Ima ih puno, ali nije jednostavno pretvoriti igru u film XD! Ja sam nekoć razmišljo o pretvaranju Bioshock u film. 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
možda neki fps? ratni film, npr. o serijalu call of duty, a film se zove "dužnost zove" 
možda neki fps? ratni film, npr. o serijalu call of duty, a film se zove "dužnost zove" 
Pa Saving Private Ryan dosta sliči i CoD-u i MoH-u.
Battlefield: losa druzina 2, rezija Uwe Bol. Sa Stalloneom, Van Damom i Lundgrenom. 
Battlefield: losa druzina 2, rezija Uwe Bol. Sa Stalloneom, Van Damom i Lundgrenom. 
A Michael Dudikoff?
San Andreas kao film? Odlično!
Redatelj nije Boll, već Stallone, van Dame je odustao jer nije htio više glumiti u akcijskim filmovima no onda je potisao za nove nastavke Univerzalnog vojnika.
Mass Effect trilogija
Star Wars : Knights of the Old Republic 1&2
Star Wars : The Force Unleashed
Quake 4 (možda nedjeluje nešto posebno no meni je priča super, a i bilo bi puno krvi i weird motherfu*king stvari ako se tko sjeća samo onih ljudi bez udova i glave koji su postavljeni na zid i služe nečemu ili ona poznata scena kada te pretvaraju u strogga (rezanje udova i još neke stvari) itd., film bi podsjećao jako na starship troopers 1)
Mass Effect trilogija
Quake 4 (možda nedjeluje nešto posebno no meni je priča super, a i bilo bi puno krvi i weird motherfu*king stvari ako se tko sjeća samo onih ljudi bez udova i glave koji su postavljeni na zid i služe nečemu itd., film bi podsjećao jako na starship troopers 1)
Ovo ostalo su odlične podloge, što se tiče Kotora ne znam kako bi te sve mislije ugurali u film od 2-3 sata.
Ili možda po 2 trosatna filma za svaki nastavak?
Fanboys rulez!!!
Mass Effect trilogija
Quake 4 (možda nedjeluje nešto posebno no meni je priča super, a i bilo bi puno krvi i weird motherfu*king stvari ako se tko sjeća samo onih ljudi bez udova i glave koji su postavljeni na zid i služe nečemu itd., film bi podsjećao jako na starship troopers 1)
Ovo ostalo su odlične podloge, što se tiče Kotora ne znam kako bi te sve mislije ugurali u film od 2-3 sata.
Ili možda po 2 trosatna filma za svaki nastavak?
Fanboys rulez!!!
Trilogija za prvi dio, a za drugi dio 2 dijela ili malo "pređu" preko priče i ta se dva nastavka spoje u jednu cijelinu i recimo doda još novi sadržaj tipa obnavljanje jedi councila.
1. dio - pojašnjenje ovog dijela vremena (4000god prije uništenja zvijezde smrti), malakove i revanove misije dok su još jediji i na kraju filma njihovo preobraćenje u darth-ove, a u pozadini svega toga je rat ili on počinje kada se prebace na tamnu stranu, nesjećam se baš dobro)
2. dio - rat, boarding party na revanov brod i njegovo brisanje pamćenja, početak "KOTOR" igre revan se budi na brodu i misli da je soldier.
3. dio - revan pići po galaksiji i traži dijelove karte, sila u njemu jača iz dana i dan pa ga boli guza
4. dio - crash na planet, otkrivanje fish people-a i njihova priča kak su vladali svemirom imali brodove pogonjene silom, a sada ni nemaju silu, borba protiv rancorna, odlazak na onu divovsku stanicu i epic battle protiv malaka
5. dio - novi lik u igri i to onaj iz KOTOR-a 2 isto ošlo pamćenje, kasnije se prisjeća po malo, surfanje po galaksiji, upoznavanje visas itd.
6. dio - razjašnjavanje svih stvari,eventualno se revan vrati, taj glavni lik pobijedi kreiu,siona i nihilusa, osnivanje novog jedi councila.
THE END
I onda bih silno želio da naprave šesterologiju ili bar trilogiju o nastanku jedija,sithova,otkrivanju sile, stvaranju prvog svjetlosnog mača, a to je bilo ak se dobro sjećam još ohoho prije KOTOR-a. To je bilo gušt čitat u KOTORU, priči nema kraja koliko je ogromna.
A šta kažete na novi nastavak Batmana, Batman: Arkham Asylum kao film 
Igre koje bih htio da budu filmovi:
- Max Payne(baš da full točno prati radnju jedinice/dvojke), ne onaj šrot od film šta je izašao
- Half Life film(1 ili 2, svejedno, možda radije 2)
- Dead Space film
- Metal Gear Solid 3 film(ili bilo koji)
- The Saboteur
- Wolfenstein
- Clive Barkers Jericho
- Crysis film
- Fallout film(bilo bi jako teško jer Fallout ima jaako puno opcija, mogućnosti i izbora.)
- Splinter Cell film
- Assasins Creed 1/2 film
Resident Evil film ! 
Ili FEAR 2!
Za sve one koji žele vidjeti koje igre su "zakaparene" da budu filmovi.
http://movies.ign.com/articles/755/755513p1.html
Inače htio bi vidjeti ove filmove:
Hitman (puno bolju verziju od ove trenutne)
Uncharted (može i novi Tomb Raider - glavno da ima dovoljno akcije, avanture, humora, mitologije itd. i da me podsijeti na legendarnu Indiana Jones trilogiju)
God of War - još da ga naprave u stilu 300 nema sretnije osobe od mene
Resident Evil film ! 
Već postoji
The Witcher i točka.
stalker! iako vec ima film po knjizi mislim da bi bio vise "zanimljiviji" da je film po igri... mutanti, zona, stalkeri... a radnja iz SOC-a. mislim da nebi bilo prekomplicirano
Freedom Force!
Call of Juarez: Bound in Blood
želim pacman film
želim pacman film
I svih 99 stageova. :D
želim pacman film
I svih 99 stageova. :D
255 levela
To bi trebo pogledat :O !!!
A Michael Dudikoff?
A zaboravili ste Chucka Norrisa i Stevena Segala, tko bi osim njih uspio spasiti svijet u trajanju od 90-120 minuta!
Resident Evil film ! 
Već postoji
srry nisam znao i to bi trebo pogledat :O
splinter cell: conviction a da sam fisher-a glumi chuck norris 
world of warcraft:cataclysm, najduži i najgledaniji film u povijesti :D
Fallout 2
Warcraft III (ne wow)
Bioshock
God of War
Silent Hill 2
Dobra ideja, onak God of War u stilu filma 300, ono SloMo pwnanje i krv posvuda!! :P