rjesenja nek javi. Probo sa firewallom i bez virusa i uvijek isto.

14 godina
eZo kaže...

Ja imam problema sa spojivoscu, uso bi u ruter al mi je ebeni btnet zakljuco ruter i nema sanse da znam pass i user tak da ako ima nekih drugih rjesenja nek javi. Probo sa firewallom i bez virusa i uvijek isto.

Cekaj, hoces reci da ovi iz Bnet-a to rade!? Issss....koja debilana! Dali to smiju uopce radit tj. da nemas bas nikakve ovasti nad routerom? Ok, ni na t-comu ne mozes ne znam sta no opet mozes otvarat portove i sl. stvari.

Kako slozis npr. wlan ako je router "zakljucan"!? Ovo prvi puta cujem....koja debilana. Jesi probao zvati njihovu SZK-e? Ne, stvarno me zanima kako si sredis wlan u routeru ako ne mozes do njega? Sta, imaju neki komad software-a za to ili sta? 

16 godina

Koji ruter imaš? Onaj ciscov ili ono malo crno sranje?Ako imaš onaj mali ruter user name i password možeš naći na netu,samo zaboravi na bilo kakve postavke. Zašto?Zato jer ta serija dolazi s firmware-om na kojem nemožeš baš ništa mjenjati,ali zato i ništa ne blokira.Ja ga imam i nema nikakvih problema što se tiće p2p prometa. Jedina mana rutera je što ima uključem mac address sticky koji ti nemožeš isključiti bez intervencije njihove centrale. Ak imaš onaj ciscov ruter onda user name i pass možeš također na netu naći, ili jednostavno nazovi tehničku službu i reci im da moraš otvoriti port za igranje (recimo starcrafta) online i dobit ćeš sve potrebne informacije. BNet ne blokira p2p promet niti će ga blokirati!

To be or not to be
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 10:16 (mirdaVG).
14 godina
neaktivan
win32 kaže...
eZo kaže...

Cekaj, hoces reci da ovi iz Bnet-a to rade!? Issss....koja debilana! Dali to smiju uopce radit tj. da nemas bas nikakve ovasti nad routerom? Ok, ni na t-comu ne mozes ne znam sta no opet mozes otvarat portove i sl. stvari.

Kako slozis npr. wlan ako je router "zakljucan"!? Ovo prvi puta cujem....koja debilana. Jesi probao zvati njihovu SZK-e? Ne, stvarno me zanima kako si sredis wlan u routeru ako ne mozes do njega? Sta, imaju neki komad software-a za to ili sta? 

w lan se u posljednje vrijeme na t-comu može napravit preko user.t-com.hr,  možda je tako i kod njih, t-com, isto počinje s zaključavanjem rutera, odnosno po novom kad bude optika kod svih dostupna neče se smjeti koristiti niti jedan drugi ruter osim njihovih jer če biti isto ko i max tv stb, tražit če pin, za registraciju, u rutere se neče moći ući sve če se vršit preko korisničkih stranica, korisnici koji budu novi, ruter če samo spojiti otvoriti preglednik, i stisnuti gumb aktiviraj i unesti pin, i to je to, nema nikakve konfiguracije i čačkanja, što t-com nedozovoljava!

16 godina

'Preletio' sam malo poruke u ovoj temi, ali nisam našao šta me zanima, pa zato moram pitati iako će možda izgledati glupo: kako browsati sadržaj nekog torrent site-a, a da nisi user? Jel to uopće moguće (koliko se sjećam na Deomoniod je, a kod drugih)? Kako onda možeš znati šta ima na nekom tamo torrent site-u? Stvar je u tome da tražim softver (ne igre), a ne vidim način kako saznati da li taj i taj tracker ima softver koji tražim.

Inače, ja sam na torrentleechu.   Nažalost, torrentleech nema puno zanimljivog softvera koji bi ja isprobao. Onaj koji imaju me ne zanima, jer sam ga već kupio (tipa win, office, adobe i slično).

Dodatno pitanje: stalno se priča o ratio-u i to razumijem - održavaš ratio i imaš 'free stuff'. Međutim, mene osobno to ne zanima - ja doniram, npr. na torrentleech 20-30 eura svaka 3 mjeseca. Manje nego HTV pretplata. A dodatno nemam nikakvih ograničenja u dowloadu (free slotovi i slično). Dakle, platim i 'peglam'.

Zato me zanima da li se može svugdje biti donor, tako da ne moram misliti na ratio (iako mi je na TL skoro 1.0 - čisto slučajno, jer ne gasim PC)?

Stoga, bio bih vrlo zahvalan ako mi netko može preoporučiti torrent sa dosta softvera, posebno onog nesvakodnevnog (npr. specijalizirani CAD-ovi, matematičko-analitički softver, itd.). Ako dobijem pozivnicu - doniram lovu.

14 godina
Zvjerkan kaže...

w lan se u posljednje vrijeme na t-comu može napravit preko user.t-com.hr,  možda je tako i kod njih, t-com, isto počinje s zaključavanjem rutera, odnosno po novom kad bude optika kod svih dostupna neče se smjeti koristiti niti jedan drugi ruter osim njihovih jer če biti isto ko i max tv stb, tražit če pin, za registraciju, u rutere se neče moći ući sve če se vršit preko korisničkih stranica, korisnici koji budu novi, ruter če samo spojiti otvoriti preglednik, i stisnuti gumb aktiviraj i unesti pin, i to je to, nema nikakve konfiguracije i čačkanja, što t-com nedozovoljava!

Znas sta cu ti reci, mogu mi lagano znas sta..... Ako nece biti mogucnosti da sam radim po routeru bar neke osnovne stvari ili ako ne mogu koristit neki drugi....mogu ga lagano. Nema sanse da ostanem kod njih. No sva sreca pa znam ekipu iz tehnicke u SZK-e pa cu dobiti pass i vec sta trebam....ako ce i oni uopce imati uvid u neke stvari, a sumnjam da se to nece moci "zaobic".  A to sto oni ne "dozvoljavaju" si laganini mogu znas kuda nabit!?

Uostalom, ima drugih i daleko boljih providera u Zg tako da cim ovaj ugovor istekne lagano odlazim od toga smeca sto dalje. Na  t-comu sam oduvijek tj. od kako je ISDN dosao kod nas pa kasnije adsl (56 k necu ni spominjat), ali mislim da ce "odleprsat" sada sto dalje od mene ako ce tako biti, a odlazit ce im ionako sve vise ljudi posto svi provideri daju bolje i povoljnije pakete.

14 godina
neaktivan
win32 kaže...
Zvjerkan kaže...

Znas sta cu ti reci, mogu mi lagano znas sta..... Ako nece biti mogucnosti da sam radim po routeru bar neke osnovne stvari ili ako ne mogu koristit neki drugi....mogu ga lagano. Nema sanse da ostanem kod njih. No sva sreca pa znam ekipu iz tehnicke u SZK-e pa cu dobiti pass i vec sta trebam....ako ce i oni uopce imati uvid u neke stvari, a sumnjam da se to nece moci "zaobic".  A to sto oni ne "dozvoljavaju" si laganini mogu znas kuda nabit!?

Uostalom, ima drugih i daleko boljih providera u Zg tako da cim ovaj ugovor istekne lagano odlazim od toga smeca sto dalje. Na  t-comu sam oduvijek tj. od kako je ISDN dosao kod nas pa kasnije adsl (56 k necu ni spominjat), ali mislim da ce "odleprsat" sada sto dalje od mene ako ce tako biti, a odlazit ce im ionako sve vise ljudi posto svi provideri daju bolje i povoljnije pakete.

hmm, pa na iskonu se trenutno tako šta testira, s tim, a to su mi i tehničari potvrtili.

Uskore će voic IP, no sve če biti zaključano da korisnik nemre koristit što želi, imat češ osnovne postavke na user.t-com.hr, znači konfiguriranje WiFi-a, promjena moda (ruter, i bri.. (nez)), promejna lozinke i to, portove nečeš moč otovrit samo če bit oni koje t-com dopusti, xD, ruteri dilaze novi, koji če imat drugčiji frimware, i te gluposti,

Ostali provajderi več lagano počinju koristit to, jer ogromna šteta se radi s tim dozvolama, jer korisnik radi šta oče i onda oni snose trošak novog rutera ovako če to biti ograničeno,

no što ti i više treba, sve ostalo če odradit serveri i to je ok.

14 godina

Je li može netko otprilike napraviti top 5 trackera sa HD materijalima. Čisto okvirno, znam da je nemoguće točno pogodit koji je najbolji to mi i ne treba samo da znam koji su među najboljima. Osmijeh

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
16 godina
shkval kaže...

IPT ima dosta softvera, uglavnom na ovim velikim trackerima ima dosta toga, demonoid je odličan što se tiče softvera tamo se nađe skoro pa sve, postoje i neki specijalizirani trackeri tkzv. apps trackeri nažalost neznam na kojem bi recimo bilo takvog software-a kojeg tražiš. Ovo što si pitao u vezi pregledavanja sadržaja na nekim privatnim trackerima to je nemoguće jer ako bilo što hoćeš gledati moras se ulogirati tj imati svoj account. Doniranje na TL je ok ali bolja je opcija seedbox kupis neki za 20 eura napucas buffer i miran si samo skines i odseedas ali fora je sto ti sada moras stalno donirati jer predpostavljam da ti je ratio jako loš i ako prestanes donirati a ratio ti je ispod 0.8 dobivas odmah ban.

SwaggerBeast kaže...

Je li može netko otprilike napraviti top 5 trackera sa HD materijalima. Čisto okvirno, znam da je nemoguće točno pogodit koji je najbolji to mi i ne treba samo da znam koji su među najboljima. Osmijeh

Hdbits.org (nema konkurencije)

BitHDTV

Hdtorrents
Chbits

HDME.eu

x264

To je sto mi trenutno pada napamet ima ih jos par ali neda mi se traziti.

|| HR INVITES - Prvi Hrvatski invites forum || ▶ ▷ ▸ ☠P➋P FrEaK☠ ▿ ◀ ◁
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 11:46 (BORG).
14 godina
BORG kaže...

Hdbits.org (nema konkurencije)

BitHDTV

Hdtorrents
Chbits

HDME.eu

x264

To je sto mi trenutno pada napamet ima ih jos par ali neda mi se traziti.

OK, samo sam htio vidjet pošto sam se nedavno dočepao BitHDTV-a da znam koje da uzimam jer mi više ne treba. Znači eventualno taj Hbits.org. Zahvaljujem. Namigiva

“The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge.” – Stephen Hawking
14 godina
neaktivan

@win32

Nije bnet vec BTnet, trenutacno sam na optici i nemrem uc u ruter nikako. Jedan clan ovog foruma je bio zvao njihovu SZK i rekli su da su promijenili pass i user jer unutra imaju neke informacije o tel sta ja znam a probo sam sve zive usere i pass. Tak da nis od tog :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 19:22 (eZo).
14 godina
neaktivan
SwaggerBeast kaže...

ovako ti ide top 6 HD trackera a ostali mogu pricati sta hoce:

1.  scenehd

2.  hdbits

3.  chdbits

4.  born2seed

5.  bithdtv

6.  hdtorrent

hej   borg     di ti je scenehd?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 19:51 (brkx).
14 godina
eZo kaže...

@win32

Nije bnet vec BTnet, trenutacno sam na optici i nemrem uc u ruter nikako. Jedan clan ovog foruma je bio zvao njihovu SZK i rekli su da su promijenili pass i user jer unutra imaju neke informacije o tel sta ja znam a probo sam sve zive usere i pass. Tak da nis od tog :)

Ok, mislio sam da se radi o B.net-u.....znaci o ovome:

http://www.bnet.hr/

Ako je ovo drugo u pitanju onda ok......jer nakon t-coma bih ionako isao na B.net, a ne na BTnet pa me zapravo sada ova tvoja vijest razveselila. Znam da vama nije do veselja, ali eto.....glavno da nije ono sta sam ja mislio.

14 godina
neaktivan

Ne bunim se ja protiv BTneta, za pare koje placam dobio sam previse toga. Upload mi opce nisu ogranicili pa zna ic i do 9 MB/S, sam je problem kad sam na boljim trackerima pa oni svi imaju 100 100 pa dok ja skinem sve to na kraju nis ni ne uploadam :D Al bas sam neki dan razmisljo da bi mogo wireless radi moba al stvarno nemam pojma kako bi to napravio.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 19:59 (eZo).
16 godina
neaktivan
eZo kaže...

Ne bunim se ja protiv BTneta, za pare koje placam dobio sam previse toga. Upload mi opce nisu ogranicili pa zna ic i do 9 MB/S, sam je problem kad sam na boljim trackerima pa oni svi imaju 100 100 pa dok ja skinem sve to na kraju nis ni ne uploadam :D Al bas sam neki dan razmisljo da bi mogo wireless radi moba al stvarno nemam pojma kako bi to napravio.

Aj nabaci ss sa speedtesta.

World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407
14 godina
neaktivan

ma joj bnet je smece upload 80kb/s a znam za btnet u sopnici jelkovec ima upload i do 1.2 mb/s

14 godina
neaktivan
eZo kaže...

ne vjerujem da je bas tako.  9M  upload?

14 godina
eZo kaže...

OK.....ajmo ispocetka. Hoces reci da imas ponekad upload od 9 MB/s? Koliko inace imas upload i koja lova je u igri?

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Pozivnice za privatne torrent trackere
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice