Nedjeljom u 2 i gosti

poruka: 306
|
čitano: 231.523
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Nedjeljom u 2 - Kerum
M_dipl. kaže...

(...)

Vjerovao ili ne, ali ja se slažem s tobom skoro u potpunosti.

Međutim, zašto još nije procesuiran? - Zato što mu je navodnu humanitarnu pomoć nabavljao svećenik Sanader? - Možda, a ako jest tako, jasna ti je situacija.

E, sad. Koliko god to zvučalo strašno, patetično i tužno, da, odabrano je manje zlo. Izjavio si da Split planira, prosperira.... no way. Split infrastrukturno, gospodarski i kulturno umire u agoniji već skoro dvadeset godina.

Koaliranje s HDZ-om? Sumnjam teže. Mislim, ne samo da ne podnosi Kalašicu koju je izbacio Marasović, nego ne podnosi ni njega. Pa vidiš li i po ovom medijskom maltretiranju koliko se voli s HDZ-om.

Bitna činjenica nije ona kako je on došao do svog bogatstva, jer ta činjenica koju tek treba utvrditi je predmet za pravosuđe (koje skoro pa nemamo) i Vatikan, a to se ionako nitko ne usuđuje jer znamo kakvu moć imaju neki iz crkvenih redova, iz istih onih redova iz kojih je on jedino i mogao nabaviti humanitarnu pomoć. Suditi se nekim svećenicima neće, a danas više dokazati ne možeš ništa, pa makar da ga i Vatikanu prijaviš.

Dakle, razmišljati o tome kako je on do nečega došao i treba li mu suditi je utopistički i besmisleno barem idućih deset godina.

Nitko nije rekao da Kerum u svom mandatu ne gleda ili nema i osobni probitak. Siguran sam da će njegovi poslovni zahvati ići puno brže. I što mi tu možemo?

Međutim, za razliku od prijašnjih vlasti, od Kerumove zarade i mi kao građani imamo dio. Urediti će ono ispred hotela Marjan? Odlično. Bilo što da sa Splitom napravi sigurno će biti korisno. - Neće platiti kriminalcima zemljište kojim ucjenjuju grad? Odlično! Marasović cestu ionako želi zbog svojih kvadratića u zgradi preko puta.

Kerum nije idealan lik za gradonačelnika. Sumnjam da puno čita, sumnjam da puno zna i sumnja da je intelektualno na razini doktora znanosti, ali kada nakon dvadeset godina opće i isključivo privatne pljačke i propadanja grada koji je postao rupa bez perspektive za bilo koji uzrast i dobiješ za kandidata nekoga za koga znaš da ima barem mrvicu socijalne osjetljivosti, onda si siguran da je to svakako bolje od bilo koje druge dostupne opcije, pogotovo one koja na ovaj ili onaj način očito kontrolira skoro pa cjelokupni medijski prostor.

Iako na kraju nisam glasao za nikoga, ono što me se osobno dojmilo, a što je tijekom i nakon kampanje u mojim očima pokopalo Ostojića, je Kerumova šutanja i izostanak verbalnog likovanja, dok je Ostojić izgledao prilično patetično, glupo i jadno i fizički i karakterno onim svojim komentarima i majicama; kao dijete koje je izgubilo na "monopolu" i sad vrišti i plače.

Ako ne ide s "nazovi intelektualcima", 'ajmo probati sa priprostim bogatašima. Možda će ta njegova ekonomska vještina, kao i s njegovim firmama, kolateralno donijeti korist i običnom puku. Jer na taj način šansa postoji. Do sada nije bilo ni toga, niti bi bilo s Ostojićem ili bilo kojom stranačkom opcijom.

bed kaže...

(...)

Općenito, čim imaš želju vladati nečime ili nekomu, to zapravo upućuje na duševni poremećaj, a još kad u trećem licu govore o sebi, to je čisti ego trip.. Ja i moj lik i djelo.. A takvi su svi ili velika većina..

I problem je zapravo koga izabrati, normalni ljudi se niti ne guraju u takve pozicije jer su normalni, a ovih manijaka na ego tripu k'o salate. I možeš birati samo manje zlo..

Nisam u Splitu, pa ne znam točnu situaciju, ali mogu to preslikati na Zagreb, gdje Bandić ima mali milion afera, ali brate mili i radi. I sad ti biraj; hoćeš onog koji krade i radi, ili onog koji samo krade? (malo sam to metaforično pojednostavio, ali to je to odprilike) A mislim da bi slična situacija mogla biti i u Splitu, i daj bože da i radi nešto za grad taj Kerum (pokazati će vrijeme), jer postoji i opcija da će samo krasti..

Ponekad je moguće da ljudi požele doći na takav položaj da pomognu...

Kerum nije tu da vlada drugima, ne rajca to njega mislim. Njemu je, po mom mišljenju, daleko važnije da se on svidi građanima i da svoje ime zapiše anale grada. Mislim da je to u iluzornom slučaju da je većina građana pametna (jer nije ni većina u državi), čak vrlo mekano odnosno plodno tlo za građanske (napokon) manipulacije vlašću. Nažalost, te poteze nema tko odigrati.

P.S. Zabavno je vidjeti političku temu u kojoj se ljudi nisu poklali. 

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.9.2009 23:38 (naxeem).
17 godina
neaktivan
Nedjeljom u 2 - Kerum

zabavno je uopce vidjeti političku temu , jer, kaj nisu ovdje političke teme nepozeljne...

mozda zato kaj ju je naxeem otvorio, al ajde...Namigiva

zivili...

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
neaktivan
bed kaže...
benito kaže...

što bi bio ko Latin, veće budaletine i sramote za Hrvatsku ja nisam vidio... Latinica je stav jednog čovjeka... još samo da zovne Kajina, pa mogu zajedno imati L&K show... jebote koji je to idiot

Nego bi tebe trebalo pozvati, ti si valjda dika i ponos 'rvacke', a valjda ti je prezime nicka Mussolini?

ne sjećam se da sam tebe spominjao u svom postu, al ajde kad si već zapjenio da ti objasnim neke stvari...

ponosan sam sin svoje zemlje Hrvatske i volim svaki njen milimetar ako te baš toliko zanima

nick mi je izvedenica iz prezimena, a prezime nicka nemam

dalje... što se tiče mene i mojih stavova/mišljenja... jedan pametan čovjek je rekao "ne slažem se s tobom, al ću do smrti braniti tvoje pravo na mišljenje"

ti možeš pisati šta god hoćeš, al ja ću ponoviti da je za mene Latin sramota za HR, ono što on radi se zove selektivno novinarstvo,  jednostran pristup, neobjektivnost i manipulacije, te laži i klevete... jedan običan jebivjetar koji u svakoj svojoj emisiji spomene Tuđmana i nešto nasere na njega(ne želim se ni sjećati jedne od emisija... "Tuđmanova ostavština"), koji od Mesića i pok. Račana pravi nacionalne heroje i pripisuje im sve zasluge za stvaranje samostalne Hrvatske države, koji je bezbroj emisija posvetio stradanjima srba i nacionalnih manjina u RH za vrijeme rata, a nije se nikad udostojio prozvati one koji su naš narod skratili za pola

nek ga bude sram i stid, jer mene bi sigurno bilo

i samo još jedno pitanje za dotičnog gospodina i ostale... šta mislite koliko bi poživio taj svemogući Denis Latin da sličnu emisiju vodi recimo u Srbiji ili još bolje... gdje je logika u tome da jedan član nekog kolektiva (u ovom slučaju je to država Hrvatska) koji živi i zarađuje u tom istom kolektivu najviše blati one koji su mu omogućili da živi i radi u miru!?

totalni apsurd!

hvala

17 godina
neaktivan

Ajd' tema je više rasprava i o medijima i politici i sociologiji, psihologiji... svemu zapravo. Ako se ljudi ne potuku, može biti vrlo zanimljivo. Nadam se da će tako i ostati. Civilizirana rasprava u temi ovog tipa ogroman je korak za mentalitet društva.

Ako krene previše u politiku (iako već jest, a otvorena je primarno kao kritika na loše novinarstvo), možda je bolje i da se zaključa da ne privučemo razne idiote s Indexa i sl. foruma.

Biti u većini nije vrijedno vremena inteligentnog čovjeka. G.H.Hardy || Hrvatska je oligarhijska partitokracija s primjesama patokracije.
17 godina
angel of fire kaže...

da je to samo tak zaraditi i takvu firmu stvoriti, svi bi imali jahte, gurali bi se na jadranu za komadic mora...

Ništa on nije stvorio nego ukrao, i u tome je sav problem

17 godina
neaktivan

Benito, izbjegni osobne objede ako možeš, tema je ionako pred gašenjem. Hvala na vraćanju na izvornu temu novinarstva.

Pitanje Denisa Latina baš i nije vezano uz nacionalizam. Politička korektnost (iako ne pretjerana) ga karakterizira uz pametno biranje gostiju koje mnogi nebi ni pozvali. Istina je da mu emisije znaju biti sugestivne, ali primarno je da je u emisiji uvijek pristna i druga strana, a s obzirom da cijelu emisiju pušta goste da govore, mislim da je tu prilično dobar.

Postoji jedan problem, a to je što mnogi, pogotovo kada znaju da nemaju što pametno reći, odbiju doći u emisiju. Ne aludiram na ništa konkretno, ali tako je. Ako u takvim situacijama ispada da ne postoji druga strana, uglavnom je jasno da je to često i istina.

17 godina
neaktivan
Nedjeljom u 2 - Kerum

ajmo ovo ljepo zakljucit i rec da su svi politicari lopovi i prevaranti a vi koji vjerujete njihovom govoru i njihovim obecanjima ste jos gluplji od njih!

VITIS NEMO SINE NASCITUR - Nitko nije rodjen da ne pogrjesi.
16 godina
neaktivan

benito@

Imaš ti pravo na svoje mišljenje kakvo god ono bilo, a što se stavova tiče, rekao bih da si desničar..

I inače imamo pregršt novinara na htv-u koji su spremni zastupati svoje stavove bez obzira na mišljenje ovakvih poput tebe, koji je to novinar ponos RH po tebi?

A kad me već pitaš za mišljenje, uopće ne dijelim tvoje stavove da HR ne bi bilo bez Tuđmana i ekipe, možda bi bila bogatija RH. I što bi bilo da Latin vodi emisiju i u Sjevernoj Koreji? I još bolje, otkud ti uopće ideja da je itko bilo kome omogućio išta? Ako me sjećanje ne vara, zemlju su obranili branitelji, a branitelji su bili svi vojno sposobni građani RH, znači svi mi. A Tuki je došao na vlast prvim demokratskim izborima, a demos je narod, što znači većina je glasala za tu opciju - opet svi. I ako ti smatraš da je to zasluga pojedinaca, a ne naroda u cjelini, onda mi tek nije jasno tvoje domoljublje..

A kad već voliš zemlju, ne znam zašto bi morao i državu, vlast. Pozicije u vlasti se mjenjaju, donose se i prekrajaju zakoni, malo je tu desna opcija, malo lijeva. Netko krade, netko ne, netko je pošten, netko nije. I ne vidim šta tu imaš specijalno voljeti?? Ja volim zemlju, ljude, običaje, i to smatram domoljubljem, a ne opciju na vlasti ili birokratsku tvorevinu koja se zove država..

17 godina
Nedjeljom u 2 - Kerum

Kerum je legenda.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
17 godina
neaktivan
itf4n kaže...

@sk8 pogledaj video pa onda komentiraj.

ako misliš na ovo sa srbima pa ajde daj mi link pa da se uvjerim dali je bilo rasizma

Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan
Nedjeljom u 2 - Kerum

Kasno se ukljucujem u temu, no evo. Zivim daleko od Splita pa sa te strane ne mogu pricati o Kerumu. Nisam u toku sa politikom pa ne mogu ni sa te strane pricati o njemu. Ne pratim ni novinarstvo, pa ni o Stankovicu ne mogu puno pricati. No poslusao sam NU2 pa evo, sta mislim.

Stankovic mi se cini poprilicno nedomisljatim i (mozda malo gruba rijec) nesposobnim nekoga zavrtiti oko maloga prsta i navesti na gresku - a Kerum je jos covjek slab na rijecima.

Kerum mi se cini kao neobrazovani covjek - no cini mi se isto tako iskren, sa dobrom dozom ljudskosti. Poduzetnik koji je stekao bogatstvo dobrim potezima i malim zavrzlamama sa one strane zakona (kao i vecina poduzetnika koja je uspijela, pa i u manjoj mjeri nego on).

Ne cini mi se "pun govana" kao vecina ljudi na nasoj politickoj sceni. A sto se tice toga sto nije obrazovan, kakve veze? Ako je covjek covjek je, ako je idiot idiot je. Sa diplomom ili bez nje.

Ovo mozda zvuci malo primitivno jer opet kazem nisam upucen u tu scenu, no eto to je moje misljenje.

Isto tako oni koji ce mi stavljati thumbs down..neka mi elaboriraju zasto jel voljeo bih znati! Kao sto sam rekao nisam upucen - pa prosirite mi vidike malo. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 13:35 (!mpact35).
17 godina
M_dipl. kaže...
ukay1000 kaže...

Kerum je legenda.

Ovo neću ni komentirati, neću ti ni dati thumbs down jer ga ne zaslužuješ

Stisni si samarcinu.

Podravina Gaming Community http://www.xfire.com/clans/podrafci/
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
angel of fire kaže...

da je to samo tak zaraditi i takvu firmu stvoriti, svi bi imali jahte, gurali bi se na jadranu za komadic mora...

ajde sad ti nama ljepo reci što je on to ukrao...

17 godina
neaktivan
!mpact35 kaže...

Kasno se ukljucujem u temu, no evo. Zivim daleko od Splita pa sa te strane ne mogu pricati o Kerumu. Nisam u toku sa politikom pa ne mogu ni sa te strane pricati o njemu. Ne pratim ni novinarstvo, pa ni o Stankovicu ne mogu puno pricati. No poslusao sam NU2 pa evo, sta mislim.

Stankovic mi se cini poprilicno nedomisljatim i (mozda malo gruba rijec) nesposobnim nekoga zavrtiti oko maloga prsta i navesti na gresku - a Kerum je jos covjek slab na rijecima.

Kerum mi se cini kao neobrazovani covjek - no cini mi se isto tako iskren, sa dobrom dozom ljudskosti. Poduzetnik koji je stekao bogatstvo dobrim potezima i malim zavrzlamama sa one strane zakona (kao i vecina poduzetnika koja je uspijela, pa i u manjoj mjeri nego on).

Ne cini mi se "pun govana" kao vecina ljudi na nasoj politickoj sceni. A sto se tice toga sto nije obrazovan, kakve veze? Ako je covjek covjek je, ako je idiot idiot je. Sa diplomom ili bez nje.

Ovo mozda zvuci malo primitivno jer opet kazem nisam upucen u tu scenu, no eto to je moje misljenje.

Isto tako oni koji ce mi stavljati thumbs down..neka mi elaboriraju zasto jel voljeo bih znati! Kao sto sam rekao nisam upucen - pa prosirite mi vidike malo.

Pročitaj M_dipl.- ove postove, shvatit ćeš.

Normal's overrated!
16 godina
neaktivan
Horagio kaže...
!mpact35 kaže...

(...)

Pročitaj M_dipl.- ove postove, shvatit ćeš.

Cim uhvatim vremena - hocu. Volim argumentirano raspravljati sa ljudima i nemam nista protiv da mi netko pokaze da nisam u pravu, samo ne volim kad to netko radi na jadan nacin. A ovdje nisam u pravu jer ne znam puno o tome..napisao sam svoje dojmove kao covjeka koji se ne kuzi u tu scenu a ipak je jedan od onih koji glasuju, i takvih je vjerujem najvise. Pa sam napisao ovo da se vidi kako misli covjek koji "nema pojma" - mozda nekoga zanima :D.

16 godina
neaktivan
Nedjeljom u 2 - Kerum

M_dipl imam pitanje! Zasto je lose krasti od države? Hocu reci, ja to ne osuđujem! Osuđujem zlobu i nepostenje prema ljudima, a to zovem i necovjecnost. A biti los prema drzavi je nesta sasvim drugo..iako drzavu vodi također skup ljudi, ne mozes krasti od drzave i reci da krades od ljudi. Ja sam dobar, spavao bih na podu da ti mozes spavati na mome krevetu, ono, podijelit cu s nekim zadnje sto imam i pomoci svima. No kada su u pitanju zakoni i njihovo postivanje/nepostivanje, tu sam drukciji..vecina ih je tu da nas kontrolira, a ne da nam pomogne. Ipak je to, ja tako gledam, borba za kruh. Nikada ne bih nekoga nazvao necovjekom radi varanja drzave..pa stari od moga najboljega prijatelja je godinama svercao neke stvari preko granice i zaradjivao na tome da djeci moze platiti skolovanje i tako varao drzavu..i da ga osudim zbog toga? Nema sanse!!

Sta mislis o tome? 

16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
!mpact35 kaže...

(...)

Krasti je loše. Točka. Naravno da je amoralnije krasti od ljudi nego od države, iako je i krađa od države neizravna krađa od ljudi (jer država se financira porezima). No u kontekstu Keruma nema dileme, on krade i od ljudi i od države, i od karitasa nauštrb ljudi.

Ok, pricam o malome covjeku. Evo, moj kolega - radi kao Dj vikendom, naravno na crno..i to je varanje drzave. Od toga sto zaradi daje bratu novce za skolu jer mu stara zasada ne moze (krediti) i placa mu odlazak na praksu..pa zar ce ga netko osuditi zbog toga?? Ok, ali po meni to nije ispravno..

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 15:57 (!mpact35).
17 godina
!mpact35 kaže...

M_dipl imam pitanje! Zasto je lose krasti od države? Hocu reci, ja to ne osuđujem! Osuđujem zlobu i nepostenje prema ljudima, a to zovem i necovjecnost. A biti los prema drzavi je nesta sasvim drugo..iako drzavu vodi također skup ljudi, ne mozes krasti od drzave i reci da krades od ljudi. Ja sam dobar, spavao bih na podu da ti mozes spavati na mome krevetu, ono, podijelit cu s nekim zadnje sto imam i pomoci svima. No kada su u pitanju zakoni i njihovo postivanje/nepostivanje, tu sam drukciji..vecina ih je tu da nas kontrolira, a ne da nam pomogne. Ipak je to, ja tako gledam, borba za kruh. Nikada ne bih nekoga nazvao necovjekom radi varanja drzave..pa stari od moga najboljega prijatelja je godinama svercao neke stvari preko granice i zaradjivao na tome da djeci moze platiti skolovanje i tako varao drzavu..i da ga osudim zbog toga? Nema sanse!!

Sta mislis o tome? 

Ako je ukrao od države, nije ukrao od nekog imaginarnog objekta, nego je ukrao od svih nas koji plaćamo porez toj istoj državi.

To i jest jedan od osnovnih problema nas kao naroda, oduvijek je ovdje bila pozitivna stvar "krasti od države".

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 15:57 (segregator).
16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
(...)

Slazemo se, stvarno bi mi bilo drago da me netko ne osudi zbog toga, pogotovo jer sam ja jedan od onih koji se nadaju da ljudi nece biti  primorani zivjeti na takav nacin i koji samo zeli zivjeti, raditi da bi zivio, i pomoci drugima u tome, bez neslaganja sa drzavom i krsenja zakona. Krivo je meni i radi te male svote koju zaradim mjesecno na crno, iako znam da bi imao pravo i da ne razmisljam je li to ispravno ili ne - jer kao sto si rekao oko za oko zub za zub. Iskreno, cak se pitam nisam li malo naivan kada razmisljam o tome u vrijeme kada drzava gleda kroz prste svima osim onima koji imaju dovoljno da prezive, uz povremeni luksuz - a oni koji su ''nemoralni'' prema drzavi malo vise, koji, koji kradu od malih ljudi, i oni cije firme rade na crno sa mjesecnim profitom od mojih 15-ak placa hodaju slobodno i bezbrizno..no naucio sam da je svijet takav i da je glupo ocekivati istinu od drzave...kao i ici na sud i ocekivati pravdu. Svjedoci smo toga. Zao mi je ako krivo razmisljam, ali tako me zivot naucio, a i mlad sam, imam 21 godinu..

17 godina

Postoji jedna zanimljiva teza jednog našeg političkog emigranta, ja sam je pročitao početkom 90-ih ili krajem 80-ih u Nedjeljnoj Dalmaciji, gdje čovjek kaže da na ovom našem terenu ne postoji sukob između Srba i Hrvata, nego između onih iz brda i onih iz nizine/primorja. Pa vi sad shvatite kako hoćete :D

16 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...

Imam i ja, no treba se boriti, raditi na sebi i na ljudima oko sebe, i tako postepeno mijenjati društvo. Promjene se ne događaju preko noći.

A sad da se vratim na Keruma, moža toga neki nisu svjesni, ali štetu koju su oni prije njega u Splitu napravili neće se moći nadoknaditi još 20 godina, a Kerumovu štetu još 20 nakon ovih 20, prema tome, ne "zabrijavajte" si gluposti, Kerum je poduzetnik, tako on obavlja poslove, a tako će ih obavljati i dalje.  Za svaku kunu koju vidite da je uložena u neki projekt postoji još dvije ili tri koje idu u džep Kerumu, tako je to oduvijek, tako se i obogatio.

Okej, uzmimo za hipotezu da se slazem s tobom: sto ti predlazes kao rijesenje? Koliko sam ja shvatio i koliko mi se cini tocnim, iako je trenutni kandidat (Kerum) los izbor, on je bolji izmedju ostalih. Ja sam 99% siguran da na vlast nekim cudnim cudom cak i dodje altruisticna obrazovana osoba, taj ne bi ni kratko opstao. Nasa vlast je kriminal, kako onaj sitnog zuba tako i onaj krupnog, ima ga posvuda. Mozda je jedna grublja i jednostavnija osoba, kao pandan tome, pravi izbor?

(Sjeca li se tko talijanske La Piovre?)

"Fans are clinging complaining dipshits who will never ever be happy for any concession you make. The sooner you shut up their shrilled tremolous voices, the happier are you going to be for it.&q
17 godina
neaktivan
M_dipl. kaže...
sk8 4 life kaže...
segregator kaže...
angel of fire kaže...

ajde sad ti nama ljepo reci što je on to ukrao...

Gledaj jedna je stvar nekoga voljeti i smatrati ga dobrim/legendom. Ali ne možeš zanemariti činjenice - a činjenice su da je ukrao i krade te također da sije govor mržnje, to je neosporno. Ako nisi u stanju raspravljati onda ne flejmaj, makni se s teme, ako možeš reći nešto u prilog svom idolu slobodno izvoli. Upućujem te na moj post s prethodne strane ako te zanima više.

On nije moj idol!!!!!!!  da nakrao se jer svima treba početni kapital da bi zarađivali ogromnu lovu...kerum svoj prvi milijun sigurno nije na pošten način zaradio ali je ostale milijune pošteno zaradio.

17 godina
Deus ex machina kaže...

Okej, uzmimo za hipotezu da se slazem s tobom: sto ti predlazes kao rijesenje? Koliko sam ja shvatio i koliko mi se cini tocnim, iako je trenutni kandidat (Kerum) los izbor, on je bolji izmedju ostalih. Ja sam 99% siguran da na vlast nekim cudnim cudom cak i dodje altruisticna obrazovana osoba, taj ne bi ni kratko opstao. Nasa vlast je kriminal, kako onaj sitnog zuba tako i onaj krupnog, ima ga posvuda. Mozda je jedna grublja i jednostavnija osoba, kao pandan tome, pravi izbor?

Hrvatskoj fali UDBA...netko ko će osigurati da onoga ko debelo pokrade državu nađu negdje u jarku s rupom u čelu, bez ovih kompliciranih demokratskih procedura, suđenja i slično.

A ako mislite da to u "demokratskim" državama ne postoji, sjetite se kako je Robert Maxwell misteriozno nestao sa svoje jahte, kako se ekipa iz Enrona bacala kroz prozor, valjda zbog grižnje savjesti, ili kako je stradao Ron Brown...

17 godina
neaktivan
Nedjeljom u 2 - Kerum

1. Nitko nije prvi milijun zaradio pošteno

2. Latin je dobio nagradu kao novinar

3. Kerum je (ovo sigurno znam jer znam osobu čijoj dragoj osobi je nesebično pomogao i više od traženog i obećanog) osoba koja i prije i nakon kampanje pomaže ljudima kojima je teško, bez medijske pompe. Meni to dosta za procjenu čovjeka. Loš čovjek ne baca svoj novac tako, a kad daruje, daruje uz puno reflektora.

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 17:46 (naxeem).
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
Deus ex machina kaže...

Hrvatskoj fali UDBA...netko ko će osigurati da onoga ko debelo pokrade državu nađu negdje u jarku s rupom u čelu, bez ovih kompliciranih demokratskih procedura, suđenja i slično.

A ako mislite da to u "demokratskim" državama ne postoji, sjetite se kako je Robert Maxwell misteriozno nestao sa svoje jahte, kako se ekipa iz Enrona bacala kroz prozor, valjda zbog grižnje savjesti, ili kako je stradao Ron Brown...

Kerum i Konzum Hrvatskoj vladi daju veliku lovu tj. porez a u ovakvoj situaciji Hrvatskoj ne treba koji 100 milijuna manje...covjece pa hrvatska vlada je jedna velika skupina lopova a ti o UDBA-u

17 godina
naxeem kaže...

1. Nitko nije prvi milijun zaradio pošteno

2. Latin je dobio nagradu kao novinar

3. Kerum je (ovo sigurno znam jer znam osobu čijoj dragoj osobi je nesebično pomogao i više od traženog i obećanog) osoba koja i prije i nakon kampanje pomaže ljudima kojima je teško, bez medijske pompe. Meni to dosta za procjenu čovjeka. Loš čovjek ne baca svoj novac tako, a kad daruje, daruje uz puno reflektora.

Znači Ivanišević je loš jer uštedi milijun dolara poreza plaćajući ga u Monte Carlu, a onda kupi za 10% te svote nešto za neku bolnicu i daruje to pod reflektorima? :D

17 godina
sk8 4 life kaže...

Kerum i Konzum Hrvatskoj vladi daju veliku lovu tj. porez a u ovakvoj situaciji Hrvatskoj ne treba koji 100 milijuna manje...covjece pa hrvatska vlada je jedna velika skupina lopova a ti o UDBA-u

Tvoj je problem što ne znaš čitati. Ja kažem što nam treba, a nisam toliko glup da pomislim da će ova SADAŠNJA garnitura na vlasti to ostvariti.

Problem je što mi nemamo toliko dugu državnu tradiciju da bi imali sve te mehanizme, legalne i ilegalne, kojima se druge države štite

A Konzum je jedan od većih generatora financijskih problema u kod nas, nešto kao Agrokomerc u bivšoj Jugi

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 17:55 (segregator).
17 godina
neaktivan
segregator kaže...
sk8 4 life kaže...

Tvoj je problem što ne znaš čitati. Ja kažem što nam treba, a nisam toliko glup da pomislim da će ova SADAŠNJA garnitura na vlasti to ostvariti.

Problem je što mi nemamo toliko dugu državnu tradiciju da bi imali sve te mehanizme, legalne i ilegalne, kojima se druge države štite

nisi rekao ni da neće...Belji se rekao si da bi trebala a ja sam samo nadoda da to nije njima ni na kraj pameti

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 17:56 (sk8 4 life).
17 godina
Nedjeljom u 2 - Kerum

Meni se čovjek čini OK, voli novce, a tko nevoli on to barem prizna.

Šta su drugi gradonačelnici napravili za grad Split ništa, mislim da će on barem nešto napravit i poboljšat život tamo.

A što se tiče onog da neželi da mu se kćer uda za srbina, i to je ok, nebi ni ja. Nevolim miješanje rasa i narodnosti, ali opet nisam rasist.

MSN - drazen016@net.hr , e-mail novi - drazen018@email.t-com.hr
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 17:57 (Hyperion).
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Meni se čovjek čini OK, voli novce, a tko nevoli on to barem prizna.

Šta su drugi gradonačelnici napravili za grad Split ništa, mislim da će on barem nešto napravit i poboljšat život tamo.

A što se tiče onog da neželi da mu se kćer uda za srbina, i to je ok, nebi ni ja. Nevolim miješanje rasa i narodnosti, ali opet nisam rasist.

pa nebi ni ja kćer donio pred oltar da bude žena nekom srbinu čiji je otac neki bradonja koji je moža pokla i silova i neznam ti što radi u Hrvatskoj

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.9.2009 18:02 (sk8 4 life).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice