PC igre kao Blockbuster film

poruka: 30
|
čitano: 3.234
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Koja bi PC igrica mogla biti Blockbuster film ??

Ima ih puno, ali nije jednostavno pretvoriti igru u film XD! Ja sam nekoć razmišljo o pretvaranju Bioshock u film. Cool

JA
16 godina
neaktivan

možda neki fps? ratni film, npr. o serijalu call of duty, a film se zove "dužnost zove" Smijeh

Mislim da nisam ono što sam mislio da ne bih trebao biti, ali kad sam već takav dobro je da mislim da nisam ono što zapravo jesam.
17 godina
neaktivan
RE: Koja bi PC igrica mogla biti Blockbuster film
kikicacool kaže...

možda neki fps? ratni film, npr. o serijalu call of duty, a film se zove "dužnost zove" Smijeh

Pa Saving Private Ryan dosta sliči i CoD-u i MoH-u.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
16 godina
protjeran

Battlefield: losa druzina 2, rezija Uwe Bol. Sa Stalloneom, Van Damom i Lundgrenom. Poljubac

So fucking What.
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Battlefield: losa druzina 2, rezija Uwe Bol. Sa Stalloneom, Van Damom i Lundgrenom. Poljubac

A Michael Dudikoff?

World championships: 7, GP started: 257, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
17 godina
neaktivan

San Andreas kao film? Odlično!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Expendables

Redatelj nije Boll, već Stallone, van Dame je odustao jer nije htio više glumiti u akcijskim filmovima no onda je potisao za nove nastavke Univerzalnog vojnika.

If i had a dollar for every brain you don't have, I'd have one dollar! Squidward Tentacles
17 godina

Mass Effect trilogija

Star Wars : Knights of the Old Republic 1&2

Star Wars : The Force Unleashed

Quake 4  (možda nedjeluje nešto posebno no meni je priča super, a i bilo bi puno krvi i weird motherfu*king stvari ako se tko sjeća samo onih ljudi bez udova i glave koji su postavljeni na zid i služe nečemu ili ona poznata scena kada te pretvaraju u strogga (rezanje udova i još neke stvari) itd., film bi podsjećao jako na starship troopers 1)

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 3.6.2010 16:14 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
RE: PC igre kao Blockbuster film
Hyperion kaže...

Mass Effect trilogija

Quake 4  (možda nedjeluje nešto posebno no meni je priča super, a i bilo bi puno krvi i weird motherfu*king stvari ako se tko sjeća samo onih ljudi bez udova i glave koji su postavljeni na zid i služe nečemu itd., film bi podsjećao jako na starship troopers 1)

Ovo ostalo su odlične podloge, što se tiče Kotora ne znam kako bi te sve mislije ugurali u film od 2-3 sata.

Ili možda po 2 trosatna filma za svaki nastavak?

Fanboys rulez!!!

17 godina
wyks kaže...
Hyperion kaže...

Mass Effect trilogija

Quake 4  (možda nedjeluje nešto posebno no meni je priča super, a i bilo bi puno krvi i weird motherfu*king stvari ako se tko sjeća samo onih ljudi bez udova i glave koji su postavljeni na zid i služe nečemu itd., film bi podsjećao jako na starship troopers 1)

Ovo ostalo su odlične podloge, što se tiče Kotora ne znam kako bi te sve mislije ugurali u film od 2-3 sata.

Ili možda po 2 trosatna filma za svaki nastavak?

Fanboys rulez!!!

Trilogija za prvi dio, a za drugi dio 2 dijela ili malo "pređu" preko priče i ta se dva nastavka spoje u jednu cijelinu i recimo doda još novi sadržaj tipa obnavljanje jedi councila.

1. dio - pojašnjenje ovog dijela vremena (4000god prije uništenja zvijezde smrti), malakove i revanove misije dok su još jediji i na kraju filma njihovo preobraćenje u darth-ove, a u pozadini svega toga je rat ili on počinje kada se prebace na tamnu stranu, nesjećam se baš dobro)

2. dio - rat, boarding party na revanov brod i njegovo brisanje pamćenja, početak "KOTOR" igre revan se budi na brodu i misli da je soldier.

3. dio - revan pići po galaksiji i traži dijelove karte, sila u njemu jača iz dana i dan pa ga boli guza

4. dio - crash na planet, otkrivanje fish people-a i njihova priča kak su vladali svemirom imali brodove pogonjene silom, a sada ni nemaju silu, borba protiv rancorna, odlazak na onu divovsku stanicu i epic battle protiv malaka

5. dio - novi lik u igri i to onaj iz KOTOR-a 2 isto ošlo pamćenje, kasnije se prisjeća po malo, surfanje po galaksiji, upoznavanje visas itd.

6. dio - razjašnjavanje svih stvari,eventualno se revan vrati, taj glavni lik pobijedi kreiu,siona i nihilusa, osnivanje novog jedi councila.

THE END

I onda bih silno želio da naprave šesterologiju ili bar trilogiju o nastanku jedija,sithova,otkrivanju sile, stvaranju prvog svjetlosnog mača, a to je bilo ak se dobro sjećam još ohoho prije KOTOR-a. To je bilo gušt čitat u KOTORU, priči nema kraja koliko je ogromna.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
15 godina
neaktivan

A šta kažete na novi nastavak Batmana, Batman: Arkham Asylum kao film Namigiva

JA
17 godina
neaktivan

Igre koje bih htio da budu filmovi:

• Max Payne(baš da full točno prati radnju jedinice/dvojke), ne onaj šrot od film šta je izašao
  • Half Life film(1 ili 2, svejedno, možda radije 2)
  • Dead Space film
  • Metal Gear Solid 3 film(ili bilo koji)
  • The Saboteur
  • Wolfenstein
  • Clive Barkers Jericho
  • Crysis film
  • Fallout film(bilo bi jako teško jer Fallout ima jaako puno opcija, mogućnosti i izbora.)
  • Splinter Cell film
  • Assasins Creed 1/2 film

PSN: filip99
15 godina
neaktivan

Resident Evil film ! Smijeh

JA
17 godina
neaktivan

Ili FEAR 2!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.-----Što se dogodi Facebook profilu kad čovik krepa?
17 godina
neaktivan

Za sve one koji žele vidjeti koje igre su "zakaparene" da budu filmovi.

http://movies.ign.com/articles/755/755513p1.html

Inače htio bi vidjeti ove filmove:

Hitman (puno bolju verziju od ove trenutne)

Uncharted (može i novi Tomb Raider - glavno da ima dovoljno akcije, avanture, humora, mitologije itd. i da me podsijeti na legendarnu Indiana Jones trilogiju)

God of War - još da ga naprave u stilu 300 nema sretnije osobe od mene

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
therock56 kaže...

Već postoji

17 godina

The Witcher i točka.

16 godina
odjavljen

stalker! iako vec ima film po knjizi mislim da bi bio vise "zanimljiviji" da je film po igri... mutanti, zona, stalkeri... a radnja iz SOC-a. mislim da nebi bilo prekomplicirano

would you die for me, would you die for what i`ve longed to be...
17 godina
neaktivan

Freedom Force!

15 godina
neaktivan

Call of Juarez: Bound in Blood

17 godina

želim pacman film

Dajem demonoid pozivnicu na pm
17 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

želim pacman film

I svih 99 stageova. :D

17 godina
AlienWare1 kaže...
mind_challenge kaže...

želim pacman film

I svih 99 stageova. :D

255 levela

Dajem demonoid pozivnicu na pm
15 godina
neaktivan

To bi trebo pogledat :O !!!

JA
16 godina
F1-IVO kaže...
Tallahasee kaže...

A Michael Dudikoff?

A zaboravili ste Chucka Norrisa i Stevena Segala, tko bi osim njih uspio spasiti svijet u trajanju od 90-120 minuta!

More POWER!!!!!!
15 godina
neaktivan
AlienWare1 kaže...
therock56 kaže...

Već postoji

srry nisam znao i to bi trebo pogledat :O

JA
15 godina
neaktivan

splinter cell: conviction a da sam fisher-a glumi chuck norris Cool

JA
16 godina
neaktivan

world of warcraft:cataclysm, najduži i najgledaniji film u povijesti :D

Mislim da nisam ono što sam mislio da ne bih trebao biti, ali kad sam već takav dobro je da mislim da nisam ono što zapravo jesam.
16 godina

Fallout 2

Warcraft III (ne wow)

Bioshock

God of War

Silent Hill 2

Do why me key too - pročitaj ovo brzo :)
15 godina
neaktivan

Dobra ideja, onak God of War u stilu filma 300, ono SloMo pwnanje i krv posvuda!! :P

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice