Lektira, pliz help

poruka: 38
|
čitano: 28.476
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

Pozdrav svima. Jel tko pisao lektiru Branka Primorac - Maturalac i jel mi može dat barem sadržaj, bilo kako, da ima. Može i link, ulomak iz texta.... PLLLLLEEEEAAAS HELP!

17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

Nitko ovdje ne piše lektire? Plač

17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

Koji si razred?

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

7.razred lektira branka primorac - maturalac

17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

Nikad čuo. Pretražio sam par stranica s lektirama i nisam našao. Neka ti netko drugi pomogne. A možeš ju i probat pročitatSmijeh

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.5.2008 11:28 (Paolo2612).
17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

Pročitao bih ju da ima knjige. To je nova na listi za lektiru i ima svega oko par knjiga, a 100 učenika....I kako da ja sad napišem lektiru?

BTW Napisao sam drugu, barem imam lektiru i pročitao sam. Ne može mi ništa Belji se . A i imam puuuuuno ocjena iz lektire i ne treba mi više (kako kaže nastavmik)

Hvala na trudu Smijeh

17 godina
neaktivan
RE: Lektira, pliz help
ya-sam-ya kaže...

Pročitao bih ju da ima knjige. To je nova na listi za lektiru i ima svega oko par knjiga, a 100 učenika....I kako da ja sad napišem lektiru?

odlicno, to ti onda daje za pravo da ostanes doma lezat i ne radis nista. Ako te bude pitao di je lektira, ti mu reci da je skolski sustav u banani i da nema dovoljno knjiga. jednostavno. 
Pobrkao sam svoje namjere sa svojim mogućnostima.
17 godina
neaktivan
ya-sam-ya kaže...

Pozdrav svima. Jel tko pisao lektiru Branka Primorac - Maturalac i jel mi može dat barem sadržaj, bilo kako, da ima. Može i link, ulomak iz texta.... PLLLLLEEEEAAAS HELP!

Pogledaj po torrentima ili rapidshare, možda ima kakva patchirana verzija.

I am a Bad Motherfucker You fuck with me, you fuckin' with the best!
17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

Najednostavnije markiraj hrvatski kad bude lektira Cool

Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
neaktivan
buky kaže...

Joj što mi ovo budi uspomenePlač
17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

A čim ovako traži lektiru onda je neki mali štreberčič kojeg je strah markirat XD

Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
neaktivan
buky kaže...

A čim ovako traži lektiru onda je neki mali štreberčič kojeg je strah markirat XD

A da mi je znat kakav si ti bio u 7. razredu faco??markirajCool
17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

A dobro da i to sta kazes, mi nismo markirali nego smo isli igrat nogomet ili cs hahahaah

Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

Dečki nije ovo tema "naše uspomene o markiranju". Problem riješen.

17 godina
neaktivan
ya-sam-ya kaže...

Dečki nije ovo tema "naše uspomene o markiranju". Problem riješen.

Da, da... nema zezanja sa ovim novim naraštajem fucken mladeži!
BTW, ko ti je posudio knjigu ili kome si je "mrknuo"?
Osjećaš li se Happy?
17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

Napisao sam drugu, to znači imam lektiru i nemože mi ništa (Belji se) i sad moram tu napisat..

17 godina
neaktivan
ya-sam-ya kaže...

Napisao sam drugu, to znači imam lektiru i nemože mi ništa (Belji se) i sad moram tu napisat..

Hm,... opak si ti motherfucker, nema šta!
U što ćeš tek izrasti?
BTW, imaš li djevojku, što je s tim djelom života, lako ćemo mi s lektirom!
Ili te uglavnom zanimaju komp. igrice........???????
17 godina
neaktivan
buky kaže...

Decko je 7. razred, a vec ga kvarite :) .... imat ce za to vremena u srednjoj :)
17 godina
neaktivan
buky kaže...

Buky, ko ti si mi neka faca, ajde plači kući i pokrij se čarapom! Umjesto da visiš na PC-ju mogao bi i ti štogod radit, ima i u 2.razredu šta za čitat, ne?
Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan
Verbatim kaže...
ya-sam-ya kaže...

U što ćeš tek izrasti?
 O živote moj...pa dite je 7.razred (bez uvrede) i sad se našlo par maloumnih koji bi željeli promjeniti svijet (opet bez uvrede). Pustite maloga na miru.
Mount Vision Pro
17 godina
neaktivan
2029.MN4 kaže...
Verbatim kaže...
ya-sam-ya kaže...

U što ćeš tek izrasti?
 O živote moj...pa dite je 7.razred (bez uvrede) i sad se našlo par maloumnih koji bi željeli promjeniti svijet (opet bez uvrede). Pustite maloga na miru.
 A... što bi sad trebao čekati do 25g???????
Valjda si čuo za izreku: Željezo se kuje dok je vruće!
Ili na mladima ostaje svijet!
Ne znam zašto maloumnih, kao da mu netko želi loše!
WTF!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
17 godina
protjeran
Lektira, pliz help

...čitajte knjige što više, mnogostruka je korist od toga, naime ova knjiga "Maturalac", valjda opisuje isti kao se odvijao, te ista ne može imati preveliku literalnu vrijednost, to je onako više na prvu ruku....

Ako možeš birati što ćeš čitati, biraj na primjer Turgenjeva, nadalje dobro je uzeti i literalno smeće za čitati, te u obradi, kritički napasti isto, a to ljudi u prosvjeti neće baš odobravati, jer će autor toga misliti svojom glavom, a oni koji rade u prosvjeti su se prepustili da ih struja vodi, te iz tjedna u tjedan , iz mjeseca u mjesec, iz godine u godinu ponavljajući loši obrazovni plan i program, te su odavno napustili pojam odgoja, te ponavljaju štereberski svakojake pojmove...kao na primjer ovi hardveraši: "Da, da Intel je bolji od AMD, ta vidiš piše u Bugu", ...." Ma razlika između dvije i jedne jezgre je ...." i tako dalje i tako bliže.

Skupljam Kinder-jaja!
17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

Pa decko nemoj bit bahat i odi vozi biciklu i pazi!!!!! da ne prođeš sa 4.9!!!!!!!!!!!

Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

e baš i ja trebam ovu lektiru napisat xD

samo što je men ovo posljednja lektira, a nemrem ju nigdje nač več sam dost stranica pretražio, a i da ima knjiga teško bi ju pročito

17 godina
neaktivan
RangeR kaže...

e baš i ja trebam ovu lektiru napisat xD

samo što je men ovo posljednja lektira, a nemrem ju nigdje nač več sam dost stranica pretražio, a i da ima knjiga teško bi ju pročito

Sad ima knjiga u knjižnici!
Nisi se valjd registriro zbog lektire?
Jel vidiš ti to, oćeju nas kvarit Viče.
Ti si iz Slatine, jel?
17 godina
neaktivan

da xD

čak znam ko si ti

i da rego sam se zbog lektire, inače sam na fourmu od pcplaya ak se to ovdje smije reč xD

17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

Znam i ja tko si ti Belji se

17 godina
neaktivan
RangeR kaže...

da xD

čak znam ko si ti

i da rego sam se zbog lektire, inače sam na fourmu od pcplaya ak se to ovdje smije reč xD

Bit ćeš banan 3 mjeseca. xD

I meni treba ta lektira, al mi pisemo testove pa ne citam, samo bzvz zaokružujem. Skoro stalno dobim 4 :P
Hrvatski top model by: Štefica Jambrišćak
17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

Ja moram sad tu lektiru naknadno napisat, pa ću možda uploadat da jadni (m)učenici ne dobivaju kolčine zbog nedostatka sadržaja na internetuNamigiva

17 godina
neaktivan
Lektira, pliz help

Evo, ljudi, napisao ja lektiru, pa uploado jadnim (m)učenicima. RangeR-u ako nisi još napisao ti izmjeni jer imamo istog nastavnika...

Branka Primorac - Maturalac

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice