Čitajući komentare na tu vijest na nekim drugim portalima došao sam do zaključka da se na Zemlji nakupila kritična masa kretena koja je počela remetiti zakone fizike u sferi promjera pola svj. godine...
O svemiru
- poruka: 637
- |
- čitano: 167.101
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Evo jedne zanimljivosti http://news.yahoo.com/s/ap/20100929/ap_on_sc/us_sci_new_earths
Čitajući komentare na tu vijest na nekim drugim portalima došao sam do zaključka da se na Zemlji nakupila kritična masa kretena koja je počela remetiti zakone fizike u sferi promjera pola svj. godine...
zemlji treba neka vrsta diktatora, usmjerena prema idiotima.. recimo hitler za idiote, neka pokori cijeli svijet i sve wannabe, modne mačke, lambaše i karabatićke pošalje u gulag smješten na morskoj platformi, usred oceana nekog..
Očito je da su to Reaperi.
Zašto nitko nije pisao već skoro 7 mjeseci?
Evo da ja refresham s ovim.
sve su to laži
ja vjerujem da če nešto velikoga biti u prosincu. ali što god bilo, upamtite da je to laž, ne vjerujte svojim očima.
manipuliranje običnim čovjekom je došlo do te mjere da če se ljudima na planeti prikazivati kojekakve prirodne katostrofe i alieni kako bi se narod udružio i stvorila se jedna velika vlada
i da ove godine če biti puno prirodnih katastrofa pred kraj i bit če aliena, nuklearnih napada... ali sve su to podmetnute laži koje imaju svoju svrhu
ja se samo nadam da to bude išlo glatko prema tuđem planu jer ako nebu iči če hrapavo i neče biti dobro
svejedno nam je civilizacija na rubu pa ne trebamo brinuti oko ničeg. Milijunima godina na ovoj planeti izumiru civilizacije i životinje i to ne slučajno pa neče slučajno ni naša