Photoshop tutoriali

poruka: 7
|
čitano: 1.204
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Photoshop tutoriali

E tia bi pocet radit malo sa photoshopom slike i te gluposti pa me zanima jel ima koja stranica sa tutorialima da se naucin teke : ) i predloscima i tako sta trian skinit ... :P

16 godina
neaktivan
RE: Photoshop tutoriali

Ja sam skinuo cijelu knjigu na engleskom! Ak ti nije problem skini si i ti!

16 godina
Photoshop tutoriali

ovakvih tema ima na tone, prije pokretanja teme trebao si prvo pitati našeg prijatelja, a imaš i na ovome forumu samo si trebao jednostavno u tražilicu upisati PhotoShop.

17 godina
neaktivan
Zale kaže...

ovakvih tema ima na tone, prije pokretanja teme trebao si prvo pitati našeg prijatelja, a imaš i na ovome forumu samo si trebao jednostavno u tražilicu upisati PhotoShop.

Iako ne znam zasto si napisao PhotoShop, a ne Photoshop (sto je pravo ime tog programa), slazem se s tobom da bi trebao malo proguglati. Iako jos bolje bi bilo da pogledas pocetnicke videe na youtubeu, jer u videu puno bolje vidis sta, gdje i kako ako si pocetnik.

Nothing is true, everything is permitted...
16 godina
protjeran
Assassin kaže...
Zale kaže...

Iako ne znam zasto si napisao PhotoShop, a ne Photoshop (sto je pravo ime tog programa), slazem se s tobom da bi trebao malo proguglati. Iako jos bolje bi bilo da pogledas pocetnicke videe na youtubeu, jer u videu puno bolje vidis sta, gdje i kako ako si pocetnik.

YouTube je isto u vlasništvu našeg prijatelja :D

Sk8er Boi
16 godina
neaktivan
Photoshop tutoriali

Jasam napisao vodič kroz Photoshop za početnike,mogao si malo prelistati forum:

CLICK

oko za oko,pasta za zube
17 godina
neaktivan
filip avril_fan kaže...
Assassin kaže...
Zale kaže...

YouTube je isto u vlasništvu našeg prijatelja :D

Kakve to veze ima s bilo cim, a posebno s ovom temom?

Nothing is true, everything is permitted...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice