spavanje nije dobro to je lose jer onda cinite dosadu drugim osobama na nespavalicama
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
bećari, jel ide? šta ima zanimljivo? jel nešto raspravljate il samo baljezgate gluposti??? hehehe
priča se o novim tranforsima 2(filmu)
bećari, jel ide? šta ima zanimljivo? jel nešto raspravljate il samo baljezgate gluposti??? hehehe
priča se o novom tranformeru(filmu)
Ja sam skinuo cam verziju sam da nabim ratio, ali nisam jos pogledao film.
transfarmer a kolko ja znam ilok nije selo to je grad...
Ja sam skinuo cam verziju sam da nabim ratio, ali nisam jos pogledao film.
nabavljao sam i ja takve i neda mi se više, sada bolje pričekam pa imam pristojnu kvalitetu pa mogu normalno gledati ovako propustim one sine detalje.
odo ja odigrat street fighter 4 pa se javim za 20min.
de ljudi sta je ovo nespavalice prazne nema nikog
transfarmer a kolko ja znam ilok nije selo to je grad...
nejde mi baš engleski pa pišem kako znam
pa nije ali kako se živi i sve to rekao bi da je selo, nema nikakve zanimacije osim nogomta i vinograda, za izači samo 3-4 kafiča i rupa od disca, jadino sada kada su turniri u nogometu ima nešto ali sve jr to jedno
Kad ce vise doc Star Trek XI dvd.rip jel onu cam verziju necu ni gledat.
de ljudi sta je ovo nespavalice prazne nema nikog
Ima se ali samo nam se nada pisati, barem meni
jel več izašao
kako da namjestim da mi street fighter 4 bude preko cijelog monitora a ne u prezoru.
Ko ceka taj doceka bude uskoro pa bumo onda omastili brkove s tim sigurno, iako bum ja pricekal HD rip u visokoj rezoluciji to bu tek onda pravi posel!
Aj uzivajte mi, odoh ja spat!
Laku noc
@ rambox, tak cu i ja HD cekat da dozivim film u punom sjaju!
jel več izašao
kako da namjestim da mi street fighter 4 bude preko cijelog monitora a ne u prezoru.
probaj ic u opcije igre pa vide options i tamo malo prckaj i nadji full screen stavi on mislim da bi to trebalo pomoci nisam igro igru pa neznam
Pozz iz Pule! Odoh u krpe.
Ko ceka taj doceka bude uskoro pa bumo onda omastili brkove s tim sigurno, iako bum ja pricekal HD rip u visokoj rezoluciji to bu tek onda pravi posel!
E načekat ćeš se - R5 verzija izlazi tek 01.10. , a da ne govorim kada će izaći dvdrip ili HD-rip.
kakav ocat takva salata ajde ljudi sta je ovo nespavate valjda svi
Ja znam ko ide u krpe - polako starim pa idem sve ranije
Laku noć
E načekat ćeš se - R5 verzija izlazi tek 01.10. , a da ne govorim kada će izaći dvdrip ili HD-rip.
Meni se nikud ne zuri ionak imam puno toga na cekanju za gledat kad imam vremena kad bude bice. Treba razmisljat malo o ovoj krizi sad u kojoj se nalazimo treba ostale sitnarije ostavit po strani jer ce bit svasta nece bit dobro uopce ici ce penzije dole i place i to dosta morat cemo svi stegnut remen jako da se izvucemo iz ove krize!
ljudi ode i ja spavat a ostavit preko noći skidat virtua tennis 2009 za xbox sad sam na 35% do jutra se nadam bar nekih do 50% i jos 1 dan skidanja i bit ce gotovo barem mislim ajd laku noc
forum izašo iz bete a smajlići ostali isti
Ode i ja spat isto pa onda laku noc svima!
Tko je bila Eva Braun?? :)
ja
Ode i ja spat isto pa onda laku noc svima!
noch
pa neka gospođa
ja
Mislim da je povijest koju poznajem malo drugačija... hahaha
ja
Mislim da je povijest koju poznajem malo drugačija... hahaha
ma povijest su pisali krivi ljudi xD
Da. npr. Hitler. :D
ode ja..laku noć..
Da. npr. Hitler. :D
hahaha
upravo to
ništa,idem stavit par filmova na skidanje,odo čorit!
noććć
laku noč dečki(i cure), idem ja u krpe.
sutra(danas) moram ustati u 6h pa šljkati, al se nadam da čete se vi naspavati
.