Vidi konja kako je dosadan i to još u paru...
http://vil.nai.com/vil/stinger/ ajd ovo stavi pa da vidimo
McAfee nikad više, jednom ga koristio i više ne.
http://vil.nai.com/vil/stinger/ ajd ovo stavi pa da vidimo
Eh ja mirno spavam sa Sophosom (original za tvrtke izdanje), a ne nekim Avirama (iako sam ju imao i nije ništa pametno radila)
sto fali aviri? ima dobru detekciju odlicnu zastitu besplatan je program....ali meni je spybot search & destroy odlican program koji ubija spijune :D :D
Aj jednu malu Aviru usporedi sa Spohosom Enterprise
Vecer prisutnim spamerima.
Večer i tebi crveni vozaču!!
čudno, ima baš isti naziv i istu lokaciju!
I iskače baš svakih 10 minuta. Dosadan je. to ću ja na delete - yes
ako malwarebytes ne makne
Kad Avira nađe gamad onda Move Tu Quarantine tak svaki put a ne Delete to se ne radi da nebi bilo joj poslije, bolje je ostavit jednu gamad nego stavljat ponovo windowse daj uslikaj to kaj nađe Avira pa postavi fotku tu da vidim kaj to je u pitanju!
večer ivo...
Vecer prisutnim spamerima.
Vecer!
??? ???
Tko je sad tu lud?
Vjerovatno windows je lud!
Vidim borite bitku sa virusima? Jas odoh predat oglas. Prodajem grafulju a mozda i citav komp.
avira mu skrenula pijana od jučerašnjih govorancija
...večer Ivo
??? ???
Tko je sad tu lud?
Ajd napravi onak kak sam gore rekel tri posta iznad da vidim kaj to je tj koja gamad!
??? ???
Tko je sad tu lud?
Ajd napravi onak kak sam gore rekel tri posta iznad da vidim kaj to je tj koja gamad!
Čekaj sad dok konjina iskoči...
Vidim borite bitku sa virusima? Jas odoh predat oglas. Prodajem grafulju a mozda i citav komp.
Koji ti je da takvo što prodaješ, nejdeš i ti valjda na i7
Ma Ivana M. napali virusi, ali se kriju, nemože ih maknut! :d
@Ivan M. Skini superantispyware
Budem ja skinuo cijeli komp sa stola
Aj ljudi uživajte idem ja pogledat,my name is earl pa možda opet navratim a ti ivane riješi se nekako tih konjića!
avira ti je našla trojance,sad s malrarebytesom antimalware i superantispyware free edition, ne brzi nego kompletni scan..i miran si
Oly daj sad ulovi ovog konja pa ga pojedi, a ne mog zeku
??? ???
Tko je sad tu lud?
Ne vrjeđaj mi Aviru jer bum te moral prijavit meni se cini da to nije nista strasno kaj ti je nasla Avira, a moze bit i False Pozitive nema potrebe za paniku uopce oko jedne stvari tj detekcije!
Budem ja skinuo cijeli komp sa stola
LOL nemoj to! Opet će oni ostati u compu!
Samo ti njih s superom pobij a imaš i aviru samo ih Miči u karantenu! Ne delete već move.. ;D
ili pokreni comp iz safe mod-a pa probaj!
??? ???
Tko je sad tu lud?
Ne vrjeđaj mi Aviru jer bum te moral prijavit meni se cini da to nije nista strasno kaj ti je nasla Avira, a moze bit i False Pozitive nema potrebe za paniku uopce oko jedne stvari tj detekcije!
Pa trojan je konj ili?
Kakva panika, diže mi živce kad igram americas army zbog toga me ubiju
??? ???
Tko je sad tu lud?
Pa trojan je konj ili?
Kakva panika, diže mi živce kad igram americas army zbog toga me ubiju
Kad ti iskoci samo uslikaj pa postavi fotku a cijeli komp nema potrebe skenirat jer to nije bitno, samo je bitno kaj je u Windows programskoj mapi tj System32 tamo gamad ne smije bit aktivna u tome je poanta a kaj imas na D particiji neaktivno u nekom kreku od igrice to je sporedna stvar!
pozz ljudi evo malo i mene sta ima?
Vecer svima koji su pristigli u medjuvremenu. Evo oglas predan.
Kad ti iskoci samo uslikaj pa postavi fotku a cijeli komp nema potrebe skenirat jer to nije bitno, samo je bitno kaj je u Windows programskoj mapi tj System32 tamo gamad ne smije bit aktivna u tome je poanta a kaj imas na D particiji neaktivno u nekom kreku od igrice to je sporedna stvar!
Na D disku je sve što skidam preko torrenta
Vecer svima koji su pristigli u medjuvremenu. Evo oglas predan.
Što cijeli komp ili 4850 samo