Pirotehnika P&O zaključana tema

poruka: 2.943
|
čitano: 1.452.123
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Pirotehnika P&O
Kewin kaže...

Da ali mars je lijepši... nema tu konkurencije sve te petarde i boxevi od strane mirnovec i orion pirotehnike su samo prepakirani proizvodi....

A čuj slika(Webcam) govori sve kaj ne, Mars ima veči kalibar no manje pucnjeva dok Alien ima manji kalibar ali znatno više pucnjeva.Cool

http://dambek.minus.com/mjf1iISZq
15 godina
Pirotehnika P&O

pa da tako je rox od mirnoveca je slican alienu ali alien je od roxa bolji :D

Suha krpa na dnu mora.....
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

evo moj skromni arsenal

PS imam jos jedan paket extreme-a i megatrona-a ali stari nije dao zbog susjeda da ne zovu muriju  {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 19:37 (anonymous_Zg).
15 godina
neaktivan
baster177 kaže...

Moja preporuka je GROM od oriona. Odlična jaka eksplozija , 30 kuna 40 komada mislim da je best bay.

Također preporuka ide za ZOLJU. 25 kuna 20 petardi , nevjerovatno jaka detonacija.

Nikako nebi preporučio KOBRU 11 ,40 kuna 8 komada , a detonacija je slabija od zolje možda samo malo jača od groma

Sva proizvodnja je 5mj. 2012.

Pravo razočarenje su piratice i turbo pirat od Oriona

Pirat svaka treča grune kako treba ako i tolko., uglavnom detonacija izostane ili barut samo izgori bez praska.

proizvodnja 2011. i 2008.

E gdje su one piratice od prije dvadesetak godina i više prošvercane iz Austrije. Detonirale bi se čak i u vodi !

Od Mirnovca nisam ništa isprobao tako da nemogu uspoređivati.

Zolja mi se cini najbolja ove godine!!!!!

D.P.
15 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Mirnovec fan ce rec zenga, orion fan ce rec zolja. Objektivno,  zolja, vec je testirano. Po meni Megatron najbolja petarda ove godine, roka ko bomba.

LoL acc THCJoshi
13 godina
baster177 kaže...

Moja preporuka je GROM od oriona. Odlična jaka eksplozija , 30 kuna 40 komada mislim da je best bay.

Također preporuka ide za ZOLJU. 25 kuna 20 petardi , nevjerovatno jaka detonacija.

Nikako nebi preporučio KOBRU 11 ,40 kuna 8 komada , a detonacija je slabija od zolje možda samo malo jača od groma

Sva proizvodnja je 5mj. 2012.

Pravo razočarenje su piratice i turbo pirat od Oriona

Pirat svaka treča grune kako treba ako i tolko., uglavnom detonacija izostane ili barut samo izgori bez praska.

proizvodnja 2011. i 2008.

E gdje su one piratice od prije dvadesetak godina i više prošvercane iz Austrije. Detonirale bi se čak i u vodi !

Od Mirnovca nisam ništa isprobao tako da nemogu uspoređivati.

Da, to su bile petarde. 100 Šilinga za 100kom. Imale su 2,7g eksplozivne tvari i pucale kao današnje recimo Widow maker. Kako veliš, bacali smo ih u potok i sve su pukle, a da ne kažem kako su rokale kada si ih bacio u tzv. mužar i držao u ruci. Cijeli se kvart stresao. Ne zam tko mi je rekao da se još u Austriji mogu naći takve prave Piratice, a ne ova danas smeća. Još malo bolje su bile Comet koje su prije detonacije imale svjetleću fontanu od 1 sec. Eh..., dobra stara vremena. Evo imam još dvije prazne kutije iz tih vremena i piše 270g eksplozivnog punjenja.

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.12.2012 20:27 (Cobra33).
14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Danas je dan, haha...

Evo snimka marsa sada sam ga ispalio i evo vam video, nema zvuka jer na fotoaparatu nema mikrofon, ali vidi se dobro

MARS(video) KLIK

Never let a computer know you're in a hurry.
13 godina
Pirotehnika P&O

Evo samo da napišem da sam bacio sve vrste petardi razreda III i ostao neugodno iznenađen sa Orionovim ovogodišnjim petardama Topovski Udarom i Cobrom11. Jednom rječju katastrofa, sramota i pljačka. Pa to ne spada ni u sredinu razreda II. Poslije bacio Topovski i Cobru11 iz 2010 i razlika ogromna. Nikad više u Orion Pyro Centar.

Također i od Mirnovca Dinamitka, odnosno T-84 od ove godine duplo slabija nego Dinamitka iz 2011, ali jača i to dosta od topovskog i Cobre11 iz 2012. Nove petarde trećeg razreda od Mirnovca dobre, jako dobre. Megatron, Metal Ship, M-80 i Wilow Maker opravdavaju rezred III i to baš tim redosljedom. Žalosno je da je jedna "mala" petardica Wilow Maker jača od Topovskog udara i to duplo. Još jednom sramota za Orion što je uopće dao u prodaju to smeće od petardi. Sutra ću im napisat jedno pismo u vezi toga.

Eto toliko od mene za ovu godinu i pazite što kupujete za 11,5 mjeseci.

Na kraju svima želim sve najbolje u Novoj 2013 Godini.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 0:57 (Cobra33).
16 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Nakon 600 velikih pirata, 200 zengi i koe 3 baklje mogu reći da je Mirnovec ispunio sva moja obećanja sa pirothnkom ove godine :D

Inače sretna vam nova od polupijane ekie iz VG-a :D

Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://markoidzan.from.hr || First Croatian CM9 blog: http://cm9croatia.blogspot.com
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Sretna nova godina svima,evo moji dojmovi

Topovski i kobra 11-čisto s*anje,atomic power koji je 40kn-20 komada pukne JAČE od topovskog koji je 55kn -4 komada..nikad više u orion,barem ne po 3. razred.Orion sam pucao svašta i radio svakakva sranja ali topovski i kobra 11 su čista razočaranja.....nikad nije bilo lošije.....sljedeći put u mirnovec.

Atomic Power-prezakon,pukne kao topovski za višestruko manju cijenu,samo je nezgodan za bacanje

Topovski-od 1-10 dao bi mu 2....

Kobra-pukne mrvicu jače od topovskog po troduplo manjoj cijeni po komadu

TNT-Solidan,može još bolje

Zolja-nešto najbolje od oriona ove godine,samo da je malo tanji da stane u bocu :DDD

Grom-također jako dobra petarda,zao mi je sto nisam uzeo 5 paketa a ne 2 :))

Zeus extreme-dosta dobar,odličan pucanj

Big Bang Extra-pukne IDENTIČNO kao Zeus za 10kn manju cijenu.

Silver-maaaaaaal a grune slično kao grom

Američka-dobar jedino ako imate 10kn viška,ali je jako loš jer se nemože praktički nikako bacit malo jače pa se mora stavljat na pod i onda trčat..

Eto to je to od mene,sretna nova i puno sreće i uspijeha u novoj 2013.!!!

A.X.E. The AwEsoMenESs
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

kako pukne ta americka petarda nikad je nisam vidio ?

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Stretna nova 2013 sve najbolje!!! :)

13 godina
Pirotehnika P&O

Premalo Mirnovec fanboy-eva  ima. {#}

Evo ove godine najmanje potrošio,oko 400kn.

2 paketa tenkovske i zenge,+nekakve silver(smeće,ne preproučujem).

Par raketica i to je to.

Imam jedno pitanje;

Jel se itko sijeća NATO petarde?

Prestala se proizvodit zbog opasnosti od zapaljenja i zabune.

(izgleda ko baklja,plavo-ljubićasta.Napočetku baca iskre(kao baklja),a kasnije puca...."spada u kategoriju legendi")

I da,ako vidim da mnogi to još ne znaju,Poskok je mrtvo smeće.

Tenkovska>Zenga>Triangl>Pisanica

{#}

http://boss-game.com/forum2/index.php
13 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

kako pukne ta americka petarda nikad je nisam vidio ?

mala kao silver,duplo manja od groma dobro grune :) i neznam jel to namjerno ali kada pukne baci iskre do 3-4 metra u zrak i to dosta njih...

A.X.E. The AwEsoMenESs
13 godina
neaktivan
Cobra33 kaže...

Također i od Mirnovca Dinamitka, odnosno T-84 od ove godine duplo slabija nego Dinamitka iz 2011, ali jača i to dosta od topovskog i Cobre11 iz 2012. Nove 

Pa zato i jesu na akciji -50% ;))

A.X.E. The AwEsoMenESs
14 godina
Pirotehnika P&O

sretna nova friendly tip staite cigle oko marsa da vam se ne prevrne ko nekima(meni)

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
14 godina
Pirotehnika P&O

evo sad dojde s trga pijan sam ko čerišnja moro sam ovo podjelit s vama <3

15 godina
Pirotehnika P&O

Ovo je najbolja godina do sad! tolko boxeva tolko raketa! imaš dojam koda svako puca iz svog dvorišta!

evo mog marsa gledajte u 480p.. 

rimska sviječa (ova nova)  

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 7:50 (Kewin).
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Blago svima vama kod mene teška magla ne vidi se na drugu stranu ulice -.-

A baš bi bio lijep vatromet jučer su nekih 4-5 minuta iz svakog dvorišta izlijetale rakete :)

A.X.E. The AwEsoMenESs
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 10:19 (AxeAwesome).
15 godina
Pirotehnika P&O

Da kod nas je bilo magle ali od raketa i boxeva... nisam disati mogao {#} Što se tiće ostalih stvarno je super bilo jako puno boxeva i raketa sa svih strana.

13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Kod mene je bilo malo magle sve se moglo lijepo vidjeti :D 

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Uff kako je kod mene bilo, prejako...Texas je preeeeedobar!

Never let a computer know you're in a hurry.
13 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Poslije ove ''sezone''....

0 prelazim na orion
4 prelazim na mirnovec
1 ostajem na orionu
15 ostajem na mirnovecu
17 pola pola orion/mirnovec
A.X.E. The AwEsoMenESs
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 10:59 (AxeAwesome).
13 godina
neaktivan
rambox kaže...
Kewin kaže...

Da ali mars je lijepši... nema tu konkurencije sve te petarde i boxevi od strane mirnovec i orion pirotehnike su samo prepakirani proizvodi....

A čuj slika(Webcam) govori sve kaj ne, Mars ima veči kalibar no manje pucnjeva dok Alien ima manji kalibar ali znatno više pucnjeva.Cool

I mars jest bolji jer ima veći kalibar,nije ni alien loš. {#}

14 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

Znam u čemu je problem sa topovskim ove godine. Barut ne valja. Otvorio sam jedan topovski i odvio gram baruta te zapalio, ali slabo je izgarao tj. sporo. Inače baruta stvarno ima oko 9 g. Orion je u biti dobar ali su sjebali petarde 3. razreda. Inače petarde 3. razreda nisu

konzistentne. Treba kupit kalija i aluminija i napravit ih sam.

12 godina
neaktivan
Pirotehnika P&O

pogledajte moju prezentaciju petarde big bang extra :)

BrunoD
16 godina
Pirotehnika P&O

13 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

To tvoj video? :D

16 godina
Pirotehnika P&O

Nije,nego vidjeh na jednom portalu pa reko da podijelim sa vama,ljubiteljima pirotehnike {#}

13 godina
Pirotehnika P&O
Ljudi, dal dobro rokne Megatron ?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice