Pozdrav svima. Jel tko pisao lektiru Branka Primorac - Maturalac i jel mi može dat barem sadržaj, bilo kako, da ima. Može i link, ulomak iz texta.... PLLLLLEEEEAAAS HELP!
Lektira, pliz help
- poruka: 38
- |
- čitano: 28.475
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Nitko ovdje ne piše lektire?
Koji si razred?
7.razred lektira branka primorac - maturalac
Nikad čuo. Pretražio sam par stranica s lektirama i nisam našao. Neka ti netko drugi pomogne. A možeš ju i probat pročitat
Pročitao bih ju da ima knjige. To je nova na listi za lektiru i ima svega oko par knjiga, a 100 učenika....I kako da ja sad napišem lektiru?
BTW Napisao sam drugu, barem imam lektiru i pročitao sam. Ne može mi ništa . A i imam puuuuuno ocjena iz lektire i ne treba mi više (kako kaže nastavmik)
Hvala na trudu
Pročitao bih ju da ima knjige. To je nova na listi za lektiru i ima svega oko par knjiga, a 100 učenika....I kako da ja sad napišem lektiru?
Pozdrav svima. Jel tko pisao lektiru Branka Primorac - Maturalac i jel mi može dat barem sadržaj, bilo kako, da ima. Može i link, ulomak iz texta.... PLLLLLEEEEAAAS HELP!
Najednostavnije markiraj hrvatski kad bude lektira

A čim ovako traži lektiru onda je neki mali štreberčič kojeg je strah markirat XD
A čim ovako traži lektiru onda je neki mali štreberčič kojeg je strah markirat XD

A dobro da i to sta kazes, mi nismo markirali nego smo isli igrat nogomet ili cs hahahaah
Dečki nije ovo tema "naše uspomene o markiranju". Problem riješen.
Dečki nije ovo tema "naše uspomene o markiranju". Problem riješen.
Napisao sam drugu, to znači imam lektiru i nemože mi ništa () i sad moram tu napisat..
Napisao sam drugu, to znači imam lektiru i nemože mi ništa () i sad moram tu napisat..
...čitajte knjige što više, mnogostruka je korist od toga, naime ova knjiga "Maturalac", valjda opisuje isti kao se odvijao, te ista ne može imati preveliku literalnu vrijednost, to je onako više na prvu ruku....
Ako možeš birati što ćeš čitati, biraj na primjer Turgenjeva, nadalje dobro je uzeti i literalno smeće za čitati, te u obradi, kritički napasti isto, a to ljudi u prosvjeti neće baš odobravati, jer će autor toga misliti svojom glavom, a oni koji rade u prosvjeti su se prepustili da ih struja vodi, te iz tjedna u tjedan , iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu ponavljajući loši obrazovni plan i program, te su odavno napustili pojam odgoja, te ponavljaju štereberski svakojake pojmove...kao na primjer ovi hardveraši: "Da, da Intel je bolji od AMD, ta vidiš piše u Bugu", ...." Ma razlika između dvije i jedne jezgre je ...." i tako dalje i tako bliže.
Pa decko nemoj bit bahat i odi vozi biciklu i pazi!!!!! da ne prođeš sa 4.9!!!!!!!!!!!
e baš i ja trebam ovu lektiru napisat xD
samo što je men ovo posljednja lektira, a nemrem ju nigdje nač več sam dost stranica pretražio, a i da ima knjiga teško bi ju pročito
e baš i ja trebam ovu lektiru napisat xD
samo što je men ovo posljednja lektira, a nemrem ju nigdje nač več sam dost stranica pretražio, a i da ima knjiga teško bi ju pročito

da xD
čak znam ko si ti
i da rego sam se zbog lektire, inače sam na fourmu od pcplaya ak se to ovdje smije reč xD
Znam i ja tko si ti
da xD
čak znam ko si ti
i da rego sam se zbog lektire, inače sam na fourmu od pcplaya ak se to ovdje smije reč xD
Ja moram sad tu lektiru naknadno napisat, pa ću možda uploadat da jadni (m)učenici ne dobivaju kolčine zbog nedostatka sadržaja na internetu
Evo, ljudi, napisao ja lektiru, pa uploado jadnim (m)učenicima. RangeR-u ako nisi još napisao ti izmjeni jer imamo istog nastavnika...