Ja sam dio ekipe iz Siska-a također sam 4 dana tjedno (u različitim vremenskim razdobljima) u Zagrebu.
čuj ja tebe ne ogovaram niti imam išta protiv tebe, možda i jesi pouzdan(u šta i vjerujem) ali pravila su pravila..tu su da se poštuju...
čuj ja tebe ne ogovaram niti imam išta protiv tebe, možda i jesi pouzdan(u šta i vjerujem) ali pravila su pravila..tu su da se poštuju...
Pravila su tu da se krše, OK za koji tjedan padam na listu!
Pravila su tu da se krše, OK za koji tjedan padam na listu!
naravno:DD al ova tema ako oće uspjet mora bit po STICKY na oglasniku ili bilo gdje jer ovako nema nikakvog, ama baš nikakvog smisla...
Evo jedan voljan pomoći kad se radi o Karlovcu.Koliko sam vidio,još nikog nema za Ka.
Napomena: Ne treba nikakva provizija,samo lova za poštarinu.
Inače, za ideju
Evo mogu ja na području Zaprešića.
Ima par forumaša koji su ajmo reć trgovali s menom, pa mogu potvrdit da sam pouzdan ako treba.
Evo jedan voljan pomoći kad se radi o Karlovcu.Koliko sam vidio,još nikog nema za Ka.
Inače, za ideju
Nismo toliko daleko :D
Sign me up for the list!!! Odlična ideja...ja sam u Novoj Gradišci pa javite ako zatreba...Takodjer ne treba nikakva provizija,samo lova za poštarinu...
Preporučam da se lista malo grafički sredi radi preglednosti, te da poredaš gradove abecednim redom.
Ima li itko iz Zagreba dobre duše tko bi htio zaradit za pivos? ^^
Trebalo bi mi skoknut do instar informatike kupit ovog glodavca: - http://www.instar-informatika.hr/ms-industrial-zicni-mis-wizard/0160223
Uplata na račun POŠTENOM forumašu sa dosta staža i koji je punoljetan,balavcima više ne vjerujem radi Koko-a...
Hajde pomozite forumašu u nevolji nebih volio plaćat poštarine više nego šta je miš hihi ^^
Šta će ti to? :S
Evo ipak sam našao kod mene da ima u jednom dućanu ^^
Tako da netreba pomoć...
@Don Kihoty
ma imam šrotex wintech miša a treba mi nešto što mi lijepo paše u ruku,da mi se ruka manje znoji,najbolje mi legao ergo 555 ali ga nema nigdje...
Pa ću probat ovog u zamjenu,nije mi žao 65 kn razbit od zid ali bi mi bilo 200 koliko sam platio erga,damn me i kad sam morao prodavat G15 rev 1 sa onim ultra cool i ultra usefull displayom (najviše temps) i ergo 555 koji mi je bio uber miš u svemu,nenadhebiv što bi se reklo,al ga nema više da ga bar tko prodaje :(
Hmm MS ti nije neka sreća...
Odvoji ti sebi 250-300kn za ovo:
Kako gdje, negdje je i 200, negdje ispod 200...
Ali kupi si ga, to je jedini miš koji ti treba u životu... Bez njega ne mogu zamisliti dan...
Evo pošto autor nije imao vremena, ja sam sredio listu, mislim da je ovako puno preglednije, sad još samo čekamo još forumaša za prijavu ;)
Evo pošto autor nije imao vremena, ja sam sredio listu, mislim da je ovako puno preglednije, sad još samo čekamo još forumaša za prijavu ;)
ima sam 1 problem šta postoje 2 sesveta i činimi se da nismo nas 4-vero izt istih :D postoje jedne u zg-u prema dugom selu i jedne nezz gdje al nisu u zg niti u zg županiji
ima sam 1 problem šta postoje 2 sesveta i činimi se da nismo nas 4-vero izt istih :D postoje jedne u zg-u prema dugom selu i jedne nezz gdje al nisu u zg niti u zg županiji
Aha :P
Popravit ću ;)
ja se zahvaljujem APazinjanu što je urediolistu jer ja doista nemam vremena a ni zivaca za sve to šminkanje liste hvala još jednom
Inače, za ideju
Bump!
Ne znam da li je previd ili nisam podoban/pogodan da me se stavi na listu?

Također.
svi koji su zaboravljeni za na listu neka sad napišu da žele... PRAVILO: samo oni preko 3 mjeseca staža na forumu!!
Pa...koliko puta moram pisati da želim pomoći kolegama forumašima ako se ukaže prigoda za to?
Pa...koliko puta moram pisati da želim pomoći kolegama forumašima ako se ukaže prigoda za to?
Nezahvalnici! Ne zele dobrovoljnu pomoc ni dok im ju nudis!
Ja očito smrdim kada me neće staviti na listu.
Osjetim te preko bakrenih žica

ma dečki smirite se:D bit ćete svi stavljeni, samo malo pričekajte, valjda nisu vidjeli da ste rekli da želite:D
Ima netko na relaciji split zagreb stvarno bi mi tkav dobrodošao xĐ
e da, trebam nekog iz splita hitno!
Ima netko na relaciji split zagreb stvarno bi mi tkav dobrodošao xĐ
e da, trebam nekog iz splita hitno!
Pa javi se ovima s liste
p.s. stavite mene za rab,ako kojim čudom netko bude što naručivao
Iako je mali grad a već ih ima prijavljenih za Sisak, prijavite i mene slobodno. Za Sisak naravno.
ja se ispričavan svima koje nisam dodao na listu ali jučer sam bio umoran kao pas i nije mi se dalo ništa raditi evo sad ste dodani iako sam nekoga preskočio neka se javi slobodno na pp
hvala svima