Koju inspekciju zvati?

poruka: 8
|
čitano: 2.080
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Koju inspekciju zvati?

Pozz!
"Susjeda" do nas, ograda uz ogradu, je prestala zivjeti tu prije jedno 15ak godina, i od tada je bila "vikendica".

Vec duze vrijeme nitko ne dolazi i nastala je ajmo reci sikara.

Zvali smo susjedu da dodje pocistiti, a ona je rekla da joj se neda, pa smo rekli da cemo zvat inspekciju, na sto je ona rekla da slobodno zovemo.

Nekoliko mjeseci nakon toga dosla je inspekcija, te je dobila kaznu i morala je pocistiti, sto je i napravila.

Od ciscenja je proslo vise od godinu dana, i opet je sve naraslo, i sve je puno krpelja, miseva...

Pa nas zanima koga trebamo zvati da joj opet dodje kazna doma, odnosno da pocisti tu đunglu, jer nitko nezna od susjeda ko je uopce zvat prvi puta, tako da neznamo koga trebamo zvati.

Hvala! 

Autoclimb kills more people than AIDS
16 godina
Koju inspekciju zvati?

Evo malo prije nam kornjaca iz tog dvorista dosla, pa ako netko hoce kornjacu neka slobodno dodje po nju.

13 godina
protjeran
Koju inspekciju zvati?

A da se dogovorite da vi održavate dvorište,i za uzvrat koristite objekat?..Ono curu dovedeš i tako.. {#}

16 godina
Koju inspekciju zvati?

Samo se ti hvali sa kornjačama, sada će to postati zaštićeno životno područje ugroženih životinja. Još će te prisilno odseliti

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
13 godina
protjeran
Koju inspekciju zvati?

susjeda kad ode u Švicarsku i nema je 6 mjeseci,ja pokosim motorkom travu,prozračim kluću,a onda svako veče zabava i uživancija..NO LIMIT..

15 godina
Koju inspekciju zvati?

Pa šta je s tom inspekcijom koju ste već zvali?

16 godina
Koju inspekciju zvati?

Susjed koji ima kornjacu je dosao ju vidjet, i rekao da je ta kao nesto tipa zasticena, barska kornjaca ako sam dobro shvatio.

Ma kuca se raspada tako da nista od toga xD
Nismo mi zvali inspekciju, netko je zvao a neznamo tko. 

14 godina
Koju inspekciju zvati?

cim kosis motorkom.. no limit u svakom slucaju..

Ne pravim se lud, pravim se da nisam.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice