- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vecer.
Jel zna tko kud je microman nestal ?
Večer.
Večer svima. Joj kakvo užasno vrijeme, hladno kao u sibiru i još bura dere. Van kad izađeš led prodire do kostiju... nepodnošljivo je :S
Vecer! Imali budni downloadera serija
Ziiiiimmmmaaaaaaaaa
dobra vecer, da malo konkuriram XXX-ovim malickama :)
:D :D :D :D
Bok svim nehrkalicama, kakva je to Turbo-Sisura fučkaj ga zdrobila bude Vibrator ko da je od Pekmeza.
Vecer.
Jel zna tko kud je microman nestal ?
Nemam poima kud je nestal več ga dost dugo nema na Bug.
Večer svima. Joj kakvo užasno vrijeme, hladno kao u sibiru i još bura dere. Van kad izađeš led prodire do kostiju... nepodnošljivo je :S
Barem se ne moraš brijat samo gurneš glavu kroz prozor i Bura te obrije za čas posla.
Barem se ne moraš brijat samo gurneš glavu kroz prozor i Bura te obrije za čas posla.
Ma najgore je rambo što ću tako ostati i bez kose a ne samo bez brade..
Užasna zima, treba se seliti u neke toplije krajeve, kao u Sibir recimo... :D još malo i idem u krpe...
yellooo!
yellooo!
ljubim te u čelooo hehe
yellooo!
Evo stigla i ti u Nehrkalice, kaj si napokon došla doma za ove praznike na luftanje itd ili si još u Rijeci jel.
Da li su starije serije kao Raymond,Friends,Mucke.... izasle u 720 ili 1080?
Nisu ne kužim kak tak nekaj moš i ocekivat od takvih serija di je dijalog najbitniji a sve ostalo sporedno.
Jel Fly položio?
Nisu ne kužim kak tak nekaj moš i ocekivat od takvih serija di je dijalog najbitniji a sve ostalo sporedno.
Jbt. one snimke kaj ja imam imaju velicine su ekrana mobitela kad razvucem ode sve u MP3
Volio bi sastavit kolekciju pa na jedan HDD smjestit,to su serije koje se uvijek mogu gledati.
Razmisljem da su mozda Mucke preradili u HD ili nekaj?!
yellooo!
Evo stigla i ti u Nehrkalice, kaj si napokon došla doma za ove praznike na luftanje itd ili si još u Rijeci jel.
doma :)))
eeeee...die onaj fraer kaj stavlja kapice na avatare? ...ako mi može stavit kapicu na drugu sliku... plizzzzzz
yellooo!
ljubim te u čelooo hehe
nisam mrtvac ...al dobro...ako pod čelo misliš khhhmmmm.
yellooo!
doma :)))
eeeee...die onaj fraer kaj stavlja kapice na avatare? ...ako mi može stavit kapicu na drugu sliku... plizzzzzz
Bas ti je dobra slika, zakaj mjenjas?
Stavi tamo zahtjev u temu Bozicni avatar i stavit ce ti kapicu
lijena sam....die taj madafaka link na taj topic? :D
lijena sam....die taj madafaka link na taj topic? :D
Evo ga honey samo nemoj udarat
dobra večer, i odmah laku noc svima odoh spavati...uf ko ce sada u ladan krevet ulazit
Evo ga honey samo nemoj udarat
umjesto honey sam pročitala horny...time 4 me 2 gtfo.
Olaksaj se i u krpe
Olaksaj se i u krpe
maaaaaa....ne. ja bi kapizzu na awatar.
Olaksaj se i u krpe
Mislim da ti nije slika bas za kapicu (nhf osoba na slici je lijepa),ne moze stat kak treba na glavu.
Ja bi ti stavio ali me photoshop zahebaje kaj god uradim pole ne vidim tu sliku kad je uploadam a neda m ise reinstal jer ga i ne koristim bas puno u zadnje vrijeme (citaj nikako)
šmwccccc ...svi imaju kapizzu a aaa ja neeeeeeeee.....kmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Olaksaj se i u krpe
Bum ti ga ja nacrtal tu Kapic, na Avatar kak sam i sebi ak ne zahrčem malo ručnog rada mišem i rješeno.
Bum ti ga ja nacrtal tu Kapic, na Avatar kak sam i sebi ak ne zahrčem malo ručnog rada mišem i rješeno.
aaaaaaa
AHAHHAA
Olaksaj se i u krpe
di ste ljudiii, ubi me ovaj roko