ma nabavit ću si DSi XL makar mi to bilo zadnje... treba koga ubiti :D 500 eura mi previše :P treba mi oko 200 :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Maloljetna! :D
I like it :)
evo me :) jaoo za koliko bi mogao prodati bubreg... malo korišten, ne pušim i ne pijem :D
3500 - 5000 dolara
Ok prekidam uz jedno pitanje? Da li je stvarno maloljetna ili samo želiš da te prestanem zaj.......?
ma nabavit ću si DSi XL makar mi to bilo zadnje... treba koga ubiti :D 500 eura mi previše :P treba mi oko 200 :)
Ak ti je reviše daj meni i Ivanu po pola od toga kusura :D ....ja sebi novu grafu a Ivan neki qurac za fotić :P
i jos ostane meni za digitizer....
Ak ti je reviše daj meni i Ivanu po pola od toga kusura :D ....ja sebi novu grafu a Ivan neki qurac za fotić :P
Tak' je!
hahahahaha ne :D
Ovom Ivanu lopovu da dam pare... dao bi mu prst uzeo bi mi i ruku i drugi bubreg...
a tebi bi još i dao :D ali ne sve... oko 20ak kuna :D

hahahahaha ne :D
Ovom Ivanu lopovu da dam pare... dao bi mu prst uzeo bi mi i ruku i drugi bubreg...
a tebi bi još i dao :D ali ne sve... oko 20ak kuna :D
Ivane jel ti to vidiš.....pa mislim stvarno
Ivan ti tu malo pokaže radit oko PS-a a ja ti dam testove za zaštitu na radu sa točnim odgovorima za učit i ti tak prema nama
Nemam riječi više
a tebi bi još i dao :D ali ne sve... samo malo guze :D
^^ xD
(...)
(...)
Uzeo bih ti sve što bih mogao prodati lzgrovom starom..
Dobro sad...
Ivane možeš dobiti 10 kuna, a ti Krešo možeš dobiti 40 kuna i Ivanov bubreg... ok?
@lzgr, prodajem ovog u dijelovima.. javi mi se na pp u vezi detalja.
Dobro sad...
Ivane možeš dobiti 10 kuna, a ti Krešo možeš dobiti 40 kuna i Ivanov bubreg... ok?
tooooooooooo
Where's the nearest black market

Repo man... evo za min stizem...

XXX-man i Krešo ga naguze i postane hiv pozitivan...
Je l' može za 750 eura?
XXX-man i Krešo ga naguze i postane hiv pozitivan...
Je l' može za 750 eura?
nek bankrotiram dajem i ja priloge...
YOU'LL NEVER GET ME MUAHAHAHAHAHHAHHAHAHA
Gud ivning pipl
Are you scared?
Nooooooooo.....why?
BTW Skinuo mi se Nail'd za 1h 23 m - 2,03 GB
Je ja skidam ratchet and clank 2, pa ovi smradovi niš ne dijele, da ja odem nebi imali nikog za odwnload, preopterećen sam, 60kbs up(rekord) jedva 1.1bits down(opet rekord za torrent). dobro barem pumap ratio sa 0.19 na 0.23, a rast će još i više, uglavnom odseedat ću ja to do 1.00.
a sta kazes na 3 crnca...

ma kakva sad 3 crnca... trebao bi otići spat :P
Ok prekidam uz jedno pitanje? Da li je stvarno maloljetna ili samo želiš da te prestanem zaj.......?
Stvarno. I prestanite s Pedoberom or i'll chop your dicks off you sick basterds *spoke in irish accent*! :D
Dogovoreno!
Samo prvo da uhvatim onog majmuna u Rijeci..
ma kakva sad 3 crnca... trebao bi otići spat :P
evo ovako!!!
1. Bolt 9.56
2. Gay 9.65
3.Powell 9.87
bubam napamet i onda dodaj
ta tri kabela od 1m... try to get away
I am out for todaym citamo se sutra, ujutro mi skola ide):, i nadam se da cu stici na lockerz redempt.