Kreditna kartica-pitanja

poruka: 13
|
čitano: 14.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Kreditna kartica-pitanja

Pozdrav

evo stvarno nisam znao gdje smjestiti ovo pitanje pa sam otvorio novu temu...

Znači ovako ,stari mi je  otiso u banku s namejrom da napravi kreditnu karticu u svrhu obročnog plačanja vozačkog ispita...

I on je sve to uredno napravija i sada ceka karticu, a pritom iam tekuci racun u toj istoj banci...

Kad je on isao to narpavit ja san mu rekao da uzme podatke od kartice tj broj za uplatu itd itd da mogu dostavit autoskoli.. no on je to pitao a ovi lik mu je dao nekakav nejasan odgovor pa neznam što je s tim 

pa me sad zanima da li je ta kartica povezana s ovom od tekučeg računa?

da li ta kartica ima svoj odvojeni ili isti broj kao i ova od tekučeg?

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
16 godina
neaktivan
Kreditna kartica-pitanja

Ako je kreditna, ne mora biti vezana uz tekući, a i može. Koja kartica i koja banka? Ne možeš dobiti broj kartice, prije nego je dobiješ, a to može potrajati i do dva tjedna.

14 godina
neaktivan
Re: Kreditna kartica-pitanja

Visa Electron  --Splitsla banka ...gospodin na salteru reka da je u petak pokupi...

znaci ta visa electron je ta na koju mu sjeda plača tj tekuči račun 

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
16 godina
neaktivan
Kreditna kartica-pitanja

"Visa electron" nije kreditna kartica, nego od tekućeg računa. Kreditna bi bila "Visa classic" ili "Visa revolving". Koju kreditnu karticu primaju u auto školi?

http://www.splitskabanka.hr/gradani/kartice/kreditne-kartice

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 22:52 (ivo454).
14 godina
neaktivan

Aha ,,,a to neznam ... jer je jos nisam dobio .. ugl u autoskoli mi je receno da moram imat kreditnu karticu splitske banke .. niej bio nikakav nagalsak na neku određenu ...

ovaj link sto ste dali sam procitao ali ku*** ne kuzim ... zato sam odlucio ovdije potraziti pomoc ... 

hmm ..znaci ovisno o tome koja mi je kartica po tome znam kako idu transakcije?

16 godina
neaktivan
Kreditna kartica-pitanja

Revolving je vezana za tekući i uzima sa računa sama, mislim minimalno 130kn, a na ostatak ide kamata, ali se može platiti i više nego oni uzimaju. Visa claassic,  je kreditna kartica sa, limitom, znači možeš mjesečno potrošiti maksimalni odobreni iznos, bez obzira imaš li novaca na tekućem ili ne, kad račun stigne, treba ga platiti u navedenom roku. Banka ne brine za rate, nego prodajno mjesto, koje ti je prodalo robu ili usluge.

Znaš li bar koju je karticu za tražio, piše na kopiji zahtjeva, o kojoj se kartici radi.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.6.2015 23:05 (ivo454).
14 godina
neaktivan

hmmm ..evo znam da mi je starome reklo da ce mu svaki mjesec odbijati 30 kn ..da li to što pomaže u definiranju?

16 godina
neaktivan
Valjda 130kn.
14 godina
neaktivan

E neznam sad ..on kaže 30 ..al kako bilo ...to cemo vidjeti kad dode kartica .. uglavnom zasada nista jos neznam ...hvala vam na vremenu i trudu

10 godina
neaktivan
Kreditna kartica-pitanja

Ja sam naručio PODEX anonimnu VISA karticu za koju ne treba nikakva verifikacija računa , a s njom se dobivaju i IBAN i SWIFT brojevi. Piše da je dostava kartice besplatna. Aktivacija i plaćanje kartice bi se trebalo obaviti putem prve uplate na karticu. Piše da kartica košta 45 eura , što mi je malo previše , ali nemam druge opcije , nažalost. Kad sam ispunio onaj formular i naručio karticu , dobio sam na e-mail potvrdu da će karticu poslati što brže mogu. Naručio sam tu karticu tako da mogu sa AdSensa prebacivati zaradu na tu karticu jer ne volim svakog mjeseca ići u banku da unovčavam ček , a osim toga , sa kreditnom karticom mogu kupovati preko Interneta. Naručio sam karticu preko stranice http://www.second-card.com/ , a na stranici piše da kartica stiže za 2 tjedna od trenutka narudžbe.

Međutim , ja ne znam je li ova tvrtka sigurna što izdaje te kartice. Piše da karticu izdaje neka poljska banka mBank S.A.

Ako je netko imao iskustvo sa ovom PODEX VISA karticom , neka mi kaže je li ova kartica prevara ili stvarno funkcionira.

Inače , WOT servis za provjeru legalnosti i valjanosti web stranica mi kaže da je ova stranica dobra , ali ja želim da mi to netko osobno potvrdi iz svog iskustva jer ne da mi se petljati sa prevarama.

Nisam htio naručivati Payoneer karticu jer PayPal ne podržava isplate na MasterCard , a osim toga , Payoneer kartica nema IBAN i SWIFT brojeve koji su mi nužni za isplatu sa AdSensa na karticu preko BANK WIRE transfera.

Dakle , ako je itko probao ovu PODEX VISA karticu , neka ostavi odgovor , jer ovo mi je vrlo važno.

Unaprijed hvala za odgovor.

Sony DSC-F828
14 godina
neaktivan

Pozdrav

dakle ovako nakon dosta dana i prepiranja s bankom dosla mi je kartica ...ali sad opet neznam koja ..zivaca nisam imao pitati ove u banci jer su ljudi neljudi ...

dakle ovako ..kartica je identična onoj od tekučeg računa ...također na njoj  piše visa s crveno pozadinom(na kartici tekučeg je bijela pozadina).. na kartici je onaj neki veliki broj(sto je na svim karticama) ispod je ime i prezime i onda jedan 11eroznamenkasti broj ... nigdje ne vidim onaj broj što počima sa hrxxxxx ... pa me sad zanima da li to išta otkriva o kartici ..tj jel vezana za ovu s tekucim ... na mjestu gdje pise iban broj kartice od tekuceg se nalazi taj vec spomenuti jedanaesteroznamenkasti broj ...

sto se tice papira dobio sam nekoliko papira ... jedno od osiguranja ..drugi ugovor o koristenju usluge izravnog zaduzenja i treci ugovor o koristenju paketa usluga smart ... dakel da li se moze prepoznati koja je to kartica te na koji broj uplacujem novac i koji broj dajem doticnom kome placam uslugu??

16 godina
neaktivan
Kreditna kartica-pitanja

To je kartica od tekućeg računa. Uplaćuješ na broj računa, odnosno IBAN koji počinje sa HR.

• -dopušteno prekoračenje po tekućem računu do 25.000 kn
  • -kartica s odgodom plaćanja s limitom do 15.000 kn
  • -potrošački kredit do 20.000 kn
  • -besplatno podizanje gotovine VISA Electron i Maestro karticama na bankomatima svih banka u zemlji u paketu Smart+ (za korisnike osnovne kartice)
  • -osiguranje od nezgode u Republici Hrvatskoj i medicinska asistencija
Poruka je uređivana zadnji put sri 8.7.2015 23:28 (ivo454).
14 godina
neaktivan

U redu ..hvalava ma na volji trudu i vremenu !!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice