Što bi vi napravili kad bi vidjeli ogrebotinu na svom autu i kad bi nakon par dana saznali tko je to prošao i ostavio potis na vašem autu
Ogrebao auto ključem
- poruka: 50
- |
- čitano: 25.228
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ja bi njega ogrebao i potpiso se nozem.
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Ja bi njega ogrebao i potpiso se nozem.
a ja bi mu srce iščupo da budem siguran da ne ponovi takvu stvar
Koja tema.............svašta....
A sta misliš da bi mu napravio, pa ne bi ga častio pivom.....naucis ga pameti i nece vise....
i meni se to desilo na svih 5 auta koje sam vozio, ali nisam saznao tko je bio faca. vjerovatno bih ga spustio s par dobro smišljenih rečenica i pokazao mu da je klasiči lazar i sirovina.
Prijavi ga policiji, ako je na tvom autu ostalo njegove boje, isto tako ima i tvoje boje na njegovom autu. Pozuri da on ne ocisti svoje, pa ce teze biti dokazati da je njegova boja na tvom autu (moze on reci da nema samo jedan auto te marke, tipa i boje u gradu)
EDIT (thnx dado2): Ja citao prvi post, pa zanemario naslov. Ako je njegov kljuc radio, njegov kljuc bi mu zavrsio u mracnim predjelima, a i francuski kljuc bi radio (ja na poslu, pa mi slabija koncentracija na forumu)
Prijavi ga policiji, ako je na tvom autu ostalo njegove boje, isto tako ima i tvoje boje na njegovom autu. Pozuri da on ne ocisti svoje, pa ce teze biti dokazati da je njegova boja na tvom autu (moze on reci da nema samo jedan auto te marke, tipa i boje u gradu)

Pa ako te je ogrebao ključem i sigurno znaš da je on ja bi otišao kod tog tipa i reka mu neke stvari jer nije sad da te slučajno zakačio pa jebi ga, desi se, nego je očito tip poremećen
Ako je namjerno što sigurno je prvo bi mi platio štetu, a ako bi odbio prebacili bismo se na staromodan način. Pouzdano je pouzdano.
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
Pepejkama po prozoru.
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
Ma stvar je u tome da ja ne znam tko je to napravio.Samo želim vidjet kako bi vi reagirali da vam to netko napravi. Naravno kad bi znao tko je to napravio platio bi mi štetu i još bi ga morao istući
Zovi Grisoma i njegovu ekipu iz CSI-a
hvala na savjetu zvat ću Grisoma sigurno samo ne znam hoće li doć još dok ima dokaza
Je li netko od vas imao slična iskustva ?
Ja drzim auto pred zgradom. Vec sam radio limariju, a moracu ponovo. Takodjer sam i retrovizor vanjski-suvozacki mijenjao. Auto je kupljen nov, prije nesto vise od 2 god. Ali uvijek neko zakaci otvarajuci vrata na uskom parkingu, djeca pogode loptom i sl. Takodjer imam jednu ''valovitu'' ogrebotinu (namjerna sigurno), tako da sad je tako izgreban. Kad se nakupi jos ogrebotina ide opet u komoru . Covjek se jednom okretao i udario mi vrata svojim zadnjim branikom. Platio je 50 eura (moram reci da je bio fer pa se javio dobrovoljno, ali se naljutio kad je cuo cijenu majstora).
p.s. zaboli kad najases tockom na rupu, kako nece kad vidis nesto takvo :(
Ja stalno imam problema, ima svakakvih ljudi - čudnih i ljubomornih. Auto mi je više puta izgreban, polijevaju ga mlijekom itd. A sve bez ikakvih razloga. Ali i nije me briga, uzeo sam auto na leasing (operativni), imam ga godinu dana, a tada uzimam drugi. Što god da se s njim dogodi u tih godinu dana, svaku štetu snosi osiguranje. A ako već netko ima takve bolesne nagone i potrebe, neka riskira. Pa kad mu Euroherc sa svojom pravnom službom sjedne za vrat...
mene nije niko ključem zaparao po autu, ali mi je čitavo auto izudarano od vrata drugih auta na parkingu i nikako ne kontam te kretene što otvaraju vrata da ni malo ne paze da nebi udarili u drugo auto do njih, trebaju se vozati u kombiju sa kliznim vratima ljakse jedne, mislio sam staviti gume od auta sa strana kao na barkama po jadranu:)
Stari,vidi se da nisi sa Jadrana, nisu barke nego brodice,brodovi itd
imam jednu frendicu, kojoj je lik pred nosom izvadio noz i zabio ga u haubu, te joj izgrebao....mislim, covjek nezna sam sto da kaze kakvih debila sve ima na ovome svijetu. Sva sreca sto je u blizini bio i njezin otac, pa se to rjesilo malo fizickim sukobom i sa policijom, ali sve jedno....
Video nadzor, pa mu onda sve po spisku...
http://youtube.com/watch?v=d82j_Qfp_VA
Mad tv parodije su najjace (sorry zbog offtopic)

Video nadzor, pa mu onda sve po spisku...
Išao bi kod obrtnika i napravio ključ od metra i onda bih ga s njim ogrebao po glavi u stilu chuck norrisa