a 90% vas posta neke poznate kakve nikada nitko ovdje nece moc imat, sad je covjek stavio jednu obicnu curu i svi odmah na njega..
treba bit malo realniji, nemora cura biti poznata da bi bila prezgodna.
a 90% vas posta neke poznate kakve nikada nitko ovdje nece moc imat, sad je covjek stavio jednu obicnu curu i svi odmah na njega..
u potpunosti se slažem ali ja sam stavio Nives Celzijus i Simonu Gotovac pa sam dobio thumbs downova ko u priči, al ubrzo ću staviti slike od cure i frendica... samo da one nisu registrirane na ovaj forum
nikakav fotošop i nikakva zvijezda, samo obična cura. ali kakva
meni najljepša od svih
omg rolf bolje da ne komentiran
meni najljepša od svih
daj zovi ju na forum . vidi se komp sa strane. možda je neka opasna hakerica... hh. nek makar bude samo u bircu i nespavalicama. da je malo barimo...
meni najljepša od svih
daj zovi ju na forum . vidi se komp sa strane. možda je neka opasna hakerica... hh. nek makar bude samo u bircu i nespavalicama. da je malo barimo...
možda je neki opaki overclocker! :)
meni najljepša od svih
možda je neki opaki overclocker! :)
mozda je LUXX....hahhaha
Jbt, di ste na sliki komp našli gledat
ovo je ipak informatički forum.
to je dokaz da su pravi bugovci. ;))))
Otvorite temu "Najlipši Hardver". Tamo je za "hardcore" bugovce. Ovdje će ostatak foruma provodit vrijeme :D
Otvorite temu "Najlipši Hardver". Tamo je za "hardcore" bugovce. Ovdje će ostatak foruma provodit vrijeme :D
"provoditi" hahhah....
tu svoje frustracije "izbacuju"...
"provoditi" hahhah....
tu svoje frustracije "izbacuju"...
Frustracije bijele boje :D
no hajde... ova tema je otišla skrot u off topic.
molio bih moderatore da se prethodnih (kao i moj) 11 postova obriše jer je OFF Topic
ma nije potrebno brisati, samo se treba suzdržati ubuduće od off topica... nego, ajmo slikice na sunce! :)
Evo da i ja sudjelujem....
lana da, sola ne...tolko je fotoshopirana da su je izoblicili...
Svi vole Lanu :D
Evo da i ja sudjelujem....
Uzeo si mi Lanu Jurcevic iz misli bas sam ja sad htel nju spomentu fuckaj ga!
ewo da nastavim sa prijateljicama
E ove mi se najviše sviđaju, ajd daj broj
Ajd ovu jos nitko nije spomenuo pa cu ja:
Iz vrlo popularne serije Nad lipom 35, Emilija Bunjac
http://www.modernovjencanje.com/userimg/emilija%20bunjac%201.JPG
Ajd ovu jos nitko nije spomenuo pa cu ja:
Iz vrlo popularne serije Nad lipom 35, Emilija Bunjac
http://www.modernovjencanje.com/userimg/emilija%20bunjac%201.JPG
moze proći...
fora.... samo se pitam za ljude koji stavljaju slike svojih cura ,prijateljica na web ima li to smisla pa te slike mogu ranzim perverznjacima koristit za webovima za hot date sa kurvama, ma koliko sam vec puta naletio na takvo nesto da nisu istine a cura nit nezna da se vuce po hot strnicama... ista stvar na facebooku pa jbte led neki stavljaju sliku svoje novorodene dijece tamo pa di to ide?? pa sta neznate kolko pedofila ima okolko i perverznjaka??
daje molim Vas razmisljajte malo prije nego Vas spopadnu razno razni hormoni ili sta ja znam sta.. tema ja sama po sebi fulala forum.. nepotrebno na inf. forumu to stavljat no kako hocete..
odite na forum.hr pa gledajte kako cure iz osnovne i srednje skole te zaposlene zene i majke stavljaju svoje sise to jest koja ima vece omfg..
kuda ovaj svijet ide toga nema nigdje...
to je moje misljenje iskreno ocete ga poslusat ili ne bmk
Ona šta vodi Večeru za 5(ne ona iz Big Brothera) mi je baš simpatična i lijepa. A i po razgovoru s kandidatima u Večeri za 5 bi rekao da je ugodna za razgovor. Ma čista petica.
Edit:
Slazem se taman sam trazio jeli neko vec stavio super su mi cure kojim stoji kratka kosa
Evo par slika
fora.... samo se pitam za ljude koji stavljaju slike svojih cura ,prijateljica na web ima li to smisla pa te slike mogu ranzim perverznjacima koristit za webovima za hot date sa kurvama, ma koliko sam vec puta naletio na takvo nesto da nisu istine a cura nit nezna da se vuce po hot strnicama... ista stvar na facebooku pa jbte led neki stavljaju sliku svoje novorodene dijece tamo pa di to ide?? pa sta neznate kolko pedofila ima okolko i perverznjaka??
daje molim Vas razmisljajte malo prije nego Vas spopadnu razno razni hormoni ili sta ja znam sta.. tema ja sama po sebi fulala forum.. nepotrebno na inf. forumu to stavljat no kako hocete..
odite na forum.hr pa gledajte kako cure iz osnovne i srednje skole te zaposlene zene i majke stavljaju svoje sise to jest koja ima vece omfg..
kuda ovaj svijet ide toga nema nigdje...
to je moje misljenje iskreno ocete ga poslusat ili ne bmk
za boldano se slazem, trebalo su bit samo one poznate hrvatice, koje se same naslikavaju...
al , kaj smo mi ovdje ograniceni, p ane smije bit nis osim informatike....
dajte se opustite malo...