ma Halid je odličan pjevač,kažu da je u bolnici skužio da je izgubio dio jezika,a slušam narodne i cajke pa i on je na playlisti
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
A,lijepo bogmeč....Vi tu o cajkama...haaaaaaaaaa????
Eh,ništa od Vas mladeži.Čovjek bi očekivao da će nove generacije potegnut u neku budućnost....a,oni na cajkama....ajme meni.
No,dobro...svakom njegovo,ali meni je ipak draži dobri stari rock,metal i ponešto od novije mjuze: House,Psytrance&Goa...i tak...
A,lijepo bogmeč....Vi tu o cajkama...haaaaaaaaaa????
Eh,ništa od Vas mladeži.Čovjek bi očekivao da će nove generacije potegnut u neku budućnost....a,oni na cajkama....ajme meni.
No,dobro...svakom njegovo,ali meni je ipak draži dobri stari rock,metal i ponešto od novije mjuze: House,Psytrance&Goa...i tak...

Al vrh su mu "Odigro sam keca na Juventus" i "Beckham, Zidane i ostali..."
..pogotovo ak se kladite il imate bilo kakve veze s kladom.. jedan vikend sam to donio kod brata u birc.. jao kakav lom.. a bas taj dan je Juve svih shebo za dobru lovu :)))
Sta o cajkama raspravljate? Ma sta ce vam to, to nije glazba
Sta o cajkama raspravljate? Ma sta ce vam to, to nije glazba

uz cajke se možeš najbolje zabavit,pogotovo kao što kaže kolega ako si utepan ko majka
haha baba nezna sta prica.
jel zna neko kak se zove ona pjesma od leta 3 ide ovak nekako: ahtencjon ahtencjon [nesto] grosen erekcjon
jel zna neko kak se zove ona pjesma od leta 3 ide ovak nekako: ahtencjon ahtencjon [nesto] grosen erekcjon
e fala ti carice :D
e fala ti carice :D