Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
- poruka: 11.931
- |
- čitano: 3.759.245
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Parovi za sutra su ON!!!
heben ti je blog....
ma talijani su u +urcu, i 1. i 2. liga, to sve namjesteno.. hebeno se kladit i na brazil, jer tam svaki covjek zna igrat nogomet...
Pogodio Ufa +5.5 golova, pogodio Valerenga -5.5 golova, i kiksao HIFK keca, pobijedili jesu ali nakon penala.......
doxy si siguran za moskvu, vec te je 2 puta zahebala posteno
Da znam....oba dva puta je MORALA dobiti...prevelik gubitnički niz ima...spartak im je ležao uvijek, a sad još doma igraju. Savršeno vrijeme za prekid gubitničkog niza, ak neće sad, neće nikad.
U subotu ima lijepih parova, doxy šta misliš hoće li Mainz nastaviti savršeno?
U subotu ima lijepih parova, doxy šta misliš hoće li Mainz nastaviti savršeno?
Teško...sutra više o tome. Sad sam preumoran i preživčan.
Yield mi je nakon dugo vremena danas pao. Svaki dan sam bio par jedinica u plusu. Danas napokon u minus. To je ok...5 dana plus, 2 minus. Rijetko tko ima sreće za tak nekaj. :D
Evo men Trier pobijedio u produžetku, dobro da sam stavio konačni rez, dvoumio sam se
evo ovo prolazi:
kaj mislite
Ja mislim da će Mainz nasstaviti svoj niz al doxy se ne slaže sa mnom :)))
sta mislite za dinamo i hajduk u subotu? igro bi ciste na obadva, al nekako im nevjerujem..
Lijepi parovi danas!
Ne vjerujem ovaj CSKA...prvu trećinu pobijedi 2:0, i u trećoj gubi 3:4...ovo je dokaz da su ovu sezonu dno dna. Ubuduće savjet svima...igrat X ili protiv njih. Na 6 tekmi 4-5 gube.
bem ti digeru izgubio ceska za 2000 kn
bem ti digeru izgubio ceska za 2000 kn
Dešfriraj molim.
sry na dp ali kak mislis
Nitko nije shvatio kaj si napisao.
Ne vjerujem ovaj CSKA...prvu trećinu pobijedi 2:0, i u trećoj gubi 3:4...ovo je dokaz da su ovu sezonu dno dna. Ubuduće savjet svima...igrat X ili protiv njih. Na 6 tekmi 4-5 gube.
Da, tu sam tebe poslušao i mislio si isto, kad će već zaustavit taj nesretni niz, al klub kao da je uklet
cska izgubio za 2000 kn bem ti digeru
Opet te NITKO nije skužio.
I nisi uložio 2000kn da ga hebeš. Po postovima zaključujem da imaš nekih 14 godina max. Tak da ne vidim kaj radiš u ovoj temi.
Izgubili su...pa kaj, ovo mi je xxx po redu da su spušili. Danas im je bila betonaža, pokazali su svoje za ovu sezonu. Barem znamo protiv kog igrati ubuduće.
Opet te NITKO nije skužio.
I nisi uložio 2000kn da ga hebeš. Po postovima zaključujem da imaš nekih 14 godina max. Tak da ne vidim kaj radiš u ovoj temi.
Izgubili su...pa kaj, ovo mi je xxx po redu da su spušili. Danas im je bila betonaža, pokazali su svoje za ovu sezonu. Barem znamo protiv kog igrati ubuduće.
Mislim da mu je dobit bila 2000 ak se ne varam
FC L lautern - E.Frankfunt 1
Evo, blog updatean. Za sutra sam malo obogatio ponudu.
Preporuka, ne stavljati sve na jedan listić. Igrati pojedinačno ak se ima novaca za ulog, ili razlomit na 2-3 listića. Iznenađenja su uvijek moguća.
Preporuka, ne stavljati sve na jedan listić. Igrati pojedinačno ak se ima novaca za ulog, ili razlomit na 2-3 listića. Iznenađenja su uvijek moguća.
Osijek 1X? Neznam baš...
Osijek 1X? Neznam baš...
Ne moraš ti ni znat, bitno je da doxy zna...vjerojatno ima razlog zašto je to stavio, a ako ima pozitivan skor kako kaže da ima ( ne znam jer stvarno nisam pratio njegov blog ) onda se njegov prijedlog važi za nešto. Pa bila ta konkretna utakmica pogođena ili ne.
Osijek 1X? Neznam baš...
Ne moraš ti ni znat, bitno je da doxy zna...vjerojatno ima razlog zašto je to stavio, a ako ima pozitivan skor kako kaže da ima ( ne znam jer stvarno nisam pratio njegov blog ) onda se njegov prijedlog važi za nešto. Pa bila ta konkretna utakmica pogođena ili ne.
Uh što mi idu ovakvi kurčeviti likovi na živce! Bokte mazo pa šta ti misliš da je on svemoćan i da zna rezultate iz budućnosti?! De odi leć......btw doxy odlična ideja ovo ubacivanje teleteksta! :)
Uh što mi idu ovakvi kurčeviti likovi na živce! Bokte mazo pa šta ti misliš da je on svemoćan i da zna rezultate iz budućnosti?! De odi leć......btw doxy odlična ideja ovo ubacivanje teleteksta! :)
Ja nigdje nisam ni rekao da on zna rezultet iz budućnosti, niti da sve pogađa, upravo suprotno, da ima pogrešaka, i da bi i ta mogla biti pogrešna, ali ako čovjek ima pozitivan skor kroz duže razdoblje onda da njegovo mišljenje vrijedi nešto. A ako se potrudiš pročitati šta se pisalo pred par dana vidjet ćeš da je odlučio ne stavljati objašnjenja na tipove, nego samo tipove.
Ali bez obzira na to, ja nigdje nisam rekao ni mislio ni insinuirao da on zna rezultate iz budućnosti, ni da je svemoćan...zato ne stavljaj mi riječi u postove.
A inače daj se malo smiri, jer taj komentar gore je bio više zahebantskog tipa...na što posebno ukazuje prvi dio rečenice
LoL, daj mir. Nema smisla uopće o tome raspredati, pogotovo o mom blogu i plusu/minusu. Lijepo koga zanima ode na blog, arhiva je tamo i neka pogleda sve postove, zbroji tekme i kaže kolki je minus/plus. Žao mi je kaj nisam kod svake tekme stavljao koeficijente. Jer svakih par dana pogodim koeficijent iznad 10,00. Tak da s njim pokrijem SVE promašaje tokom tjedna, tako da sam uvijek u plusu.