...kaj da radim...izgubil sam lozinku sa foruma i sad je ne mogu promjenit...
Edit. u redu je seneka mi je pomog'o...
...kaj da radim...izgubil sam lozinku sa foruma i sad je ne mogu promjenit...
Edit. u redu je seneka mi je pomog'o...
Evo instalirao bez beda. Sve radi zasad.
nikako se ne mogu namistit... kad sam nogu izdera, bliže
je guzi nego nozi... koja patnja
Bit ću još po ure na forumu pa odo gledat poker.
Dajte,ljudi,ima nas samo 16 na ovom forumu a uistunu je zanimljiv,nije vam valjda toliki problem regat se....?
Big guy,si prihvatio moju ispriku.
Big guy,si prihvatio moju ispriku.
Hmmm,prihvat ću ak se regaš na forum iz linkaŠalim se
Apology accepted
ideš ti leć,a ne gledat poker...
mama ne da više na komp, a kamoli na tv
Pozdrav nespavalice...
Eto ja došo sad izvana... Šta se radi tu? Šta ima novoga?
ideš ti leć,a ne gledat poker...
mama ne da više na komp, a kamoli na tv
Haha
Pozdrav svima
Zna li itko kako rade skupa MX5500 i Win7??
Večer ljudi
Valjda ljepo
Pozdrav svima
Tvoj PC je malo staresi...mislim da radi..dobar je Windows 7. Ja nisam ni instaliral drajvere za graficku i sve radi
Pozdrav svima
Tvoj PC je malo staresi...mislim da radi..dobar je Windows 7. Ja nisam ni instaliral drajvere za graficku i sve radi
Mislio sam na sačekati pa ga instalirati na novu konfiguraciju,uzimam original,pa neznam da uzmem Vistu 32 bitna Home premium sa SP2 ili Win7,vjerojatno će bit Vista ako ne srede drivere za win7 i MX 5500
Večer ekipa! Ne znam je li to samo kod mene ali mi cijeli dan forum pomalo trokira. Inače, upravo instaliram COD 5 pa ćemo vidjeti kako će to ići na mom kompu!
bok ljudi dobro vece sta se radi??? ja preso god of war 2 pre brutalna i pre teska i pre zakon i pre dobra i pre dobra i pre dobra i pre dobra i pre dobra igra!!!!!!!!!! sta vi??
Večer ekipa! Ne znam je li to samo kod mene ali mi cijeli dan forum pomalo trokira. Inače, upravo instaliram COD 5 pa ćemo vidjeti kako će to ići na mom kompu!
Ici ce super(nadam se) jer ovdje kod nas u igraoni su 4000+ takodjer, 2Gb rama, hd 4670 i ide sve na max sa 2x AA na 1024x768 oko 50fpsa.
Ici ce super(nadam se) jer ovdje kod nas u igraoni su 4000+ takodjer, 2Gb rama, hd 4670 i ide sve na max sa 2x AA na 1024x768 oko 50fpsa.
odlično takav je moj komp osim proc... i meni je trokira za pop, ne samo on nego net općenito...
nakon restarta rutera sve ok
Evo me! Na maksimalnim detaljima u rezoluciji 1440x900 s AA x2 malo mi trokira. Ako isključim AA onda je igrivo. Sad sam ga vratio na 1280x800 i sve ide glatko kao suza. Čini se da će mi ostati na toj rezoluciji. Još bih ga rado istestirao ali mi se zijeva pa sam to ostavio za sutra. Uglavnom, cca. 30-ak Japanaca je već dalo svoje živote za domovinu!
Odoh pogledati Star trek Voyager i u krevet. Laku noc.
laku noć, svima koji su otišli idem ja nešto pojest...
Odoh pogledati Star trek Voyager i u krevet. Laku noc.
Joj... Pa ovaj HRT nije normalan. Glupa "Čarolija" se emitira u prime time terminu (HRT 1 - 20:15h), a Star Trek - Voyager u 01:15h. Samo ga pomiču prema kasnije. Nastave li ovako još će i do jutra dogurati. U svakom slučaju, kako je sad, to s jutarnjim terminom i ne bi tako loše izgledalo!
Dobra Večer svima, šta ima?
Ste mi živi?
Dobra Večer svima, šta ima?
Ste mi živi?
ja bar jesam sta ti??
A živi se
Bija neki koncert u gradu pa posli do tuče došlo, pa se sad doša oladit sa vama...
A živi se
Bija neki koncert u gradu pa posli do tuče došlo, pa se sad doša oladit sa vama...
samo kod tebe bude tuče...