Pa zar nije Bellatrix rekao da ide na more, il mi se to samo čini? xD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dosta pes-a sad malo cod4 heeh
Mislio sam da ću dogurati do 850 ali ne mogu. Svejedno, i 846 je lijep broj! Pospan sam pravo. Laku noć ekipa. Vidimo se sutra. Uživajte!
BUG u browseru... Pokaza mi dvije poruke!
Šmrc
Ma valjda će ići. AG008 i ja stalno nešto spamamo. Praktički su svi članovi modovi . Napravio sam malo novi raspored moderatora po forumima, dodao sam mogučnost potpisa, dodao sam rangove i te sitnice
Meni se cini da bude na tom tvom forumu nastao Građanski Rat Moderatora sigurno ak ih imas viska bit ce svasta!
Ma nema. Oni su obični korisnici, samo u svom podforumu mogu banirati korisnika i zaključati temu i tako (barem mislim, jer ja sam admin pa mogu sve).
Pa zar nije Bellatrix rekao da ide na more, il mi se to samo čini? xD
nemam pojma,možda i je...vidim nema ga dugo...
Večer svima!
E kako maknuti kk menu iz rocket docka?
Laku noc svima koji su otisli hrkat tak rano kaj se moze!
dobro veče narode, o čemu se priča
dobro veče narode, o čemu se priča
Vecer!
E ljudi mislim uskoro kupit novu maticnu i ram pa sta mislite o ovoj:
DDR3 4GB (2x2GB) Corsair, 1600MHz, i na to stavit ovaj sadasnji CPU.
Ne isplati ti se uzimati DDR3, pogotovo ne s tim procesorom koji nema ni ugrađen memorijski DDR3 kontroler.
Ne isplati ti se uzimati DDR3, pogotovo ne s tim procesorom koji nema ni ugrađen memorijski DDR3 kontroler.
COVE MOJ itekako ima.
Prijatelju moj, podržava on DDR3 kao i svaki većina drugih, no nije optimiziran za rad s DDR3 poput 955 BE ili i7 proceva! Btw. imaš već sad odlične RAM-e,tako da nema stvarno potrebe za kupovanjem dotičnih.
Laku noć ljudi!!!
Prijatelju moj, podržava on DDR3 kao i svaki većina drugih, no nije optimiziran za rad s DDR3 poput 955 BE ili i7 proceva! Btw. imaš već sad odlične RAM-e,tako da nema stvarno potrebe za kupovanjem dotičnih.
Phenom II 720 BE je AM3 procesor to znaci da u potpunosti podrzava DDR3 kao i x4 955 BE, ali je drugo sta imaju i DDR2 kontroler.
Tvojoj staroj maticnoj ne fali nista uopce nemas ti kaj kupovat zapravo samo bus bacil lovu bez potrebe, bolje preusmjeri nekud drugdje lovu to ti je pametnije imas dobar komp a s tom nadogradnjom nebus nist dobil!
Tvojoj staroj maticnoj ne fali nista uopce nemas ti kaj kupovat zapravo samo bus bacil lovu bez potrebe, bolje preusmjeri nekud drugdje lovu to ti je pametnije imas dobar komp a s tom nadogradnjom nebus nist dobil!
Ali maticna ima SB600 i dosta me ogranicava u OC, tako ovaj 720BE nekad mi je na 3,4 nestabilan.
Dobit ce, 1-2 fps a u igrama :D
edit: dobro, ok ak je za OC, onda je druga stvar
Ali maticna ima SB600 i dosta me ogranicava u OC, tako ovaj 720BE nekad mi je na 3,4 nestabilan.
Spusti ga na 3.3 pa ako treba na 3.2 i to je to pa imas tri jezgre tu uopce nema problema mos s tim kaj hoces radit!
Ali sad vam kazem, SB600 me j.... u OC
A da digneš voltažu malo ako ti je na 3.4GHz nestabilan. SB750 je ionako potreban samo za otključavanje dodatnih jezgri
No laku noć ljudi odoh ja spavati, jer sam umoran kao štene
A da digneš voltažu malo ako ti je na 3.4GHz nestabilan. SB750 je ionako potreban samo za otključavanje dodatnih jezgri
Laku noc Puppy
Vecer ljudovi, dal znat netko kako se postave u Operi 10 oni umanjeni prozori na vrhu browsera ?
Ne ne nece isao sam do 1,6V :) i nece uvijek nestabilan, a ako nisi znao SB750 je povezan sa dodatnih 6 pinova za OC, i jos ktome sto bi sa novom maticnom mgao otkljucat 4tvrtu jezgru.
Ne ne nece isao sam do 1,6V :) i nece uvijek nestabilan, a ako nisi znao SB750 je povezan sa dodatnih 6 pinova za OC, i jos ktome sto bi sa novom maticnom mgao otkljucat 4tvrtu jezgru.
Nesiplati ti se uzimat novu maticnu samo da bi mogo kloknut proc na recimo 3.8 i eventualno otkljucat jos jednu jezgru, to ne vrijedi tih novaca koliko kosta nova maticna uopce sigurno!
laku noć svima,odoh ja u krpe
Laku noc kad vec ides kaj drugo!
Laku noc, sretno sutra na poslu :D
Nije valjda da svi spavate