Evo i ja sam tu
Malo OC-am grafu do koliko ide
Evo i ja sam tu
Evo i ja sam tu
Evo i ja sam tu
E ljudi da se i ja konacno malo pohvalim. Bas sam danas kloko svoju grafu. Ati 9200 Poveco sam taktove:
takt procesora jezgre: prije 200 poslije 300 (maximalno)
takt memorije:200 na 225
Testiro sam na igri Live for speed na hd rezi. Nemres vjerovat da ta grafa vrti hd i to na oko 50 fps-a.
Fps prije kloka: oko 31-32.
Fps poslje kloka:oko 48-51
Grafa se ne grije puno al kad sam kloko moro sam na pasivno hlađenje staviti vent od 12cm.
I nakon 3 sata igranja sve je ok i nis ne steka. I zaboravio sam reci da sam jos uz to kloknuo athleona.
S 1.8 na 2.2. Znam da nije puno al je pridonjelo malo performancama!
hebes ti GTX295! Ati 9200 rulz!!!! hehe
E ljudi da se i ja konacno malo pohvalim. Bas sam danas kloko svoju grafu. Ati 9200 Poveco sam taktove:
takt procesora jezgre: prije 200 poslije 300 (maximalno)
takt memorije:200 na 225
Testiro sam na igri Live for speed na hd rezi. Nemres vjerovat da ta grafa vrti hd i to na oko 50 fps-a.
Fps prije kloka: oko 31-32.
Fps poslje kloka:oko 48-51
Grafa se ne grije puno al kad sam kloko moro sam na pasivno hlađenje staviti vent od 12cm.
I nakon 3 sata igranja sve je ok i nis ne steka. I zaboravio sam reci da sam jos uz to kloknuo athleona.
S 1.8 na 2.2. Znam da nije puno al je pridonjelo malo performancama!
hebes ti GTX295! Ati 9200 rulz!!!! hehe
da i moja je 64mb. Mogu reci da sam zblja iznenađen klokom. Stvarno nisam ocekivo tako velike rezultate.. Nije da se bunim..
A ljudi moji jest postala vise zamorna instalacija Prozora, kao da sam kopao kukuruze. "Krpe" mi se oci.
da i moja je 64mb. Mogu reci da sam zblja iznenađen klokom. Stvarno nisam ocekivo tako velike rezultate.. Nije da se bunim..
Ljudi pa gdje ste!?!?!?!
šta već spavate?
XD Sala. nadam se da niste valjda povjerovali za toplomjer...
Ljudi pa gdje ste!?!?!?!
šta već spavate?
Ljudi pa gdje ste!?!?!?!
šta već spavate?
Ljudi pa gdje ste!?!?!?!
šta već spavate?
Ja idem u krevet kad dođem do MAX-a na grafi
prije ne
to će trebat još 1h min
prije ne
to će trebat još 1h min
prije ne
to će trebat još 1h min
evo i mene momci...
kako stee?
evo i mene momci...
kako stee?
Dali je bilo kakvih ideja da ko ostane zadnji i zakljuci vecer da postavi temu za naredno vecer?
Dali je bilo kakvih ideja da ko ostane zadnji i zakljuci vecer da postavi temu za naredno vecer?
ljudi super ste, ja odoh. laku noc