Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana izdvojena tema

poruka: 11.931
|
čitano: 3.759.497
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
RE: Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana
Hacker002 kaže...

FC Inter Turku - Myllykoski 1 1.95

IF Elfsborg - Helsingborgs IF 1.pol X 2.10

ukupna kvota 4.095

Hattrick

1 par odigro 1:1..jbg

drugi par je poluvrijeme bio X...Bogataš

15 godina
neaktivan

Sta je danas sa LIGOM PRVAKA?

Proud to be adicted to WoW
16 godina
vidikovac kaže...

Ovo je današnji zicer Real-Milan 3:1 :D

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/
16 godina
kostolomac kaže...
vidikovac kaže...

Milan je prošle godine s puno slabijom ekipom pobjedio Real 3-2, trebalo je biti 4-2 da sudac nije poništio čisti gol Pata. Danas je sigurn da oba daju gol...

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
14 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...
kostolomac kaže...
vidikovac kaže...

Milan je prošle godine s puno slabijom ekipom pobjedio Real 3-2, trebalo je biti 4-2 da sudac nije poništio čisti gol Pata. Danas je sigurn da oba daju gol...

Ali tada Real nije imao Mourinha, i nije imao neke igrače koje sada ima,  i nije pred tu utakmicu došao neporažen kako u domaćem prvenstvu tako i u Ligi Prvaka...........nek govore šta hoće o Murinjovskoj defenzivnoj igri Reala, al Real je neporažen ove sezone u svim natjecanjima. Al ipak se bojim. Ili će ih Real pregazit, ili će bit nerješeno. Nema šanse da Real izgubi ali isto tako nema šanse i da na knap pobijedi

Dinamo živi vječno
16 godina
Kladionica - Tvoj prijedlog za Zicer Dana

ma to je rizicno za igrati bilo sta..evo moj listic za danas:

mozda dodam jos Hull (oko 2 kvota) ili stavim da ce dati gol,ali ovaj ide sigurno mozda dodam jos Hull (oko 2 kvota) ili stavim da ce dati gol,ali ovaj ide sigurno
16 godina
protjeran

Daj lol..noćas N.Y.Yankees popušili od texasa 9:0...ja plakao zamalo...LoL. Koji kreteni

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
14 godina
protjeran
doxy kaže...

Daj lol..noćas N.Y.Yankees popušili od texasa 9:0...ja plakao zamalo...LoL. Koji kreteni

Idijoti........a ja tokkom cijele sezone vjerovao da su prvi favoriti uz Filadelfiju za osvajanje prvenstva

Dinamo živi vječno
15 godina
Kora kaže...

Idijoti........a ja tokkom cijele sezone vjerovao da su prvi favoriti uz Filadelfiju za osvajanje prvenstva

Prilikom klađenja na MLB, valja pratit na službenoj stranici, tko baca koju utakmicu. To je vrlo važan podatak pri klađenju. Imam dvojicu prijatelja koji profesionalno igraju baseball, pa su me oni malo uputili u to. 

14 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
Kora kaže...

Prilikom klađenja na MLB, valja pratit na službenoj stranici, tko baca koju utakmicu. To je vrlo važan podatak pri klađenju. Imam dvojicu prijatelja koji profesionalno igraju baseball, pa su me oni malo uputili u to. 

Eh ja nemam pojma o bejzbolu, jedino što znam što je inning i koliko ih ima, zatim da se igra dok netko ne pobjedi (ako je nakon kraja 9 inninga rez izjednačen). Sam po sebi je meni bejzbol besmislen sport. Likovi koji udaraju lopticu palijom drvenom i onda mahnito trče. Idiotarija. Igram bejzbol samo na one najpoznatije ekipe koje su uvijek jake: NY Yankees, Philadelphia Phillies, Texas Rangers itd.

Inače, Chelsea vodi 0:2, mene budale stavim X2, toliko o umjetnoj travi,  -5  C, neigranju Drogbe i Lamparda.......ma ovo mi je pouka za ubuduće, krasan je koeficijent a ja budala slušam kojekakve idiote. Nemožeš uspoređivat jedan Čelzi, koji je prvak najjače lige svijeta, sa nekim tamo rusićima

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 19:32 (Kora).
16 godina
protjeran

Čuj...nisu oni "neki rusići". Koliko vidim komentare uživo...da se krumpa chelsea. Al dobro...očekivano je bilo. Uz Bayern ovo je bilo potencijalno iznenađenje. Srećom izbjegao sam na kraju ovaj par...

14 godina
protjeran
doxy kaže...

Čuj...nisu oni "neki rusići". Koliko vidim komentare uživo...da se krumpa chelsea. Al dobro...očekivano je bilo. Uz Bayern ovo je bilo potencijalno iznenađenje. Srećom izbjegao sam na kraju ovaj par...

http://www.rezultati.com/detail/soccer.php?match=458553&gmt_offset=-7200&tab=1

Nebih rekao, evo statistika udaraca pri ovom linku, reklo bi se da je izjednačena igra, a i mislim da je ovaj Spartak negdje na razini Dinama...........iskreno, bez zajebavanja.

Dinamo živi vječno
15 godina
Kora kaže...

Eh ja nemam pojma o bejzbolu, jedino što znam što je inning i koliko ih ima, zatim da se igra dok netko ne pobjedi (ako je nakon kraja 9 inninga rez izjednačen). Sam po sebi je meni bejzbol besmislen sport. Likovi koji udaraju lopticu palijom drvenom i onda mahnito trče. Idiotarija. Igram bejzbol samo na one najpoznatije ekipe koje su uvijek jake: NY Yankees, Philadelphia Phillies, Texas Rangers itd.

Inače, Chelsea vodi 0:2, mene budale stavim X2, toliko o umjetnoj travi,  -5  C, neigranju Drogbe i Lamparda.......ma ovo mi je pouka za ubuduće, krasan je koeficijent a ja budala slušam kojekakve idiote. Nemožeš uspoređivat jedan Čelzi, koji je prvak najjače lige svijeta, sa nekim tamo rusićima

Što se bejzbola tiče, ni ja ga ne volim. Ali eto, par puta se kladio, tako da znam kako stvari funkcioniraju. Kad bacaju dobri bacači (tokom cijele sezone dobro bacali), onda valja opalit i x prvi ining. Međutim, ne bi preporučio nikome kladit se na navedeni sport. Razlog, kao što kažem, treba dobro poznavat navedeno.

Ja se recimo volim kladit na nhl. Obožavam i gledat i kladit se. A pratim naravno i reprezentativne utakmice (velika natjecanja).

Ja sam igrao chelsea na dva tiketa. Na jednom hendikep, a na drugom uobičajeni 2.

Jučer me zezne empoli-siena (nogomet). Igram više golova u 2. poluvremenu. Skinem chicago,pittsburgh (hokej), padova (nogomet) više od dva gola, duisburg(nogomet) više od dva gola, olympiakos (košarka) hendikep, villareal (nogomet) x2. I šta je najtragičnije, mislio sam se na empoli, dal više od 2 gola ili više golova u poluvremenu. I eto izabrao krivo, a bilo 3 gola Belji se.

Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 19:41 (zabranjeniples).
14 godina
protjeran
zabranjeniples kaže...
Kora kaže...

Što se bejzbola tiče, ni ja ga ne volim. Ali eto, par puta se kladio, tako da znam kako stvari funkcioniraju. Kad bacaju dobri bacači (tokom cijele sezone dobro bacali), onda valja opalit i x prvi ining. Međutim, ne bi preporučio nikome kladit se na navedeni sport. Razlog, kao što kažem, treba dobro poznavat navedeno.

Ja se recimo volim kladit na nhl. Obožavam i gledat i kladit se. A pratim naravno i reprezentativne utakmice (velika natjecanja).

Ja sam igrao chelsea na dva tiketa. Na jednom hendikep, a na drugom uobičajeni 2.

Jučer me zezne empoli-siena (nogomet) više golova u 2. poluvremenu. Skinem cicago,pittsburgh (hokej), padova (nogomet) više od dva gola, duisburg(nogomet) više od dva gola, olympiakos (košarka) hendikep, villareal (nogomet) x2. I šta je najtragičnije, mislio sam se na empoli, dal više od 2 gola ili više golova u poluvremenu. I eto izabrao krivo, a bilo 3 gola Belji se.

Pametno. Jako. Mene budale maknem to. Neku noć stavim Vancouver 1, Anaheim +5.5, i hendikep Philadelphia (bejzbol) i falio mi samo 1 gol kod Anageima za dobitak. a u $%"(/%!(($ Smijeh

Inače, neznam dali znate, doxy sigurno :), ja pogledam na Dojave, Nameštaljke sajtu stave jednu dojavu svaki dan besplatno, i nemogu vjerovat ali otkad ja pratim od 8 zadnjih dana profulali su samo 1

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 19:44 (Kora).
16 godina
protjeran

Kasnije ću gledat točnu statistiku, jer ova na rezultati.com je često pogrešna.

14 godina
protjeran
doxy kaže...

Kasnije ću gledat točnu statistiku, jer ova na rezultati.com je često pogrešna.

Gledam svugdje po internetu, svi savjetuju, a smrdi i meni, pobjeda Arsenala sigurno, a vjerovatno i +2.5

Dinamo živi vječno
14 godina
protjeran

doxy Philadelphia dobiva večeras?

@zabranjeniples- što ti misliš, dobiva li Phil večeras?

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 19:53 (Kora).
15 godina
Kora kaže...

@zabranjeniples- što ti misliš, dobiva li Phil večeras?

Ne znam šta bi rekao. Pričam taman sad s prijateljem, kaže da će bit hebeno. Dakle, trebalo bi izbjeć tu utakmicu. A za yenkese kaže točno ovako, ''danas gube'' Belji se.

Ja se danas, kao ni prošlih dana, nisam kladio na bejzbol.

16 godina
Kora kaže...
ParaNO1d kaže...
kostolomac kaže...
vidikovac kaže...

Ali tada Real nije imao Mourinha, i nije imao neke igrače koje sada ima,  i nije pred tu utakmicu došao neporažen kako u domaćem prvenstvu tako i u Ligi Prvaka...........nek govore šta hoće o Murinjovskoj defenzivnoj igri Reala, al Real je neporažen ove sezone u svim natjecanjima. Al ipak se bojim. Ili će ih Real pregazit, ili će bit nerješeno. Nema šanse da Real izgubi ali isto tako nema šanse i da na knap pobijedi

Ne znam zašto Real nebi mogao izgubiti... Prošle godine su to isto ljudi govorili, a ja sam okrenio dobru lovu na mom Milanu. Danas opet tvrdim da će biti dobra utakmica i sve je moguće ali SIGURNO je da Real neće uništit Milan!

I must be running out of luck Cause you’re just not drunk enough to fuck
14 godina
protjeran
ParaNO1d kaže...
Kora kaže...
ParaNO1d kaže...
kostolomac kaže...
vidikovac kaže...

Ne znam zašto Real nebi mogao izgubiti... Prošle godine su to isto ljudi govorili, a ja sam okrenio dobru lovu na mom Milanu. Danas opet tvrdim da će biti dobra utakmica i sve je moguće ali SIGURNO je da Real neće uništit Milan!

Pa sad si me citirao i onda postavljaš to retoričko pitanje.........

Dinamo živi vječno
16 godina

vidim da imbra i robinjo imaju pravo nastupa..

bit će to dobra tekma.

jedini eventualni bed.. talijanska defenziva protiv murinjove defenzive Smijeh

predviđam ulazak inzaghija pred kraj, 10 njegovih zaleđa u sudačkoj nadoknadi i neki šugavi gol, na silu, u 96. minuti Belji se

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 20:24 (nixass).
14 godina
protjeran
nixass kaže...

vidim da imbra i robinjo imaju pravo nastupa..

bit će to dobra tekma.

jedini eventualni bed.. talijanska defenziva protiv murinjove defenzive Smijeh

predviđam ulazak inzaghija pred kraj, 10 njegovih zaleđa u sudačkoj nadoknadi i neki šugavi gol, na silu, u 96. minuti Belji se

Hahahah čitaš mi misli :))), prije par tjedana je bio u 90 i nekoj zabio za pobjedu  Milana ja kažem bratu "pa zar taj Inzaghi još nije umro?" LOL, čovjek ima 37 godina

Dinamo živi vječno
16 godina
protjeran

Bayern gubi 1:0

15 godina
protjeran

chelsea i real zicer dana, 2:0 vodi, zasad sam pogodio 3 para, jos roma i sutra 2, roma me valjda nece sjebat

edit: 1:1 bayern cluj , nisam se na njega kladio jer je  jako los ovu sezonu, nego sto mislite lyon-benfica? ja sam stavio na lyon, i panathianikos-rubin kazan 2

edit 2. 2:1 bayern vodi

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 21:26 (killer4987).
14 godina
protjeran

Opa lijepo ide zasad, na jednom sam listiću stavio hendikep Ajaxa i Arsenala a na drugom samo pobjede, a na trećem zbroj golova Arsenala +2.5  na tom trećem još jedan gol (nadam se Arsenalov, al neću bit prokletinja, može i Šahtarov :)) i dobitak je tu :)))

edit-jesam rekao da Real rula a? :))))

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 21:33 (Kora).
14 godina
Kora kaže...

Pametno. Jako. Mene budale maknem to. Neku noć stavim Vancouver 1, Anaheim +5.5, i hendikep Philadelphia (bejzbol) i falio mi samo 1 gol kod Anageima za dobitak. a u $%"(/%!(($ Smijeh

Inače, neznam dali znate, doxy sigurno :), ja pogledam na Dojave, Nameštaljke sajtu stave jednu dojavu svaki dan besplatno, i nemogu vjerovat ali otkad ja pratim od 8 zadnjih dana profulali su samo 1

Ma čekaj, šta postoji sajt namještaljke i dojave? Ili sam ja to nešto krivo skužio...pa tko normalan bi napravio takav sajt sa pravim namještaljkama...ovo ne mogu vjerovat...strava...

15 godina
protjeran

hebo pas mater, romi, a znao sam da nece dobit, jaaaaaaaaaj 2:1 gube

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm.
14 godina
protjeran
miki1981 kaže...
Kora kaže...

Ma čekaj, šta postoji sajt namještaljke i dojave? Ili sam ja to nešto krivo skužio...pa tko normalan bi napravio takav sajt sa pravim namještaljkama...ovo ne mogu vjerovat...strava...

Eeeee, ne kužim ni ja kako to zapravo funkcionira ali od 10-ak njihovih savjeta ja sam samo jedan fulao.........tak da me baš briga

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan

Bayern ne moze zabiti gola pa protivnici moraju zabijat autogolove (i to 2 komada) ....

Bilo bi zgodno ... ali nije potrebno
14 godina
protjeran

Arsenal 3:0 +2.5 golova, dobitak! :))))  ak ništ i nedobijem večeras pokrio sam uloge sve i još u plusu :)))

http://dojave-fix.bloger.hr/

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.10.2010 22:03 (Kora).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice