Za nespavalice (22h - 06h) zaključana tema

poruka: 116.250
|
čitano: 9.764.211
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
17 godina
neaktivan
RE: Za nespavalice
LUXX kaže...

hehe.

Naravno i to pali ko ludo.

Bar kod mene dok sam još znal koju popit.

Sad vec godinama baš ništ ne pijem.

Samo sokice i kavu na litre.

Mogu popit kave ko mutav i lec i spavat ko beba Smijeh

Što te to odvojilo od poroka zvanog alkohol? hehe

Mislim, naravno da treba imat granice. Kao i u svemu. Al nekad stvarno dobro dođe popit koje pivce čisto da se glava malo odmori od svakodnevnih problema i problemčića.. :)
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10
16 godina
protjeran
Za nespavalice

e ljudi evo jedan mrak film za one neustrašive i manje plašljive

film pod nazivom FARMHOUSE svakako pogledati

MB-Gigabyte-EP35-DS3P-Q9450 4×2.66-Crosair Dominator 4×1GB DDR-2,1066Mhz-HDD-2×SAGATE 31000340as 2×1-TB-plus vanjski hd Maxstor-500gb NVIDIJA GF 8800 Gts 512-Thermaltake W0131R,850W-Samsung T220P 1920×1200,ful HD Revoltec tipkovnica miš-Predator gejmer laser 3300dpi kućište HELLGATE-3000
16 godina
Za nespavalice
jurluk kaže...
ma najbolje je fizički se naradit preko dana, onda se prije spavanja istuširat i leć u krevet. zaspe se u roku odmah. i onda se spava ko beba sve dok se ne treba ustat na poso il u školu
 ni to ne pomaže
najgore bi mi bilo kad bi se živ satra i onda ne moga zaspat a same upale mišiča
evo i sad trčim jedno 6-7 km dnevno, dižem utege, radim trbušnjake i leđne, te ujutro
se dižem u 6 na fizikalnu, al ništa ne pomaže, legenm oko 2-3 ure i spavam isto 2-3 ure i tako svaki dan
zaključak treba se ostavit kompa i anima to me uništaje, pa se bioritam možda popravi
tko se još prepoznao ovdje....ajde ima vas puno
Smijeh
AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

neznam jednostavno prestao pit.

Vozio sam kamion dok sam živio u Njemackoj dobrih 7-8 godina pa se lako ostavit alka.

Ako ti tamo uzmu vozacku ako te ulove pijanog za volanom naravno da nesmiješ ni vozit kamion.

A izgubit dobar posao zbog par piva nije smisao života.

Tak da sam presto i jednostavno više mi nije za alkoholom.

A problemi meni nisu problem.

Što ne riješim danas riješit cu sutra.

Vraga ja razbijam cijelu noc glavu oko problema.

Pa treba spavat a problemi se samnom veselo probude ujutro i idemo dalje ne?

Lenovo Thinkpad SL500 OSTAVITE SE PM-ova NISAM JA PRIVATNA OC ŠKOLA
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
ma najbolje je fizički se naradit preko dana, onda se prije spavanja istuširat i leć u krevet. zaspe se u roku odmah. i onda se spava ko beba sve dok se ne treba ustat na poso il u školu
 Ajd se ti fizički naradi kad moraš po cijeli dan provest za kompom. Ne prolazi to baš.. :/
There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money! ----- HP 6715b: Turion X2 64bit, 3 GB DDR2 667Mhz, 120GB SATA disk, X1250 graphics chip, Ubuntu 8.10
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Vozio sam kamion dok sam živio u Njemackoj dobrih 7-8 godina pa se lako ostavit alka.

Ako ti tamo uzmu vozacku ako te ulove pijanog za volanom naravno da nesmiješ ni vozit kamion.

Istina. E ovako razmišlja pametan čovjek! :)

A i to što kažeš, što ne riješim danas, sutra ću. Problemi nestaju kad se ugasi komp, ali se isto tako pojave čim se on ujutro ponovo upali. hehe :)
16 godina
coder_ kaže...
LUXX kaže...

Istina. E ovako razmišlja pametan čovjek! :)

A i to što kažeš, što ne riješim danas, sutra ću. Problemi nestaju kad se ugasi komp, ali se isto tako pojave čim se on ujutro ponovo upali. hehe :)
 a ništa bar sam se nasmija, hehehe
da pitam kako sami instalira 7-icu, pa se opet vratia na xp, al nakon 7-ice više nije to to
pa sam je ponovo instalira i stvarno me ivcira onaj zvuk, kao što već znate u pitanju su realtek-ovi driveri
bia sam instalira sve žive nove,stare neke šta su drugi stavljali u postove al ništa mi nije radilo
pa sam mis kako mi je ova matična stara a zvuk je integriran, da kupim zvučnu karticu?
bili to rješilo problem
AMD Athlon 3200+, Asus K8N, 1.5GB DDR, HD 3650 512MB, WD 160GB Maxtror 40GB, Power supply 400W ma šta da kažem zvir bez zuba
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.2.2009 0:55 (Makić).
16 godina
neaktivan
coder_ kaže...
jurluk kaže...
 Ajd se ti fizički naradi kad moraš po cijeli dan provest za kompom. Ne prolazi to baš.. :/
 pa i naradim se cjelodnevnim pomicanjem miša gore-dolje, lijevo desno, i tipkanjem po tipkovnici. e da vi znate što to izmori... heheCool
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
 Jel? Mogao bi ići u, kako bi moj cimer rekao, "Stand By" komičare... haha
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
Makić kaže...
 hahahah je.
Tu si pogodio.
1:0 za codera Smijeh
17 godina
protjeran
leo_819 kaže...

e da necete vjerovati ali ovaj film sam u 4 dana pogledao 3 puta jer sam uvijek zaspao na sredini filma...cijeli film ne kuzis nis sta se desava onda u jednoj minuti sve skuzis ali film je isto jedan od boljih

hm, guy   ritchie.... ?   ne znam baš, čim pročitam to ime zgadi mi se.

btw neš me gadno uhvatilo spavanje. idem ja. 
"Hedonism Is My LifeStyle"©
17 godina
neaktivan
LUXX kaže...
coder_ kaže...
Makić kaže...
 hahahah je.
Tu si pogodio.
 Ma ja mislim da s ovim zaslužujem mjesto moderatora. hahahahaha :P
Takav humor se ne viđa ni na nogometnim stadionima u našoj ligi. A tamo stvarno ima humora...crnog humora!!

hahahahahaha :D
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...
leo_819 kaže...

e da necete vjerovati ali ovaj film sam u 4 dana pogledao 3 puta jer sam uvijek zaspao na sredini filma...cijeli film ne kuzis nis sta se desava onda u jednoj minuti sve skuzis ali film je isto jedan od boljih

hm, guy   ritchie.... ?   ne znam baš, čim pročitam to ime zgadi mi se.

btw neš me gadno uhvatilo spavanje. idem ja. 
 Meni s zgadi čim čujem onu kabala madonnu, inače meni on ima predobre filmove. Tko je gledao Rocknrolla neka obavezno gleda Revolver (UK izdanje, a ne američko iskasapljeno smeće), Snatch i Lock, stock and two smoking barrels
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
16 godina
coder_ kaže...
LUXX kaže...
coder_ kaže...
Makić kaže...
 hahahah je.
Tu si pogodio.
Takav humor se ne viđa ni na nogometnim stadionima u našoj ligi. A tamo stvarno ima humora...crnog humora!!

a ne  znam crni humor ili skrivena kamera
codera za moderatora!!!!
17 godina
neaktivan
Makić kaže...
coder_ kaže...
LUXX kaže...
coder_ kaže...
Makić kaže...
 hahahah je.
Tu si pogodio.

a ne  znam crni humor ili skrivena kamera
codera za moderatora!!!!
 Tako je, svrgnimo ovu tiraniju i diktatorske moderatore, izvršimo forumski (državni) udar , codera za predsjednikaBelji se
Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Daj, daj.. mir vi s tim udarom i tiranijama. Ja sam se samo šalio. Valjda neću dobit crni karton zbog nepostojećeg pokušaja buđenja revolucije na forumu.

Još jednom, moderi i admini, ovo je samo šala.

16 godina
coder_ kaže...

Daj, daj.. mir vi s tim udarom i tiranijama. Ja sam se samo šalio. Valjda neću dobit crni karton zbog nepostojećeg pokušaja buđenja revolucije na forumu.

Još jednom, moderi i admini, ovo je samo šala.

ništa se ti ne boj mi ćemo stat iza tebe
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Ma jok kaj bi se bunili..

Sve ok ljudi.

Pa razumije se humor ne

16 godina
neaktivan
Za nespavalice

eh... danas mi je bio dobar dan. postao sam krpelj. još ću malo bit online, pa idem učit Plač. sutra pišem test iz logike, a nisam ni pogledo. a ima neđe oko 20 stranica. gadno mi se piše. već razmišljam da me ujutro ''boli'' trbuh, pa da ne mogu u školuŠutim

16 godina
Za nespavalice

u  j... a je meni bilo dobro u srednjoj...

nikad me nije bilo u školi i to je išlo ovako

pon -uto,

pon-uto-sri

sri-čet-pet

čet-pet

tako da se to moglo lipo opravdat a nekad

nebi iša ni cilu sedmicu lipo dva puta na trening i

život je bia ludilo, a istina i razrednica je bila dobra

mater mi nije došla dva puta na primanja tokom god

i ona sve lipo pravdala

17 godina
protjeran
Za nespavalice

a ja sam sretan svaki put kad prolazim pokraj srednje tehničke škole u popodnevnim satima i gledam kako se luzeri pate do 7 navečer, a ja hladim jaja po cijele dane.

sad sam riješio sve ispite na faxu preko kolokvija tako da imam cijeli 2. mjesec slobodan. iako nije baš ni da sam se nešto pretrgo ni dok su trajala predavanja.   fax   pwnz srednja

btw gledam upravo film   se7en   i   može se reći da su Freeman i Pitt možda najgora detektivska kombinacija ikad.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
16 godina
neaktivan
Za nespavalice

Jooooooj... Sutra škola, opet Plač, a ja nisam riješio zadaću iz zemljopisa! Ubit će me razrednica, al izgleda jednostavno za napravit, a pošto imam školu popodne, ujutro na noge lagane i napravi to. Je, da, lakše reć neg učinit, al život je težak u osmom razredu...Belji sePlač

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign. Današnja djeca slušaju cajke, priče o Vukovaru njima su bajke! Zmajevi su zakon! I AMD je to priznao.
16 godina
protjeran
Za nespavalice

za kasno u noc max payne ce uvijek dobro doc.Belji se

born to be gamer
17 godina
neaktivan
coder_ kaže...
LUXX kaže...

hehe.

Mislim, naravno da treba imat granice. Kao i u svemu. Al nekad stvarno dobro dođe popit koje pivce čisto da se glava malo odmori od svakodnevnih problema i problemčića.. :)
 Alkohol je čovjekov najveći neprijatelj, a samo kukavice bježe od neprijatelja...
Gentoo user. :')
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Gledam jedan film koji pripada ovoj temi: http://www.bug.hr/forum/topic/filmovi-tv-serije-glazba/geoloska-razdoblja-zemlje-film/16786.aspx?page=0&jumpto=212928&sort=desc&view=flat

Govori o događanjima na zemlji vezanim za meteore.. :)

17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...
 Alkohol je čovjekov najveći neprijatelj, a samo kukavice bježe od neprijatelja...
 Tako je! Treba se suočit sa neprijateljem i pobijedit ga!!
17 godina
coder_ kaže...
Tux Slave kaže...
 Tako je! Treba se suočit sa neprijateljem i pobijedit ga!!
 Istina, kad ga popiješ. Nestane ga... i čovjek je pobjedio... ;)
Kublach
17 godina
protjeran
Tux Slave kaže...
coder_ kaže...
LUXX kaže...

hehe.

Nije dobro bit kukavica, samo sam malo zabrinut za jetru ovih dana, bilo je veselo.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Za nespavalice

Dobro jutro nespavalice!!!

Jesmo svi na broju?

Je ja sam opet u nocnoj Smijeh

Pa eto da vam nebude dosadno malo i ja pišem ovdje

17 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Dobro jutro nespavalice!!!

Jesmo svi na broju?

Je ja sam opet u nocnoj Smijeh

Pa eto da vam nebude dosadno malo i ja pišem ovdje

Neće biti dosadno
samo je radni tjedan tako da je spavanje brzo
dođite sudjelovat na GAMING kviz
pa neće biti dosadno
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Za nespavalice (22h - 06h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice