E tia bi pocet radit malo sa photoshopom slike i te gluposti pa me zanima jel ima koja stranica sa tutorialima da se naucin teke : ) i predloscima i tako sta trian skinit ... :P
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ja sam skinuo cijelu knjigu na engleskom! Ak ti nije problem skini si i ti!
ovakvih tema ima na tone, prije pokretanja teme trebao si prvo pitati našeg prijatelja, a imaš i na ovome forumu samo si trebao jednostavno u tražilicu upisati PhotoShop.
ovakvih tema ima na tone, prije pokretanja teme trebao si prvo pitati našeg prijatelja, a imaš i na ovome forumu samo si trebao jednostavno u tražilicu upisati PhotoShop.
Iako ne znam zasto si napisao PhotoShop, a ne Photoshop (sto je pravo ime tog programa), slazem se s tobom da bi trebao malo proguglati. Iako jos bolje bi bilo da pogledas pocetnicke videe na youtubeu, jer u videu puno bolje vidis sta, gdje i kako ako si pocetnik.
Iako ne znam zasto si napisao PhotoShop, a ne Photoshop (sto je pravo ime tog programa), slazem se s tobom da bi trebao malo proguglati. Iako jos bolje bi bilo da pogledas pocetnicke videe na youtubeu, jer u videu puno bolje vidis sta, gdje i kako ako si pocetnik.
YouTube je isto u vlasništvu našeg prijatelja :D
YouTube je isto u vlasništvu našeg prijatelja :D
Kakve to veze ima s bilo cim, a posebno s ovom temom?