Zanima me po kojoj se cijeni otkupljuje zlato i di ga se moze otkupiti u okolici crnomerca .
Kolko bi para mogao dobiti za 10 grama zlata.
Zanima me po kojoj se cijeni otkupljuje zlato i di ga se moze otkupiti u okolici crnomerca .
malo, cijene zlata po kojoj bi ti to prodao nekom zlataru su sramotno niske... ne znam zasto ali je tako.
cek, ti bi kupio zlato ili prodao? al ti fali za pretplatu na WOW pa krades doma, a?!
Ako rastališ doma, pa odneseš? Mislim, ne razumijem se baš u to, pa nemam pojma. Ili recimo ak mu grumen zlata odneseš?
i kako da on doma odvoji zlato iz legure od drugih metala.. cisto zlato je jako krhko pa se zato mijesa s nekim drugim metalima (za lancice, prstene itd)
porciju čevapa ako je unutar mješavine s drugim legurama...
Pogledaj koji je broj(zig) na lancicu, ukoliko ti je 585 onda ti je 14 karatno zlata
di je taj zig
i kako da on doma odvoji zlato iz legure od drugih metala.. cisto zlato je jako krhko pa se zato mijesa s nekim drugim metalima (za lancice, prstene itd)
Velim, nemam pojma o tome, pa...nemam pojma :D.
posto nisam punoljetan zna li tko gdje mogu otkupiti
Plavi oglasnik i nude pristojnu cifru
al mislim neka zlatarna
al mislim neka zlatarna
Sve zlatarne ce te trazit osobnu
Neće ići...
Čisto zlato je jako mekano, podatno, a nikako krhko. miješa se sa nekim drugim metalima da bi dobili ipak nekakvu tvrdoću, jer je za nakit obično čisto, ili 24 karatno, jednostavno premekano. najčešće se kod nas, i ita, ger, austrija itd miješa da bude 14 karatno, iako u italiji ima jako puno i 18 kt.
da, znao sam da je u necemu fora i da se mora mijesat s drugim metalima...
@ autoru teme
vrati to mami jer ces nayebat... ionako bi malo dobio za to.
@ autoru teme
Bas tako... ne isplati se to prodavat, a u ostalom, ako ti starci saznaju da si spickao zlato od krizme/pricesti pribit ce te na kriz. Djeco djeco...
@ autoru teme
Bas tako... ne isplati se to prodavat, a u ostalom, ako ti starci saznaju da si spickao zlato od krizme/pricesti pribit ce te na kriz. Djeco djeco...
Fali nam ovdje gumbić "prijavi mami"
@ autoru teme
Fali nam ovdje gumbić "prijavi mami"
I nalupaj po dupetu :)
I nalupaj po dupetu :)
Ali ono...ozbiljno...pa ne moj se zahebavat ako si to negdje zdipio, pogotovo od doma nekom svom...vrati to i ostavi tave ideje iza sebe.
ne tebi tnakir, nego autoru teme govorim...sorry.
Luka
Pa potrgano se da popravit...
Ja imam hrpu zlata doma koje nikad nisam stavio na sebe (jbg, nevolim zlato) ali mi ni na kraj pameti nije doslo da prodam nesto.
Mani se ćorava posla, pazi da te stari ne bi pomješao s tim potrganim zlatom, pa kaj ćeš onda
Ja imam hrpu zlata doma koje nikad nisam stavio na sebe (jbg, nevolim zlato) ali mi ni na kraj pameti nije doslo da prodam nesto.
Ja isto nikada nisam preferirao zlato, uvijek srebro ili platina.
Ja isto nikada nisam preferirao zlato, uvijek srebro ili platina.
Ili koza i drvo :)
Sta onda zna li netko gdje to mogu otkupit il nista
Sta onda zna li netko gdje to mogu otkupit il nista
Jel ti čitaš odgovore koje dobijaš? Fino ti je jedan od kolega (F1-IVO) gore postao link na oglas firme sa točnim cijenama, brojem telefona i ako se ne varam imaš i adresu i sve...
To je bio naj odgovor, a naravno i ostali su ti fino rekli da možeš u zlatarnama probat i tako.
Evo slike mozete li teci jel to 8 ili 14 karatno zlato
Tko je zaplako za tim zlatom baš me zanima (kome si to mazno)