Može li netko dešifrovati koja su slova spelovana? Pokušavao sma razne kombinacije, ali ili ja loše čujem ili sajt ne podržava šifru.
Može li netko dešifrovati koja su slova spelovana? Pokušavao sma razne kombinacije, ali ili ja loše čujem ili sajt ne podržava šifru.
Meni ne trazi nikakvu sifru. Skine se neki file od 8 sec wav
fuubtr
Probaj ovo (tako ju ja razumijem).
Toliko o tvojoj intelegenciji, sve se prsis u raznim temama a ne razumijes ni hrvatski, a kamoli ista vise.
Molim te, zaobidji me svaki put i ni ne pokusavaj tjerat mak na konac, sve si rekao sada.
Kaze ovako:
EF YOU YOU BEE TEE AR
Dakle:
F U U B T R
Hvala.
Kod mene je bila greška u jednom slovo, jer sam konstantno čuo krivo spelovanje.
A lose je kvaliteta digitaliziranog glasa,
pa moze zvucati kao "BEE" ili "PEE",
al stavio sam na repeat i cinilo mi se vise na BEE.
Sa google Translateom sam upisao slova i pustio googleovu diogitalizaciju glasa na engleski,
i podudaralo se, zato sam ti i stavio link - pa ubuduce mozes captcha tako usporediti.
Toliko o tvojoj intelegenciji, sve se prsis u raznim temama a ne razumijes ni hrvatski, a kamoli ista vise.
Molim te, zaobidji me svaki put i ni ne pokusavaj tjerat mak na konac, sve si rekao sada.
To radim vec odavno ne brini ;)
Inteligencija? Nikad nista nisam skidao sa ovakvom sifrom ;) Eto provalio sam se ;)
Hrvatski razumijem ucio sam ga u skoli ;)
Odo sad da se kaznim klecanjem na zitu ;) Zadovoljan? Hehehehe