"Nekoliko" stvari koje klinci nece nikad nauciti

poruka: 559
|
čitano: 209.671
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: "Nekoliko" stvari koje klinci nece nikad nauc
Godfahter kaže...

Ja i dan danas starije od sebe oslovljavam sa VI!-Znate li kojega danasnjeg kida koji to radi?

Ja ne znam gdje ti živiš no u barem u mojoj sredini je normalno da stariju osobu ili osobu koju ne poznaješ oslovljavaš sa "Vi".

Moji roditelji su za mene MAMA i TATA,nikako ne mogu zamisliti da ih zovem imenom ili STARI,STARA!

I meni je to dosta glupo i nezamislivo. No kad pogledaš sa druge strane to nema veze. Ne znam zašto bi to bilo loše?

Koliko posto djece u vasem susjedstvu se igra vani,a ne visi doma na kompu ili tv-u?

Ja npr. za kompjterom dnevno budem parem 3-5 sati. Ne igram igre već jednsotavno učim adminsitraciju sustava i programiranje. Ne vidim zašto je to toliko loše. Sigurno je puno korisnije nego da vani bezveze gubim vrijeme.

Mrzim svoj nadimak!!!
17 godina
neaktivan

pervan oficirska posta 1991

14 godina
protjeran
captain_soap_McTawish kaže...

Ja ne znam gdje ti živiš no u barem u mojoj sredini je normalno da stariju osobu ili osobu koju ne poznaješ oslovljavaš sa "Vi".

Moji roditelji su za mene MAMA i TATA,nikako ne mogu zamisliti da ih zovem imenom ili STARI,STARA!

I meni je to dosta glupo i nezamislivo. No kad pogledaš sa druge strane to nema veze. Ne znam zašto bi to bilo loše?

Koliko posto djece u vasem susjedstvu se igra vani,a ne visi doma na kompu ili tv-u?

Ja npr. za kompjterom dnevno budem parem 3-5 sati. Ne igram igre već jednsotavno učim adminsitraciju sustava i programiranje. Ne vidim zašto je to toliko loše. Sigurno je puno korisnije nego da vani bezveze gubim vrijeme.

Svaka cast za tvoju sredinu,kod mene nije to obicaj!

Za mama i tata-RESPECT jednom rijecju,no vidim da si 95 godiste,naravno da to ne mozes shvatiti,mlad si!

VANI BEZVEZE GUBIS VRIJEME?-Upravo u tome je problem!

DaBog da se prevrnula na me,prikolica puna pica!
15 godina
neaktivan
Godfahter kaže...

Ja i dan danas starije od sebe oslovljavam sa VI!-Znate li kojega danasnjeg kida koji to radi?

Nažalost u nasoj sredini, pogotovo gradskoj je sve na ti vise manje, ali ja jos uvijek idem na vi... bude mi neugodno, recimo prosle godine kad sam poceo raditi, sefa sam oslovljava sa vi, ali jednostavno je normalna osoba i prijateljska je atmosfera da smo svi na ti, vrlo jednostavno. U ducanu se tako obratim i svojim vrsnjacima sa vi, a i u teretani... jednostavno iz pristojnosti pa me jos cudno gledaju, dok moj kolega svugdje dode pa sa svima na ti :D

Takoder su dica danas sve drskija i bahatija (cast iznimkama), tako da neko duplo mladi od mene (dijete od 9 godina) mi pocme nesto zapovijedat ili nesto.. sve naviklo na gotovo -.-' 

A ja se ne mogu sjetit vremena iz osnovne/pocetka srednje, a da sam bio u kuci, trenirao sam prvo plivanje pa veslanje i tu bih gubio oko 3 sata, pa onda trcat na marjan jos uru vremena, dodem doma, otusiram se, pa malo vanka s ekipom.

15 godina
neaktivan
Ja imam dojam da su 90-te bile u mnogočem nevinije od desetljeća poslije, nekako je sve bilo jednostavnije , a i promjene koje su se dešavale bile su uzbudljivije, možda sam u krivom :)
I'm from Hollywood
14 godina
neaktivan

Evo tražim po cijelom forumu di da stavim ovaj link a da ne bude OT, pa mi se čini da bi ovdje dobro sjeo

Informatičar starog kova

Ugl blog čovjeka koji se bavi prodajom  i servisom kompova već dugo vremena, i njegova iskustva

Vjerujte mi na riječ, genijalan je

15 godina
neaktivan
Da koja je prva naredba koja se pokreće prilikom izvrsenja interupta , to pitanje je meni postavio jedan informaticar starog kova :)
Zanimljivi su ti starci, recimo u firmi smo imali jedan dio sistema pisan u cobolu od strane jednog starog kolege, vjerujete mi jako starog, i jedna stvar sto mi je ostala u sjećanju sa tih naših susreta je bilo moje divljenje njegovoj smirenosti i disciplini u poslu, kao covijek je ispravljao tj. nadogradjivao neke module u aplikaciji sa takovom nevjerojatnom smirenoscu i disciplinom da je to nevjerojatno.
Respect :)
I'm from Hollywood
17 godina
Godfahter kaže...

Mene izluđuje to što klincima zabava na kompjutoru (a i odraslima!) odvlači pažnju od njihovih obaveza.

Što je igranje igara ili kad vise na faceu ili forumima satima - nego obično gubljenje vremena.

Uvijek nastojim klincima objasniti da je faca onaj tko je napravio face, a ne onaj koji visi na njemu.

Što je više prilika za zabavu, lakše se izgubiti u njima - najbolje je ne prelaziti neku crtu da komp može služiti za zabavu, ne više od sata dnevno.

Danas kad svaka baba ima račun na faceu, poznajem dosta informatičara da ga nemaju. Jest malo čudno, ali je tako.

17 godina
woodgamesfx kaže...
Da koja je prva naredba koja se pokreće prilikom izvrsenja interupta , to pitanje je meni postavio jedan informaticar starog kova :)
Zanimljivi su ti starci, recimo u firmi smo imali jedan dio sistema pisan u cobolu od strane jednog starog kolege, vjerujete mi jako starog, i jedna stvar sto mi je ostala u sjećanju sa tih naših susreta je bilo moje divljenje njegovoj smirenosti i disciplini u poslu, kao covijek je ispravljao tj. nadogradjivao neke module u aplikaciji sa takovom nevjerojatnom smirenoscu i disciplinom da je to nevjerojatno.

Koji su oni bili zatvoren svijet u onim svojim velikim prostorijama sa Mainframe strojevima - sjećam se i danas kad sam išao na ekskurziju u Zg u posjet SRCE-u 80.-tih.

nisu me mogli istjerati, kad sam vidio one strojeve.

15 godina
neaktivan
Floki kaže...
woodgamesfx kaže...

Koji su oni bili zatvoren svijet u onim svojim velikim prostorijama sa Mainframe strojevima - sjećam se i danas kad sam išao na ekskurziju u Zg u posjet SRCE-u 80.-tih.

nisu me mogli istjerati, kad sam vidio one strojeve.

Jedna starija kolegica iz firme ( sada u mirovini ) , inaće ing građevine starog kova pričala mi je o svom studiju i upoznavanju s računalima, kao bilo je jedno računalo u državi, koliko se sječam mislim da je rekla da je bilo na tadašenjm ETF-u , a kao tamo su išli na vježbe iz progrmiranja ( Fortran ) te su svoje aplikacije pisali na bušene kartice i onda iste slalne ne obradu u ETF , te čekali par dana da im izvrše aplikaciju :)

Fucking Respect Yeah  ! 

Pitanje za programere, koliko vas bez grižnje savijesti često debugira program :) 

I'm from Hollywood
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.5.2011 13:27 (woodgamesfx).
15 godina
protjeran

http://www.notonlytv.net/p_lv5etape.html

Ovo - njima nikad neće trebati..

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
17 godina
Don Kihoty kaže...

http://www.notonlytv.net/p_lv5etape.html

Ovo - njima nikad neće trebati..

nikad ne reci nikad :D

15 godina
protjeran

Ne znaju oni šta je BASF odnosno EMTEC:

http://en.wikipedia.org/wiki/BASF

http://en.wikipedia.org/wiki/EMTEC

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
Don Kihoty kaže...

Uf, koliko sam love ostavio na kazete a danas vise nemam niti jednu na zalost. {#}

Sjecam se onih sroteksa za cca 6-7 kn, a bogme i onih odlicnih kazeta za cca 20-ak kn koje su bile odlicne.

Eh, kako sam bio sretan kao leptir kada sam si uzeo novi Technics RS-AZ7 koji je zamjenio staru Aiwu.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
17 godina
Lazarus Long kaže...

"Nekoliko" stvari koje danasnji klinci nece nikad nauciti

Audio-Video tehnika

Stavite VHS kazetu i gledajte njihove reakcije
Super 8 filmovi
Pogledajte sta ce se desiti kada nekom danasnjem klincu uvalite
obican walkman da bi slusao muziku :)
Odavno brojaci kanala na TV-u nisu jednoznamenkasti. Bilo je opce veselje
kada su ukljucili i 3 pa 4 kanal na tadasnjoj drzavnoj televiziji
Betamax? Ma daj :)
Vinilke
MiniDisk
DAT
Laserdisk
Analogna Kazeta

Kompjutori i ostalo

Zice. Okay,jos se drze ali blizi im se kraj
Vristanje dial-up modema-- definitivno zvuk koji ću pamtiti uvijek
Matricni printeri
5 i 3 incni floppy diskovi,ZIP i drugi pali junaci :)
Namestanje IRQ-ua pomocu jumpera
ISA sabirnica
DOS?
Stelanje azimuta glave na comodoreovom "kazetofonu" i cekanje godinama da bi 
se igra ucitala
Brisanje i zipanje/raranje da bi se stvorio prostor na HDD-u
Botanje pomocu floppya
Zelena (oranz) slova na crnom
Namestanje drugacijeg ID-a na SCSI lancu
Slanje filma da bi se iz njega "rodile" slike
Telefoni na okretanje :)-- i sad imam jednog doma za ukras :-D
Daljinski upravljaci. Ja sam kao klinac svojevremeno izigravao daljinski na EI NIS televizoru koji je zauzimao pola dnevnog boravka
Pisanje ceka
"Fizicki" papirnati recnik i enciklopedija
Kada su "geek" i "nerd" bili jedno te isto
NCSA Mosaic
Gopher
Izgubiti se. GPS je svima dostupan,osobito na mobilnim uredajima-- kad se sjetim gubljenja po italiji i španjolskoj, imam tursitičku kartu, ali snalaženje, nula bodova, u tim situacijama, najćešće spremim kartu u đep i tražim najvišu točku u gradu odakle bi mogao vidjeti neš poznato :-D

Tek sam sad vidio temu i sad ću bold-ati što sam ja radio a što ne :-)

Sve ima svoju cijenu! Pa tako i stvari pod moj PC. volim često mjenjati stvari pa imajte i to imajte na umu, ne sramite mi se neš ponuditi od hardvera :-D
14 godina
neaktivan

Imam tek 15 i 90% navedenih stvari sam cesto susretao, u sobi trenutno imam 5 i 3 incne flopi citace, do ima tri godine je jos uvjek prostorijama moje kuce kolao taj nezaboravni zvuk modema. Kad god putujem ja sam "mali od karte" iliti onaj kojega se krivi kad se zaluta. Papirnatih rijecnika imam brdo u sobi a kucu da ne spominjem... uff i feel old now and i'm not even past puberty :(

Gamers Don't Die, They Respawn.
17 godina
neaktivan

... nekada sam ih i skupljao.

markice markice
Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
14 godina
neaktivan

ja sam obožavao gramofone, long plejke, vhs, kasete...drugačije se cijenilo to sve...nisi imao puno sadržaja al to što si imao uživao si ti i ekipa, u gledanju ili slušanju...

comodorca se sijecam jako dobro, ja i frend imali, uspjeli smo složiti komodorca sa ajmo reć full opremom, slinili smo na te igre, al opet moram reći 1,2 maksimalno i gas vanka na ulicu, lopta i udri ili nešto drugo od razbibrige...igrat se autićima, napravit par spački, ako je bio koji bicikl to je bilo ajme...jedino što nas je moglo spriječit da nismo vani je bilo izrazito loše vrijeme, neko nevrijeme, grmljavina, jaki pljusak...uvati me nostalgija kad vidim grupu na fejsu otprilike : nekad si zvao frendove ajmo na ulicu, danas ajmo na čat :(

samo krupno, ništa sitniš
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.8.2011 14:57 (oly570).
17 godina
neaktivan
moderator

U cast Sergia Bonellia (Sergio Bonelli) covjek koji je osmislio Zagora, Texa Vilera i Mister No-a, mali podsjetnik na najveceg i najpoznatijeg sina Darkwooda, najpoznatiji bijeli covjek sa sjekirom - Duh koji hoda.

P.S

Danasja omladina cita stripove???

Max Headroom
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

U cast Sergia Bonellia (Sergio Bonelli) covjek koji je osmislio Zagora, Texa Vilera i Mister No-a, mali podsjetnik na najveceg i najpoznatijeg sina Darkwooda, najpoznatiji bijeli covjek sa sjekirom - Duh koji hoda.

P.S

Danasja omladina cita stripove???

ajme otkad ovo nisam citao {#}

ali mi je najdrazi bio Dylan Dog

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina

Uvijek vole stariji impresionirati klince sa svojim doživljajima i iskustvima ne razumijevajući kako je to ovima nasmrt dosadno slušati. Tako je mene stari davio s doživljajima prije nove ere, a ja klince opterećujem s iskustvima oko nulte godine, a oni će jednog dana maltretirati svoje potomstvo:

Stari meni:  Eh, u moje doba nije bilo kruha koliko hoćeš, stajali smo u redovima da bi ga kupili.

Ja klincima: Eh, u moje doba nisi mogao kod kuće igrati video igre, nego smo stajali u redovima po igraonicama da bi ubacili kovanicu i odigrali partiju.

Klinci jednog dana: Eh, u moje vrijeme smo stajali u redovima da bi došli do novog iPhonea.

Stari: U moje vrijeme nije bilo lopti za kupiti nego smo sami pravili krpenjače, lopte od starih krpa.

Ja: U moje vrijeme nije bilo video igara za kupiti nego smo pacmana pravili kod kuće od ping pong loptica(točkice) i bakinog zubala(pacman).

Klinci: U naše vrijeme nije bilo holograma za kupiti pa smo morali pušit travu i ušmrkati crtu da bi vidjeli 3D zombije po stanu.

Stari:  U moje vrijeme nije bilo telefona pa smo vatrogasce zvali telegramom što je trajalo satima, a mi smo dotle održavali vatru da ne dolaze bezveze.

Ja: U moje vrijeme nije bilo mobitela pa su nas roditelji zvali ispaljivanjem svijetlećih metaka (jedan zeleni metak - "dolazi odmah kući," dva crvena "gdje si do sad konju jedan uši ću ti počupat, jesi li napisao zadaću?" itd....).

Klinci:  U naše vrijeme nije bilo mindreadera pa su nas starci zvali primitivnim, glomaznim i glupim takozvanim smartphonovima.

Stari: U moje vrijeme mladi nisu bili otuđeni tehnologijom nego su bili zbliženi, družili se uživo, ratovali s pravim oružjem i ubijali se za ozbiljno.

Ja:  U moje vrijeme mladi nisu bili otuđeni tehnologijom, hakirali tuđe račune, krali identitete sjedeći u fotelji nego su se bavili tjelesnim aktivnostima i u planinama na zdravom svježem zraku provaljivali u vikendice i noću obijali kioske.

Klinci:  U naše vrijeme mladi nisu nepošteno krali nego su učili od starijih i - pošteno krali, tako da su ušli u politiku i osnivali svoje stranke (piratske itd).

15 godina
neaktivan

Bojim se da klinci jednog dana neće vidjeti one smješne bugove u igrama,ne one živcirajuće nego one smješne.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan
moderator
ante_etna kaže...

Uvijek vole stariji impresionirati klince sa svojim doživljajima i iskustvima ne razumijevajući kako je to ovima nasmrt dosadno slušati. Tako je mene stari davio s doživljajima prije nove ere, a ja klince opterećujem s iskustvima oko nulte godine, a oni će jednog dana maltretirati svoje potomstvo:

Stari meni:  Eh, u moje doba nije bilo kruha koliko hoćeš, stajali smo u redovima da bi ga kupili.

Ja klincima: Eh, u moje doba nisi mogao kod kuće igrati video igre, nego smo stajali u redovima po igraonicama da bi ubacili kovanicu i odigrali partiju.

Klinci jednog dana: Eh, u moje vrijeme smo stajali u redovima da bi došli do novog iPhonea.

Stari: U moje vrijeme nije bilo lopti za kupiti nego smo sami pravili krpenjače, lopte od starih krpa.

Ja: U moje vrijeme nije bilo video igara za kupiti nego smo pacmana pravili kod kuće od ping pong loptica(točkice) i bakinog zubala(pacman).

Klinci: U naše vrijeme nije bilo holograma za kupiti pa smo morali pušit travu i ušmrkati crtu da bi vidjeli 3D zombije po stanu.

Stari:  U moje vrijeme nije bilo telefona pa smo vatrogasce zvali telegramom što je trajalo satima, a mi smo dotle održavali vatru da ne dolaze bezveze.

Ja: U moje vrijeme nije bilo mobitela pa su nas roditelji zvali ispaljivanjem svijetlećih metaka (jedan zeleni metak - "dolazi odmah kući," dva crvena "gdje si do sad konju jedan uši ću ti počupat, jesi li napisao zadaću?" itd....).

Klinci:  U naše vrijeme nije bilo mindreadera pa su nas starci zvali primitivnim, glomaznim i glupim takozvanim smartphonovima.

Stari: U moje vrijeme mladi nisu bili otuđeni tehnologijom nego su bili zbliženi, družili se uživo, ratovali s pravim oružjem i ubijali se za ozbiljno.

Ja:  U moje vrijeme mladi nisu bili otuđeni tehnologijom, hakirali tuđe račune, krali identitete sjedeći u fotelji nego su se bavili tjelesnim aktivnostima i u planinama na zdravom svježem zraku provaljivali u vikendice i noću obijali kioske.

Klinci:  U naše vrijeme mladi nisu nepošteno krali nego su učili od starijih i - pošteno krali, tako da su ušli u politiku i osnivali svoje stranke (piratske itd).

Tvoj stari je bio za sve u pravu osim za ratova i DIY lopte od svega :))

Sto se tice druzenja i hodanja vamo-tamo, tumaranja i ajmo reci socijaliziranja sa okolinom "bojim se" da je u pravu. Ostalo je manje/vise sve okay

Max Headroom
14 godina
ante_etna kaže...

Klinci:U naše vrijeme nije bilo holograma za kupiti pa smo morali pušit travu i ušmrkati crtu da bi vidjeli 3D zombije po stanu.

so much win {#}

griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina
neaktivan

Presao sam 20. ali eto zapamtile su se neke stvari.. i u posljednje vrijeme sam sam od sebe nostalgican jer sam se preselio nedavno u novi stan pa me sve vuce nazad u stari, jos ovaj thread i one stvarke sa pocetne stranice, damn it.. Lijepi djecacki dani, krepacu od nostalgije {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 1:01 (anabolicaa).
13 godina
neaktivan

Ma neće oni znati što je pirotehnika,inaće kad sam bio mali ja i moj prijatelj smo kupovali raketi i  petardi,kupio sam 3 ona balona sa helijem,i na njih dodao koncima svezanim 3 elektromotora,i ukljućio ih,bio jke kao cepelin,pa sam i dodao 2 rakete(neke velike) i kad sam ih upalioode cepelin u zrak,digao se nekih 100-200m,i rakete nisu eksplodirale jer sam izvadio ono što pukne,pa je ostala samo ona smjesa što leti.I tako je cepelin letio par sati gorei onda se srušio susjedu u dimljak,pa smo ija i moj prijatelj naje*ali.Ništa nam nije padalo na pamet.Pa je meni palo napamet da zapalimo cepelin u dimljaku.I onda smo uzeli neku veliku raketu i za nju privezali ružnu bombu(našli smo ju na tavanu,vjerojatno je ostala od rata)I ja sam se pravio da znam nešto fiziku pa sam raćunao i stavio onda raketu u burei usmjerio na susjedov dimljak(nismo uopće znali da je toliko jaka granata,mislili smo da je to neka petarda što puštta vatru)i zapalio sam fitilj.i raketa ode susjedu na krov i udari u dimljak i sve ode u pi+ku materinu i dimljak i cepeln i malo crjepova.A tek onda smo najebali,i otišli do susjeda i rekli da je to sve uradio jedan marko(kojeg susjed inaće mrzi) pa je on na*ebo a ne mi.E to su bila vremena {#}

kinder milch schokolade
14 godina
neaktivan

Ja imam 13 godina, pa da vidimo sto znam:

VHS kazeta - gledao sam crtiće na njima kad sam isao u vrtić

Super 8 filmovi - pojma nemam

Walkman - poznajem samo one u koje se stavljao CD

Betamax - neznam

Vinilke - neznam

MiniDsik - ako je to onaj mali disk koji izgleda isto kao CD samo je manji onda znam sto je, dobio sam nesto na tom disku u BIONICLE igracki.

DAT - neznam

Laserdisk - nacuo sam ali neznam...

Analogna kazeta - nesto slicno kao VHS ???

Zice - pa znam sto je to i koristi se :D

Dail up modem - koristim ga upravo

Floppy diskovi - namjerno sam si kupio jednu disketu (htio sam imati jednu, tako) u knjizari (kod nas to jos uvijek prodaju)

ZIP - format (*.zip)

IRQ jumper - neznam

ISA sabrinica - neznam

DOS - staro i poznato

Brisanje i zipanje/raranje da bi se stvorio prostor na HDD-u - znam

Botanje pomocu floppya - znam, cuo ali nikad nisam boot -ao s disketom

Zelena slova na crnom - something like this: CODE ?????

Telefoni na okretanje :) - koristio, moja ga baka jos uvijek ima, ali je potrgan, mali zeleni sa crnim grugom i rupicama di je morao broj doci :D

Daljinski upravljaci. - pa to jos danas koristimo

Pisanje ceka - e to nisam radio

"Fizicki" papirnati recnik i enciklopedija - citao sam ih, ali to vec izumira jer je sve u oblaku vec.........................................

EDIT: o zadnji post prije vise od 2 mjeseca {#}

Buzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 16:01 (Games 4 life).
17 godina
Games 4 life kaže...

-Zip ti je origonalno kao pojam; iomega zip drive.

-minidisk nije mali disk nego sonyjev format, izgleda kao manji "floppy disk"

-vinilke=vinilne ploče

-walkman je originalno pojam prijenosnog kazetofona, ono što ti spominješ zvalo se discman.

.................

Kad je tu već jedan predstavnik novog milenija, da još postavim pitanja (bez guglanja):

-linijski deck ?

-megnetofon ?

-na dva mala ?

-poni bic ?

-špriherica ?

-razlika između audio kazeta type IV, type II i type I ?

-ghetto blaster ?

-vožnja na pulferu ?

-tapkanje ?

-šibicari ?

-univerzalke ?

-kapetan miki ?

-duplerica starta?

-emgejac

-petar čelik proteini :P

15 godina
protjeran
overhaul kaže...

Ovaj n00b skejter ne zna šta je kasetofon, ne znate koliko ja volim kasete i one jeftine kasetofone sa lakim slušalicama što uvijek imaš osjećaj da će sad puknuti. Svu muziku što imam držao bih na kasetama.

•  

-linijski deck - ne znam

-megnetofon-tko je to ikada uopšte imao?

-na dva mala- ne znam

-poni bic- imam ga, plavi, u voznom stanju, originalne gume

-špriherica -trenutačno ne znam

-razlika između audio kazeta type IV, type II i type I -ne

-ghetto blaster - ne znam

-vožnja na pulferu  ne znam

-tapkanje  ne znam

-šibicari -stanovnici Sarajeva (btw znam što su u orginalu, ovo je pošalica)

-univerzalke  ne znam

-kapetan miki  ne znam

-duplerica starta  ne znam

-emgejac  ne znam

-petar čelik proteini  ne znam

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.11.2011 18:09 (Mentalist).
17 godina
neaktivan
RE: "Nekoliko" stvari koje klinci nece nikad nauc
Lazarus Long kaže...
sve redom kvalitetni nosaci (osim mozda Laser Diska i Mini Diska).

Ufff...ovdje si se zahebao, al valjda zato što se nisi s njim previše družio. Još se uvijek koristi tamo gdje je bio i najpriuhvaćeniji - na radio postajama. Još uvijek tonove vrtimo s linijskih MD-ova... {#}

Čvarci su bomboni od svinje
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice