Objasni ovo - prijevara PayPal i liberty reserve

poruka: 12
|
čitano: 2.317
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pitanje za svih koji se bave ovim poslom. Vidio sam na youtube-u video o tome kako se jednostavno preko programa dodaje novac na vaš paypal, liberty reserve account. Zanima me Vaše mišljeni o ovom. Kako je to uopće moguće? I još da ovako javno pokazano.

Evo linkova

17 godina
neaktivan

Dodaj pare na svoj account pa nam javi rezultate.{#}

I onda se pitate kad vam maznu accounte ili vas banaju negdje.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
15 godina
neaktivan
Re: Objasni ovo - prijevara PayPal i liberty reser

Pitam kako je uopće moguće da stvoriš novac od nikuda s obzirom na toliku sigurnost? {#} Ako sam dobro vidio onaj video sa liberty reservom je napravio neko sa balkana.

13 godina
protjeran

to su ti fore da ti maznu acc :)

15 godina

smanji prozor od firefoxa i ovog programa da se oba vide, zumira na prozor od programa a u firefoxu promijeni s firebugom kolicinu novca

uostalom tko vjeruje u ove gluposti

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
Kavurmija kaže...

Pitam kako je uopće moguće da stvoriš novac od nikuda s obzirom na toliku sigurnost? {#} Ako sam dobro vidio onaj video sa liberty reservom je napravio neko sa balkana.

jednostavno samo što se tome koji je napravio video novac stvori niodkuda a tebi nestane sa računa...

To su ti "programi"(keyloger) u koje ti uneses svoje podatke i kliknes da ti se "dodaju pare" i vidis nema nista mislis da si napravio nesto krivo a zapravo si posalo tom liku na mail svoju mail adresu i paypal sifru...

Da je to moguce(nema teoretske sanse da netko i otkrije rupu u sustavu pa da stavi na youtube) odavno bi vec to zakrpali

Ono što možeš sutra,ne ostavljaj za danas.
15 godina
neaktivan

A jeb**e su im fore. Ali zanimljivo mi je jer nigdje po netu ne piše nikakvo upozorenje u vezi takvih načina narušavanja sigurnosti. Očito bi to trebalo znat.Jer koliko god sam tražio po netu bila su mi podjeljena mišljenja. I upitno mi je ako stvarno netko može čisto ovako upast u sistem kao što je paypal i taj liberty reserve koliko je to sigurno za mene. U banci barem znam da mi je tamo lova i točka. Ako nedam pin nitko ga nezna(valjda).

Pitam se koliko je to sve skupa na netu sigurno?

15 godina
neaktivan

Malo kasnim sa odgovorom. Ali onda bi netko trebao ipak vodit računa o meni kao korisniku da ne nasjedam na takve gluposti preko youtube-a koji mi nudi takav video odmah 2. po redu.

17 godina
neaktivan
Kavurmija kaže...

Malo kasnim sa odgovorom. Ali onda bi netko trebao ipak vodit računa o meni kao korisniku da ne nasjedam na takve gluposti preko youtube-a koji mi nudi takav video odmah 2. po redu.

Tvoj mozak bi trebao vodit brigu o tebi i da sam shvatiš što je scam.

World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566
15 godina
neaktivan

Ha ha. A u pravu si. 

Shvatio sam što misliš reć :)

17 godina
neaktivan
Kavurmija kaže...

Ha ha. A u pravu si. 

Shvatio sam što misliš reć :)

Taj program vjerojatno ništa ne radi ali zato ti njega moraš skinut sa nekog servisa (Fileice i slično) koji onom koji je taj fajl uploadao donosi određeni profit. Što više skidaju taj fajl on više dobiva.

15 godina
neaktivan

To sam vidio, ali ako se ne varam na youtubu ima video sa hackom i za fileice. Strašan je taj youtube :)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice