Evo ja sam bio odigrao s 5.60kn sto sam dobio na utrkama pasa F2 na Bayern i 2 na Real.
Listic iz zjb pa ako prođe prođe, dobitak 62kn.
(nadam se da ce se vidjet na slici, posto kamera na mobu nije nista posebno)
Evo ja sam bio odigrao s 5.60kn sto sam dobio na utrkama pasa F2 na Bayern i 2 na Real.
Listic iz zjb pa ako prođe prođe, dobitak 62kn.
(nadam se da ce se vidjet na slici, posto kamera na mobu nije nista posebno)
Bayern natukao barcu onda danas bi dortmund mogo real :P
Bayern natukao barcu onda danas bi dortmund mogo real :P
možda i ne, jer sad mi Real mogo povuć i više nego izgleda i pokazat kak su oni europka momčad No. 1! Ionako im je Barca pobrala sve što se moglo!
Hajde dobro ali neš ti koef. 1.01 :)
Da Boston ti je pao i danas opet to igraš ili?
Ja sam pogodio Bayern 1 i 3+ koef 4 ali mi je falio jedan gol na drugom par igrao sam f2 jbga znaju ih pobjediti i 5:0 al eto jučer jedva 1:0. :(
Danas ću probati na Real 2 i 3+ isto koef 4.
A vi što stavljate TD za koef. 1.01 jbte se s njim pa napravite listić sa 100 takvih koef. i prolazite stalno nemojte ništa drugo niti igrati. :p
Ja sam pogodio Bayern 1 i 3+ koef 4 ali mi je falio jedan gol na drugom par igrao sam f2 jbga znaju ih pobjediti i 5:0 al eto jučer jedva 1:0. :(
A vi što stavljate TD za koef. 1.01 jbte se s njim pa napravite listić sa 100 takvih koef. i prolazite stalno nemojte ništa drugo niti igrati. :p
Je , jucer je Boston pao ali danas ce proc
Ja sam ti stavio TD na ovu izjavu.
100 parova koef 1,01? Znaš li koliko je to kombinacija za mogući dobitak. Nadam se da si negdje u srednjoj ili faksu di god jesi slušao i položio Vjerojatnost.
S jednim parom imaš 3 mogučnosti...izračunaj koliko imaš sa 10 parova kombinacija sa istim koef 1,01 a dobitak ti je nikakav....
Pa zato sam i napisao da je 1.01 k.. od ovce na 100 parova a kamoli na jednom meni je to smiješno i igrati.... Kakvih kombinacija? Da ne bi igrao sistem na to? LOL
dobro si reko!
danas Borusija - Real odg (oba daju), a moglo bi 1. pol bit odg
Ma ne ljutim se vidiš jedan gol još da su dali bemu..... :(
Hajde dobro ali neš ti koef. 1.01 :)
Pa stavio sam te dvije kvote od 1.01 da mi zaokruži dobitak na 600kn.
sto kazete na ovo, ovo je subota i nedjelja, neki ludi listic pa ako bude srece.
vrlo si optimističan
a zašto si već danas uplatio - misliš da su koefi veći?
Na kog cete danas igrat Borussiu ili Real ? Ja sam osobno odigrao na Real , mislim da su kvalitetnija momcad , sigurno ih je dodatno motivirao gubitak Barcelone. Takoder mislim da je u Borussiji losa atmosfera kod navijaca ( Gotze ) a samim time i u klubu . Ali svega bi moglo biti...
Na kog cete danas igrat Borussiu ili Real ? Ja sam osobno odigrao na Real , mislim da su kvalitetnija momcad , sigurno ih je dodatno motivirao gubitak Barcelone. Takoder mislim da je u Borussiji losa atmosfera kod navijaca ( Gotze ) a samim time i u klubu . Ali svega bi moglo biti...
Također mislim da će to Real dobit. Makar ne bi bilo čudno ni da x završi.
http://www.rezultati.com/utakmica/8CI692Ic/#omjer;overall
zadnje dvije su x i pobjeda Borussie, mislim da je sad vrijeme.
Odigrat ću Real i 3+
Sam jedini koji se doma uz publiku dere LEWANDOWSKI!!?
Ne ja se derem gdje si cassilas?
sto kazete na ovo, ovo je subota i nedjelja, neki ludi listic pa ako bude srece.
Pratim te sutra ujutro ga idem uplatit. Vidim dobra ponuda.
sad vidim Pescara - Napoli!! Nije li Pescara u gostima prošle nedilje igrala sa Romom x i mnogima srušila listić (pa i meni)???
EDIT: jel igro ko hendikep 0:2 na Borusiju???
sad ti je krivo ća nisi uplatija više, a??
a jesan...mislija san da će Real htit pokazat da je bolja od Barce, al eto i mene iznenadili...eto, njemci na krovu svita!!