meni je trebalo 10 sec da mi se ucita onaj kod koji treba prepisat
i da server pothitno treba preselit u hrv ako nije jer ono pred pecanje je uzas jedva ucitava
i da server pothitno treba preselit u hrv ako nije jer ono pred pecanje je uzas jedva ucitava
@DuMe moja sucut :-(
Novi oglasi :-)
Moja sućut kolega :(
Sa update brzinom od 100mbps u Njemačkoj i 24mbps u Hrvatskoj ti dođe na isto...
Sa update brzinom od 100mbps u Njemačkoj i 24mbps u Hrvatskoj ti dođe na isto...
U hrvatskoj postoje poslovni FTTH prikljucci od 100/100 mbps.
Stvar je do pinga.
I ne postoji update brzina.
jel valja se neka pecanja za bodove ne zele otvoriti tj. video pokrenuti i anketa ucitati ili je samo meni to?
jel valja se neka pecanja za bodove ne zele otvoriti tj. video pokrenuti i anketa ucitati ili je samo meni to?
Meni isto jucer nije htjelo u chrome otvoriti, ali u ff radi oke.
iskrena sućut
Konačno su se oglasili oko problema s pecanjem.
Poštovani pecalicaši,
Uslijed učestalih pitanja u vezi nemogućnosti pecanja bodova na pojedinim preglednicima obavještavamo Vas da prilikom učitavanja portala pecalica.hr napravite refresh stranica (Alt+F5, CTRL+R ili klik na desnu tipku miša i Reload) - brisanje podataka u međuspremniku (cache). Navedeni postupci bi trebali omogućiti daljnje nesmetano korištenje stranice.
Želimo Vam ugodno pecanje,
pecalica.hr team
alt F5???
Novi bodovi stigli, ima bugova mogu se dupli bodovi dobiti. Imate 2 tipke upecaj bodove.
Novi bodovi stigli, ima bugova mogu se dupli bodovi dobiti. Imate 2 tipke upecaj bodove.
Koji browser koristiš?
Hahahahaha da fkt skuzio ja to ali mislio da su to oni namjerno :)
619 bodova i 7 prijatelja pozvanih...
Vaše stanje?
559 bod. i 0 prijatelja pozvanih :D
nego, sta biste najvise htjeli upecati iz ponude?
ja cu pokusati skupiti za psp, ako neuspijem iskoristit cu bodove u web shopu kad bude otvoren :)
Moje trenutno stanje 315 bodova i 1 pozvani prijatelj.... a bugove nisam koristio, mrzim ih.... tak da cu to prijaviljivati sve dok ne srede.
BTW kasno sam se registrirao i nisam dobio duple bodove, jeste li vi dobili duple ili ne?
559 bod. i 0 prijatelja pozvanih :D
nego, sta biste najvise htjeli upecati iz ponude?
ja cu pokusati skupiti za psp, ako neuspijem iskoristit cu bodove u web shopu kad bude otvoren :)
kak mos imat 559 bodova a nula pozvanih
pa u pocetku jos bila je kao neka akcija
duplih bodova , a i nailazio sam na bugove pa se skupilo :)
Mozda dupli bodovi, mozda bug ili mozda "ona radnja" o kojoj bolje da se ne govori.....
403 boda, 1 pozvan prijatelj.
6 pozvanih i 383 bodova
371 bod. 0 pozvanih prijatelja.
Mozda dupli bodovi, mozda bug ili mozda "ona radnja" o kojoj bolje da se ne govori.....
Haha... ma nije nebrini.
znam da su zbog takvih radnji mnogima deaktivirali accountove i uopce se nezelim upustati u to :)
1127 bodova, 56 pozvanih.
1127 bodova, 56 pozvanih.
Di si uspio pozvat tolko ljudi? :)