sto se smije jesti kad se tek napravi pirs na jeziku? znam da nije bas tema za ovaj forum,al mozda ako netko ima iskustva s tim moze pomoci....
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sto se smije jesti kad se tek napravi pirs na jeziku? znam da nije bas tema za ovaj forum,al mozda ako netko ima iskustva s tim moze pomoci....
Imašovdje koristan članak, ali kaj ti je to trebalo.
hvala ti Ad4pt3r
FUJ.
na curama jako dobro stoje ako je umjereno ali kad si muški unakazi lice bljaaaaak
nitko nije trazio vase misljenje o tome, pitanje je bilo za hranu
Ista stvar je i sa tetovazom? Svasta...
pitanje nije bilo vase misljenje o tome!! ocekujem komentare na pitanje,a ne necija zadrta razmisljanja
pitanje nije bilo vase misljenje o tome!! ocekujem komentare na pitanje,a ne necija zadrta razmisljanja
Ovakav stav ce ti donijeti samo jos vise negativnih misljenja...
Mislim da je najbolje da popricas sa svojim doktorom. Pusti ove metuzaleme.
pa ma meni nije bas pogotvo ako je stavis na nevidljivo mjesto a ovo mi je totalno bezveze
I kako da netko pita za pomoc, kad samo userete temu.
pa ma meni nije bas pogotvo ako je stavis na nevidljivo mjesto a ovo mi je ovo totalno bezveze
Istina... i slazem se...
Ali najbolje mi je kad kazu da smo metuzalemi... a pirsevi i tetovaze su preko 8000 godina stari...
Ako je netko metuzalem onda su pobornici toga...
A ja imam samo restriktivno misljenje sto se tice nagrdjivanja i prirodne ljepote tijela...
pa sam odlučije šta će s svojim tilom, ja imam naušnicu
i mis kad tad stavit jednu tetovažu, po tila prikriva..
svak svoje mišljenje ima, iako i meni nije drag pirs na jeziku...
pa sam odlučije šta će s svojim tilom, ja imam naušnicu
i mis kad tad stavit jednu tetovažu, po tila prikriva..
svak svoje mišljenje ima, iako i meni nije drag pirs na jeziku...
Pa tvoje tijelo... imas pravo sto god zelis raditi s njim...
ali isto tako mi imamo pravo komentirati kad izlazes svoje tijelo na javnoj povrsini ili ovako, javnoj raspravi jel tako? :)
Ma uzmeš Bocsh bušilicu, milimetarski borer, stavi jezik na neki škripac i pitaj nekog da ti izbuši rupu umjesto tebe....rokneš neku ekserčinu ili vijak s maticom spram-po jezika i eto ti home made piercing
(zahebavam te
)
A sad ozbiljno....koji će ti to qrac...mislim nije da ja takve stvari ne podržavam, ali uništavaš si jezik bezveze iako to ne boli jer je moja sestrična i par frendica to isto napravile i samo su dobile rupu na jeziku i, po seljački, komad gvožđa na jezičini 
Ja bi se prvo konzultirao sa nekim ko je to već napravio tj. ko već to nosi iz tvojeg društva...btw jesi li starcima rekao za to...mislim nezz kolko godina imaš pa pitam 
Haha Kreso care cim sam vidio da je tvoj post zadnji znao sam da je vrhunski spam u pitanju

.................
@Autoru: Dobro ti ljudi kazu koji ce ti to qurac
.....................
Imam tetovažu (bio) i imala pierc, ali mi je zarastao. To su ukrasi za tijelo koje svatko odluči staviti ili ne na svoje tijelo. Uostalom ne zanima me sviđa li se drugima jer sam to napravila zbog sebe i boli me briga što drugi misle. Planiram uskoro staviti i trajnu tetovažu.
Bilo bi zgodno .. ali nije potrebno .
Imam tetovažu (bio) i imala pierc, ali mi je zarastao. To su ukrasi za tijelo koje svatko odluči staviti ili ne na svoje tijelo. Uostalom ne zanima me sviđa li se drugima jer sam to napravila zbog sebe i boli me briga što drugi misle. Planiram uskoro staviti i trajnu tetovažu.
ali ti si žensko to vama dobro stoji ako se nije pretjerivalo ali kad si muški odluči probiti nos,jezik ili bradavicu bar ga možemo pokušati odgovoriti
Iako ima u hot dečki sa piercevima
. Ne možeš znat kako će mu stajat dok to ne napravi.
Sva sreca pa moja draga nema ni usi probusene (niti ima namjeru busiti :) :) :) )
Ali opet... to sam samo ja...
Jao ti i tvoja draga. 
Ti si ozbiljan dečko koji je našao ljubav svog života i zadovoljan je s onim što ima. Ja sam cura koja ima dečka, ali unatoč svemu tome ne namjeravam se skrasiti još neko vrijeme. Želim isprobati sve i učiti na vlastitim iskustvima bez da ovisim o nečijem mišljenju. Možda nezrelo, ali to je moj način i ne bih živjela nikako drugačije. Cijenim i poštujem razlike, ali ako će se netko piercati nek to napravi, samo me malo zbunjuje zašto izazivati komentare na forumu kad je potpuno jasno da će ljudi dati svoje komentare, slagali se s tobom ili ne.
Moj ti je savjet da odeš u ovlašteni shop di se to može nabavit i tamo se informiraš. Oni će ti tamo najbolje znat objasnit koji pirs i koji materijal će bit najbolji za tebe =D