....izvadi pištolj i dade ti ga da se ubiješ.
Nastavite pricu
- poruka: 2.907
- |
- čitano: 247.473
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
koji je bio samo za peder,prosvercam se i zavrsim u gay baru,pokusaju me silovat i ja izvadim noz i otkinem im ..... i....
..nakon akcije obrezivanja krećem dalje....
krećem dalje uzmem bazuku i raspalim u avion Georgea Buša
u Gay napad na Washington gdje je Bush...
krećem dalje uzmem bazuku i raspalim u avion Georgea Buša
gdje je Bush i Obama koji pjeva: Sviđa mi se BUG Forum..
... dok su u međuvremenu dupini počeli pjevati "Zbogom i hvala na ribama!", jer su znali da napad na Bushev zrakoplov neće proći bez nekih 10000 nuklearki u zraku...
... i onda je izbila apokalipsa zbog nuklearne bombe koju je Bush bacil na Markov trg jer jer je time cijeli balkan mutirao u političare gore nego sam Bush...
...zapravo bili su toliko loši, da su skoro u rangu naših političara
I onda su svi crkli od smrada
..kojeg je uzrokovao sam Bush dok..
dok je otvarao vrata dvorane u kojoj je bila sjednica hrvatske vlade.
hehe.
Trebal si napisat da mu je poboljšao nacin razmišljanja
započeo TOLPI RAT između SAD-a i Zimbabvea. ALi su se uključili i...
...danas ću obući crno odjelo...
Kada sam se malo osvrnio oko sebe shvatio sam da je ovo prečudno da bi bilo istina - tada shvatim da sam priključen u alpha verziju matrice punu bugova.Wall-E roboti su zavladali,a pošto je njihov šef Bill proći će još makar 2-3 godine do prvog service packa za metricu koji će dodati minorna poboljšanja poput osjeta okusa,njuha realne fizike itd...Nakon što su ljudi shvatili da su zarobljeni u alpha verziji programa prosvjedovali su jer više nisu mogli trpjeti...
...da je na vlast SAD-a došap Obama, a da Hillary nije došla ni blizu i da nisu mogli zivjeti u svijetu u kojem vlada mir, svijet pun cvijeca, jednoroga, vila.... XD
rekao: "daj i meni pivo i napravi malo prostora i za mene na tom prokletom kaucu"
rekao: "daj i meni pivo i napravi malo prostora i za mene na tom prokletom kaucu"
i..
...i glasno rece:"nek bude svjetlo!" i upalise oni svjetlo u sobi... na to chuck uze pivo i cevape i sjede na kauc i poce da se goji i goji, dok nije ispunio prostor cijele sobe