- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dodaj pare na svoj account pa nam javi rezultate.
I onda se pitate kad vam maznu accounte ili vas banaju negdje.
Pitam kako je uopće moguće da stvoriš novac od nikuda s obzirom na toliku sigurnost?
Ako sam dobro vidio onaj video sa liberty reservom je napravio neko sa balkana.
to su ti fore da ti maznu acc :)
smanji prozor od firefoxa i ovog programa da se oba vide, zumira na prozor od programa a u firefoxu promijeni s firebugom kolicinu novca
uostalom tko vjeruje u ove gluposti
Pitam kako je uopće moguće da stvoriš novac od nikuda s obzirom na toliku sigurnost?
Ako sam dobro vidio onaj video sa liberty reservom je napravio neko sa balkana.
jednostavno samo što se tome koji je napravio video novac stvori niodkuda a tebi nestane sa računa...
To su ti "programi"(keyloger) u koje ti uneses svoje podatke i kliknes da ti se "dodaju pare" i vidis nema nista mislis da si napravio nesto krivo a zapravo si posalo tom liku na mail svoju mail adresu i paypal sifru...
Da je to moguce(nema teoretske sanse da netko i otkrije rupu u sustavu pa da stavi na youtube) odavno bi vec to zakrpali
A jeb**e su im fore. Ali zanimljivo mi je jer nigdje po netu ne piše nikakvo upozorenje u vezi takvih načina narušavanja sigurnosti. Očito bi to trebalo znat.Jer koliko god sam tražio po netu bila su mi podjeljena mišljenja. I upitno mi je ako stvarno netko može čisto ovako upast u sistem kao što je paypal i taj liberty reserve koliko je to sigurno za mene. U banci barem znam da mi je tamo lova i točka. Ako nedam pin nitko ga nezna(valjda).
Pitam se koliko je to sve skupa na netu sigurno?
Malo kasnim sa odgovorom. Ali onda bi netko trebao ipak vodit računa o meni kao korisniku da ne nasjedam na takve gluposti preko youtube-a koji mi nudi takav video odmah 2. po redu.
Malo kasnim sa odgovorom. Ali onda bi netko trebao ipak vodit računa o meni kao korisniku da ne nasjedam na takve gluposti preko youtube-a koji mi nudi takav video odmah 2. po redu.
Tvoj mozak bi trebao vodit brigu o tebi i da sam shvatiš što je scam.
Ha ha. A u pravu si.
Shvatio sam što misliš reć :)
Ha ha. A u pravu si.
Shvatio sam što misliš reć :)
Taj program vjerojatno ništa ne radi ali zato ti njega moraš skinut sa nekog servisa (Fileice i slično) koji onom koji je taj fajl uploadao donosi određeni profit. Što više skidaju taj fajl on više dobiva.
To sam vidio, ali ako se ne varam na youtubu ima video sa hackom i za fileice. Strašan je taj youtube :)