E imam problem sa telefonom Procitajte do kraja ovako:Znaci rotovo sam ga i prebacio sam sve aplikacije na SD karticu i brisao sam neke sistemske aplikacije iz telefona android je i nije mi hteo market udje u njega i odma izadje i sad sam hteo da vratim fabricka podesavanja i izvadio memorisku i to sam uradio resetovo ga na fabricko i sad kad ga palim ima onaj vodic kako koristit telefon i dodje mi do jednog djela i pise Aplikacija SetupWizardEx(proces com.huawei.SetupWizardEx)neocekivano je prestala sa radom.Pokusajte ponovo i dole pise prinudno zaustavljanje i kada kliknem prinudno vrati na pocetak i sve tako ja mislim da zablokira na ovom koraku za pravljenje naloga gmail jer sam nesto od toga izbrisao i sad nemogu da ga upalim.Neznam kako da instaliram novi update ima na internetu ali mi nije jasno skino sam jedan fresh zodiac i prebacim na memorisku udjem recovery i neznam dalje al sad nemogu da udjem u recovery kad palim telefon ili nemoze ili sam zaboravio kako se ulazi ja mislim Dugme za paljenje+Zelena Slusalica i pritiskat taster za pojacavanje.Pomagajte hitno.Telefon je Huawei U8110 Andorid 2.1
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore