Ogrebao auto ključem

poruka: 50
|
čitano: 25.228
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Ogrebao auto ključem

Što bi vi napravili kad  bi vidjeli ogrebotinu na svom autu i kad bi nakon par dana saznali tko je to prošao i ostavio potis na vašem autu

17 godina
Ogrebao auto ključem

Ja bi njega ogrebao i potpiso se nozem. Smijeh

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
RE: Ogrebao auto ključem
Ogrebao njegov auto?
17 godina
neaktivan
Psiho246 kaže...

Ja bi njega ogrebao i potpiso se nozem. Smijeh

Uff. Gledaš horore?

Kako da ne - How yes no
17 godina
neaktivan
Ogrebao auto ključem

a ja bi mu srce iščupo da budem siguran da ne ponovi takvu stvarOsmijeh

17 godina
neaktivan
Ogrebao auto ključem

Koja tema.............svašta....

A sta misliš da bi mu napravio, pa ne bi ga častio pivom.....naucis ga pameti i nece vise....

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
neaktivan

i meni se to desilo na svih 5 auta koje sam vozio, ali nisam saznao tko je bio faca. vjerovatno bih ga spustio s par dobro smišljenih rečenica i pokazao mu da je klasiči lazar i sirovina.

17 godina
moderator
Ogrebao auto ključem

Prijavi ga policiji, ako je na tvom autu ostalo njegove boje, isto tako ima i tvoje boje na njegovom autu. Pozuri da on ne ocisti svoje, pa ce teze biti dokazati da je njegova boja na tvom autu (moze on reci da nema samo jedan auto te marke, tipa i boje u gradu)

EDIT (thnx dado2): Ja citao prvi post, pa zanemario naslov. Ako je njegov kljuc radio, njegov kljuc bi mu zavrsio u mracnim predjelima, a i francuski kljuc bi radio Osmijeh (ja na poslu, pa mi slabija koncentracija na forumu)

Opinion is like an as*hole, everyone has it!
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2008 13:43 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
DrNasty kaže...

Prijavi ga policiji, ako je na tvom autu ostalo njegove boje, isto tako ima i tvoje boje na njegovom autu. Pozuri da on ne ocisti svoje, pa ce teze biti dokazati da je njegova boja na tvom autu (moze on reci da nema samo jedan auto te marke, tipa i boje u gradu)

Naslov teme: Ogrebao auto ključem Osmijeh
17 godina
neaktivan

Pa ako te je ogrebao ključem i sigurno znaš da je on ja bi otišao kod tog tipa i reka mu neke stvari jer nije sad da te slučajno zakačio pa jebi ga, desi se, nego je očito tip poremećen

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2008 13:37 (petrol).
17 godina
neaktivan
Ogrebao auto ključem

Ako je namjerno što sigurno je prvo bi mi platio štetu, a ako bi odbio prebacili bismo se na staromodan način. Pouzdano je pouzdano.

17 godina
Ag008 kaže...
Ogrebao njegov auto?
 Ne. :)

AMD Athlon X2 6000+ @3Ghz
HD3850 512 Mb OC
2Gb DDR2 Dual Channel 800 Mhz
17 godina
neaktivan
Ogrebao auto ključem

Pepejkama po prozoru.

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
17 godina
neaktivan
Ogrebao auto ključem

Ma stvar je u tome da ja ne znam tko je to napravio.Samo želim vidjet kako bi vi reagirali da vam to netko napravi. Naravno kad bi znao tko je to napravio platio bi mi štetu i još bi ga morao istući

17 godina
neaktivan
Ogrebao auto ključem

Zovi Grisoma i njegovu ekipu iz CSI-a Smijeh 

Show no mercy... for you shall receive none.
17 godina
neaktivan
Ogrebao auto ključem

hvala na savjetu zvat ću Grisoma sigurno samo ne znam hoće li doć još dok ima dokaza

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2008 14:03 (latissimus).
17 godina
neaktivan
Ogrebao auto ključem

Je li netko od vas imao slična iskustva ?

17 godina
moderator
Ogrebao auto ključem

Ja drzim auto pred zgradom. Vec sam radio limariju, a moracu ponovo. Takodjer sam i retrovizor vanjski-suvozacki mijenjao. Auto je kupljen nov, prije nesto vise od 2 god. Ali uvijek neko zakaci otvarajuci vrata na uskom parkingu, djeca pogode loptom i sl. Takodjer imam jednu ''valovitu'' ogrebotinu (namjerna sigurno), tako da sad je tako izgreban. Kad se nakupi jos ogrebotina ide opet u komoru Osmijeh. Covjek se jednom okretao i udario mi vrata svojim zadnjim branikom. Platio je 50 eura (moram reci da je bio fer pa se javio dobrovoljno, ali se naljutio kad je cuo cijenu majstora).

p.s. zaboli kad najases tockom na rupu, kako nece kad vidis nesto takvo :(

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2008 14:14 (DrNasty).
17 godina
neaktivan
Ogrebao auto ključem

Ja stalno imam problema, ima svakakvih ljudi - čudnih i ljubomornih. Auto mi je više puta izgreban, polijevaju ga mlijekom itd. A sve bez ikakvih razloga. Ali i nije me briga, uzeo sam auto na leasing (operativni), imam ga godinu dana, a tada uzimam drugi. Što god da se s njim dogodi u tih godinu dana, svaku štetu snosi osiguranje. A ako već netko ima takve bolesne nagone i potrebe, neka riskira. Pa kad mu Euroherc sa svojom pravnom službom sjedne za vrat...

17 godina
neaktivan
latissimus kaže...

Ajd  malo  lakše  sa  snagom.
Što  ima  jakih  ovdje  a  kad  se  stvarno  desi  onda  gledaju  njihovu  igracku  i  placu  od  jada.
Ulovit,zvat  murju  i  prijavit.

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
neaktivan
Ogrebao auto ključem

mene nije niko ključem zaparao po autu, ali mi je čitavo auto izudarano od vrata drugih auta na parkingu i nikako ne kontam te kretene što otvaraju vrata da ni malo ne paze da nebi udarili u drugo auto do njih, trebaju se vozati u kombiju sa kliznim vratima ljakse jedne, mislio sam staviti gume od auta sa strana kao na barkama po jadranu:)

17 godina
neaktivan

Namigiva

Stari,vidi se da nisi sa Jadrana, nisu barke nego brodice,brodovi itd

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.4.2008 20:51 (petrol).
17 godina
neaktivan
Ogrebao auto ključem

imam jednu frendicu, kojoj je lik pred nosom izvadio noz i zabio ga u haubu, te joj izgrebao....mislim, covjek nezna sam sto da kaze kakvih debila sve ima na ovome svijetu. Sva sreca sto je u blizini bio i njezin otac, pa se to rjesilo malo fizickim sukobom i sa policijom, ali sve jedno....

17 godina
protjeran
LUXX kaže...
latissimus kaže...

Ajd  malo  lakše  sa  snagom.
Što  ima  jakih  ovdje  a  kad  se  stvarno  desi  onda  gledaju  njihovu  igracku  i  placu  od  jada.
Ulovit,zvat  murju  i  prijavit.

Luxx,
Zvati plavce prije nego sto sam debil poplavi? Dobra si ti dusa, neke se stvari tesko oprastaju, a ovo je jedna od tih. Shvacam ja sto zelis rec, i slazem se, no kad skoci zila na vratu, a krv uzvrije, tesko se suzdrzat.

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Vratiti s kamatama. S lihvarskim kamatama.
17 godina
neaktivan
Ogrebao auto ključem

Video nadzor, pa mu onda sve po spisku...

AMD Athlon 64 X2 5600+, RAM, 2 GB X 2, 800 MHz, KINGMAX, HDD SEAGATE Barracuda 500 GB, MBO DFI , s. AM2, Infinity CFX 3200-M2, VGA PCI-E SAPPHIRE ATI Radeon HD3870 LR, 512 MB, Midi Tower, CHIEFTEC BH-01BBB, 400 W
17 godina
neaktivan
bestia kaže...

Luxx,
Zvati plavce prije nego sto sam debil poplavi? Dobra si ti dusa, neke se stvari tesko oprastaju, a ovo je jedna od tih. Shvacam ja sto zelis rec, i slazem se, no kad skoci zila na vratu, a krv uzvrije, tesko se suzdrzat.

nije baš da sam dobra duša.
Imam  i  ja  mojih  mušica  al  sve  drugo  nema  smisla.
Hoceš  ga  nalupat  do  bolnice?
Onda  bi  moglo  ispast  tako  da  ti  je  on  napravio  štetu  od  recimo  1000  kuna  a  tuži  te  zbog  batina  i  dobije  50000  kuna.
E  sad  ko  je  tu  pametniji.
Što  se  mene  tice  još  mi  niko  nije  ogrebao  auto  pa  neznam  kak  bi  reagirao  (vjerojatno  bi  pala  koja  šamarcina)
Al  strah  me  covjeka  lupit  kak  treba  (imam  jak  udarac)
kaj  imam  od  toga  da  ga  kresnem  i  on  padne  i  lupi  još  glavom  od  cestu  i  crkne?
Samo  problemi  dolaze.
Korist  nikakva 

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 2x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
17 godina
moderator
LUXX kaže...

Što  se  mene  tice  još  mi  niko  nije  ogrebao  auto  pa  neznam  kak  bi  reagirao  (vjerojatno  bi  pala  koja  šamarcina)
Al  strah  me  covjeka  lupit  kak  treba  (imam  jak  udarac)

Luxx, samo ti njega odalami posteno, steven seagal lomi vratove i za sitnicu, evo pogledaj:

http://youtube.com/watch?v=d82j_Qfp_VA

Mad tv parodije su najjace (sorry zbog offtopic)Cool

Hocu da kazem, ja sam dugo imao u starom autu pravu policijsku palicu, gumenu, ta gdje udari tu kosa vise ne raste Cool. Onda sam je izgubio Plač, moracu naci neku novu ili napraviti nesto, zatrebala mi je nedavno a nisam je imao (cisto za samoodbranu), ima svakakvih ludjaka. Nedavno jedan prodje ispred mene i zaustavi mi auto hoce da se svadja. Ostalo je na psovkama, valjda je vidio ruku 43cm. Al opet treba i teze topnistvo imati.

17 godina
neaktivan
Miljac kaže...

Video nadzor, pa mu onda sve po spisku...

Da ali kako
17 godina
neaktivan

Išao bi kod obrtnika i napravio ključ od metra i onda bih ga s njim ogrebao po glavi u stilu chuck norrisa

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice