Kupovina auta na Jakuševcu

poruka: 11
|
čitano: 10.581
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav, planiram u nedelju skočit do Zagreba na sajam, kupit neki polovnjak. Zanima me procedura i prijepis auta, naravno ako se nađe nešt dobroga. Pošto se danas događaju svakava sranja, prodaju se auti koji su pod ovrhama ili imaju kazni. Zanima me dali ja tamo na prijepisu to  mogu provjerit? Da je auto čist i da nema nikakvih problema, prilikom sljedeće registracije. Prošli tjedan sam bio odjavit tablice u policiji i frajer iza mene je došao, kupio je autao za nekih 2500 tisuće eura, a kada je došao registrirat ga, rekli su mu da ne može da auto ima neke neplacene kazne i da mora otić u prekršajni sud riješit to ili se sa kupcem dogovorit. Ako netko zna i ima volje pomoći neka mi objasni, jer ne želim bit preveslan i prevaren.

14 godina

što se ovrha tiče porezna ti ima provjeru preko sms-a i mislim da je 6 kn, na sajmu imaš mjesto di možeš i ovjerit ugovor, mane više većinom su tamo prekupci, tak da često uvaljuju muda pod bubrege, osobno meni je draže njuškalo i obilazak nego jakuševac....

17 godina
neaktivan

Znam ovo za ovrhe, pošalješ sms broj šasije i onda ti oni pošalju odgovor dali je auto pod ovrhom ili nije, al ovo što se tiče kazni i prekršaja kako to saznat?
Ma znam, obilazio sam i ja preko njuškala, no nisam ništ pametno našao, reko idem pogledat, možda naletim na nešta 

14 godina

a za kazne i to ne znam, najbolje nazovi sutra mup informacije pa se raspitaj....

13 godina
neaktivan

Ne !

17 godina
neaktivan

Mislim da oni ne smiju davat informacije, što se tiče toga, gledao sam jedan auto, znam broj tablice, a provjerit ne mogu jer moraš imat nekakvu vezu u policiji

14 godina
Re: Kupovina auta na Jakuševcu
razer1911 kaže...

Mislim da oni ne smiju davat informacije, što se tiče toga, gledao sam jedan auto, znam broj tablice, a provjerit ne mogu jer moraš imat nekakvu vezu u policiji

ma nisam mislio da direktno pitaš za neki auto, već da se raspitaš tamo kako ze zaštitit od mogućih problema...

17 godina
neaktivan

Vjerojatno ce reci da dodem sa vlasnikom auta i da naprave provjeru, da budem uvjeren, al opet, gdje cu nedeljom napravit provjeru, kad policija ne radi.

14 godina

al svejedno mi nije jasno ako na njuški nisi našao nešto što te zanima, zašto miliš da ćeš naći na jakuševcu?

17 godina
neaktivan
Checola kaže...

al svejedno mi nije jasno ako na njuški nisi našao nešto što te zanima, zašto miliš da ćeš naći na jakuševcu?

ma našao sam jedan auto kod Zagreba koji ću usput stat provjerit, pa ak se pogodimo odemo ga prepisat na Jakuševac. Mislio sam preko tjedna to obavit, al zbog posla nisam u mogućnosti.

11 godina
razer1911 kaže...

Pozdrav, planiram u nedelju skočit do Zagreba na sajam, kupit neki polovnjak. Zanima me procedura i prijepis auta, naravno ako se nađe nešt dobroga. Pošto se danas događaju svakava sranja, prodaju se auti koji su pod ovrhama ili imaju kazni. Zanima me dali ja tamo na prijepisu to  mogu provjerit? Da je auto čist i da nema nikakvih problema, prilikom sljedeće registracije. Prošli tjedan sam bio odjavit tablice u policiji i frajer iza mene je došao, kupio je autao za nekih 2500 tisuće eura, a kada je došao registrirat ga, rekli su mu da ne može da auto ima neke neplacene kazne i da mora otić u prekršajni sud riješit to ili se sa kupcem dogovorit. Ako netko zna i ima volje pomoći neka mi objasni, jer ne želim bit preveslan i prevaren.

ja bih na tvom mjestu(i jesam)pričekao bar do pred Božić ili do iduće god jer se onda masovno cjene spustaju ko hoće prodat ko neće ima god. dana stariji auto na lageru!{#}

na neke ljude je grijeh lupit ignore tipku...komedije su kažu božanstvene...
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.11.2014 23:42 (ZGamer).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice