čuo sam da ti je teta terorist ?
- jer sam bomba? *_*
ne, jer si ružna ko taliban...
:D
čuo sam da ti je teta terorist ?
- jer sam bomba? *_*
ne, jer si ružna ko taliban...
:D
Ljudi može jedan savjet.
Tu kod nas je došla neka cura s mora i uglavnom svaki dan je s nama vani. Cure je sasvim oke, al probjem je što ja uvijek kad probam pokrenit neki malo duži razgovor ona što prije završi i počne neš pričat sa mojim prijateljem (očito je da se pali na njega).
Taj prijatelj je takva osoba da ispred njega staviš k*urvu i kažeš mu idi hebat, on bi reko ne da mi se. Bio je na vjenčanju di je bilo hrpa cura i ošo je u auto slušat pjesme jer mu se nije sviđala glazba koju su puštali...
Šta mislite jel mi se isplati nešta pokušavat ili da odustanem?
Hehe, vidiš i ja imam takvog prijatelja. Živcira me s njime ići van, ma bilogdje. Kad god pričam sa curama on dođe i doslovno ih sve otjera.
Toliko je djetinjast... ufff.. nečemo o njemu.
Da istinski, po tvojoj priči cura se pali na njega. Ali.. napravi neku feštu, proslavu, neznam.. pozovi prijatelje ili jednostavnije pozovi je na piće, tj. kavu :D samo ne na čaj. xD
Uglavnom potrudi se. Nemaš šta izgubiti, jer u suprutnom češ pasti u frendzone, a vjeruj mi to ne želiš.
Sretno*
Ljudi može jedan savjet.
Tu kod nas je došla neka cura s mora i uglavnom svaki dan je s nama vani. Cure je sasvim oke, al probjem je što ja uvijek kad probam pokrenit neki malo duži razgovor ona što prije završi i počne neš pričat sa mojim prijateljem (očito je da se pali na njega).
Taj prijatelj je takva osoba da ispred njega staviš k*urvu i kažeš mu idi hebat, on bi reko ne da mi se. Bio je na vjenčanju di je bilo hrpa cura i ošo je u auto slušat pjesme jer mu se nije sviđala glazba koju su puštali...
Budi kao tvoj prijatelj, barem probaj djelovat neizanteresirano, žene vole izazove, nema ništa izazovnije od ekscentričnig, misterioznih tipova, koji te ne hebu ni 2%.
Ljudi može jedan savjet.
Boldano:ja sam plako, treso sam se
Nemoj s curom kad ste vani s frendom pocinjat duge razgovore. Kad ste vani zezajte se, lupaj gluposti, pokusaj bit humoristican, budi opusten.
Pitaj ju da izadje s tobom na pice, lezerno, da se bolje upoznate. Ako te odjebe, nezanimas ju, ako ne onda se skuliraj i odi s curom van plati joj pice, ne kavu nisi djedica, nego zavisi sta voli, nek ona trazi. E onda pricaj s njom i bari ju, a ne s frendom.
Isprobano, sljaka
I pazi o cem pricas, pricaj o necem sta mislis, ili jos bolje, znas, da ju zanima.
I natukni da ti se svidja, nemoj doc i rec:'Zaljubljen sam u tebe' , cura ce se zbunit i bit ce joj nelagodno, nego onako, reci kad pase al ne direktno nego na primjer, ona naruci bubam, dijetnu kolu, ti neces presutit, naravno, nego ces rec nesto tipa, 'dijetna? Cemu? Ti ne moras pazit na liniju'.
I cijelo vrijeme ju nasmijavaj, to pali, al nemoj viceve pricat, nisi bedast.
Meni to sve pali, a nisam neki sminker, ne treba ti izgled, sarmiraj ju.
I nemojte otic u klub ni nigdje gdje je glasno ako oces pricat.
Uglavnom sretno, ako jos sta oces znat reci :)
EDIT: Ako neide i bas ju zelis, tu je uvjek dobrodosao CHCl3
Probaj, nemaš šta izgubit. Samo smireno. Ja sam srljao i najvjerojatnije prokockao najbolju priliku u životu.
Probaj, nemaš šta izgubit. Samo smireno. Ja sam srljao i najvjerojatnije prokockao najbolju priliku u životu.
U životu do sad...
Rođen si 1996...bit će još jako puno najboljih prilka u životu za tebe, ne zabrinjavaj se oko toga.
I mislio sam do sad :).
Sjetio se jednog dobrog:
"Oš se jebat i zašto nećeš?"
Neda mi se čitat u nazad, pa nisam siguran dal je bilo.
Toliko mi je mali da ga ne bi ni osjetila, al meni bi to puno značilo
Budi kao tvoj prijatelj, barem probaj djelovat neizanteresirano, žene vole izazove, nema ništa izazovnije od ekscentričnig, misterioznih tipova, koji te ne hebu ni 2%.
Zašto ja mislim da to pali samo u teoriji?
Cause you're doing it wrong.
Ozbiljno, stvarno je istina i radi, bitno je napraviti razliku između tajnovitosti i povućenosti, koja je s druge straen ženama odbojna, tako da treba pripaziti. Uglavnom, kad to ostvariš, znat češ da je to to.
Ja to sve više volim direktno ;)
Evo sad bum ja jednu...
De ste cure prodal sam klafter drv!:)
chutac je dobro napisao. nasmijavaj ju,malo na svoj račun,malo ju podbadaš....
iskoristiš svaku priliku da ju dodirneš neupadljivo po ruci,kosi itd. kad razgovaraš gledaš ju u oči al naravno ne stalno i ne bulji. lagani smiješak nabaci u njenom društvu....
shvatit će da ti se sviđa pa ako uzvrati super ako ne nikom ništa.
e da i probaj ju odvojit od društva da budete nasamo pa primjeniš sve to
Ajmo sad malo na vedrije ulete
Mala imam kredit, kakvog se ni Hrvatska vlada nebi posramila
Kakvih jebačaa ima u ovoj temiiii .....ajmeee majkoooooo
Evo jedna fora od prijatelja, uglavnom bio je u Dubaiu i tamo napravio hrpu slika.
I onda kad je s nepoznatim curama kaže da živi u Ujedinjenim emiratima (pokažem im slike da se uvijere) i kaže da ima kuću tu u Hrvatskoj i da je trenutno na odmoru.
Napriča im da tamo živi ko bogataš, ima para ko blata itd.
A sami znate šta cure misle o stranicima koji imaju para, hint
Evo jedna fora od prijatelja, uglavnom bio je u Dubaiu i tamo napravio hrpu slika.
I onda kad je s nepoznatim curama kaže da živi u Ujedinjenim emiratima (pokažem im slike da se uvijere) i kaže da ima kuću tu u Hrvatskoj i da je trenutno na odmoru.
Napriča im da tamo živi ko bogataš, ima para ko blata itd.
A sami znate šta cure misle o stranicima koji imaju para, hint
Ako imaš 30, onda ti to pali..
Dobra fora /za preko fejsa doduše/ je:
Bocneš curu na fejsu i kad si siguran da je vidila poke (najbolje je i ako je ona tebe odmah bocnula), pošalješ joj "Jel vjeruješ u ljubav na prvi boc ili da nabacim i neki komentar". To je dobra fora kad nađeš neku zgodnu curu koju znaš, a ne znaš. Dobro je za probit led :)
Za probijanje leda ima i još jedna:
dečko: Znaš li koliko teži polarni medo?
cura: ne (ako zna, onda bježi od nje hahaha)
dečko: ni ja, al dovoljno da probije led i nastavimo pričat :D
Đabe ti ulet,ako se predstavljaš nečim što nisi,nećeš je moć zadržat. Uletit ćeš,i ona će se nasmijat,tu bljuvotinu koju god da si izrekao,proći će,i šta onda ? Moraš bit u skladu s onime što pričaš,i puno rada,na sebi,i na terenu,i ne treba ti ulet.Ako nekome treba pomoć,nek se javi.
Ima dosta dobrih ovdje nema sta, stvarno ste maheri. Evo par komada i od mene
Jedan od žešćih uleta :Djevojko s čim se inače baviš osim što dobro izgledaš.
Šanse 50:50, ubod ili trazite dalje...
Kad cemo na pice i zasto ne...
Funkcionira :D
Curo tako si slatka da bi mogla otjerati KRAŠ u stecaj.
Pomalo je postalo isfurano al negdje jos uvijek pali...
Oprosti, jel'se ti prezivaš "Gillete" (Idealan odgovor bi bio: "Ne zasto") zato što si nešto najbolje što muškarac može imati!
Dosta solidno ovisi koliko je cura informirana :D...
E, mala, željan sam te k'o Dinamo Lige prvaka!
Cure i sport nije bas kombinacija al moze se probat...
Čim sam te vidio, ugledao sam te.
Moguc blago teleci pogled od strane cure hahahaha :D
Svi ovi uleti ne znace bas nista ako cura pada na to kakva ste osoba i kakvog ste karaktera pa je zato najbolje biti opusten i prirodan tj. biti svoj, ne sad da priđes curi i kazes "Đes mala sta ima" i te fore.
ma ovo najbolje pali
Što je najbolje- i pali.
Što je najbolje- i pali.
znam :)
nego on mi je urnebesan kad to kaže
ma brate kad se ti čuješ s nekom curom i želiš nešto od nje, prvo što napraviš je da se dopisuješ s njom preko moba/skype/fejs..šta god da koristiš...navedeš ju na to da ćeš doći sad kod nje(znači bude oko 2-3 sata ujutro) ona se sva napali, a ti mrtvo ladno odeš spavat,ona se počne preispitivati šta je radila, dali je pogriješila, wtf itd itd...idući dan skače oko tebe, i možeš radit što god želiš s njom, malo ju mučiš, glumiš nedodirljivog i tvoja je :)
ili priđeš curi, pitaš ju za cugu(nemaš šta izgubit, samo si to postavi u glavi), ako pristane na cugu, malo nabacuješ koju šalu, ovo ono, zezancija, budeš najbolji na svijetu, otpratiš ju kući i samo se okreneš, cura te gleda wtf i ako se zagrijala zove iduća 2 dana a ti se ne javljaš se...treći dan joj se javiš odeš kod nje i to je to :)
nažalost ako si svinja jako puno uspjevaš, ako si neki dobrica završavaš u friend zoni i gubiš svaku priliku da IKADA imaš šta s tom curom, onda samo možeš očekivati one pričice, ja te gledam ko prijatelja, ko brata, ko bratića itd... poanta je budi svinja :)
Hehehe ako si Joey Tribbiani, svaka spika pali