Kevin Mitnick

poruka: 13
|
čitano: 2.764
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Kevin Mitnick

Eo ljudi pokrenuo sam ovu temu jer se divim ovom covjeku pa kazite mi vi sta mislite o njemu???

Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
neaktivan
Kevin Mitnick

Čitao sam o njemu,čovjek prepametan za ovo doba.

Najbolje mi je bilo ono kad su iz zviždaljke koju su našli u cornfleksu upotrijebili za besplatne razgovore na govornicama.

Diritor je lipo reka pali smo na dno homo si skupa na BIRO.
17 godina
neaktivan
Kevin Mitnick

Pametan oko kompijutera, ali za sve ostalo je glup. Bio milion puta u zatvoru te se tek nakon stoljeca sjetio da to netreba raditi. Isto tako i Loyd Blankenship i kompanija iz Legion Of Doom i njihovi suparnici Masters Of Deception svi pametni u vezi kompa, a ostalom bolje da nepricam.

Arch user, Don't Panic!!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.5.2008 23:23 (Tux Slave).
17 godina
protjeran
RE: Kevin Mitnick
Tux Slave kaže...

Pametan oko kompijutera, ali za sve ostalo je glup. Bio milion puta u zatvoru te se tek nakon stoljeca sjetio da to netreba raditi. Isto tako i Loyd Blankenship i kompanija iz Legion Of Doom i njihovi suparnici Masters Of Deception svi pametni u vezi kompa, a ostalom bolje da nepricam.

Izgubljen, Ima ih jos, al eto....

Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
Pačo kaže...

Čitao sam o njemu,čovjek prepametan za ovo doba.

Najbolje mi je bilo ono kad su iz zviždaljke koju su našli u cornfleksu upotrijebili za besplatne razgovore na govornicama.

Jest i nije. Manje-više je iskorištavao naivnost korisnika ("social enginering"), iskonska verzija sadašnje gamadi koje si korisnici instaliraju (pa onda plejada psovki po Microsoftu kako je Windows sranje jer iskaču reklame za ruske mlade).

Čini mi se da je ovo sa zviždaljkom urbana legenda, odnosno drotovi mu nisu dali pravo na razgovor jer su mislili da može zviždanjem lansirati nuklearni projektil. Cool
17 godina
Kevin Mitnick

Polgedajte si dokumentarac (film) FREEDOM DOWNTIME...bit če vam jasnije neke stvari...čemu da pričam kad možete to pogledati.

17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

Ne slažem se da je za sve ostalo bio glup. Bio je ispred svog vremena. Postoji mnogo informacija koje su "nedostupne" ljudima a trebale bi biti, a on je radio ono što se nitko drugi nije usudio.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
PROTECTOR kaže...
Tux Slave kaže...

Ne slažem se da je za sve ostalo bio glup. Bio je ispred svog vremena. Postoji mnogo informacija koje su "nedostupne" ljudima a trebale bi biti, a on je radio ono što se nitko drugi nije usudio.
 Pametan covjek ne upada drugima u kompove sto su oni svi radili. Cijenim ih sve ali trebali su vise razmisljati oko svojih postupaka. Mozda bi bolje bilo ga nazvati "psihom" jer se usudio sve to uciniti.
Arch user, Don't Panic!!!
17 godina
protjeran
Tux Slave kaže...
PROTECTOR kaže...
Tux Slave kaže...

Pametan covjek ne upada drugima u kompove sto su oni svi radili. Cijenim ih sve ali trebali su vise razmisljati oko svojih postupaka. Mozda bi bolje bilo ga nazvati "psihom" jer se usudio sve to uciniti.
 Da je bio tako pametan ne bi ga ulovili, sad je on neki MIT, ma e... i sad bi mu se trebali diviti... malo nikad, tipicno americko prenapuhavanje i pokazivanje.
Zlo i Naopako
17 godina
neaktivan
 Da je bio tako pametan ne bi ga ulovili, sad je on neki MIT, ma e... i sad bi mu se trebali diviti... malo nikad, tipicno americko prenapuhavanje i pokazivanje.
  tocno tako da je bio tolko pametan bome nebi ga uhvatili... pravi hackeri su oni koje nikad ne uhvate a to je i cilj svega toga...
Gigabyte EX38-DS5 Ultra durable 2 , HDD 500 GB Seagate 32mb cache , Geforce 9600 GT , OCZ GameXstream 600 W , Intel Core 2 Quad Q6600 2,40 Ghz , DDR2 2GB (2x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit Thermaltake VC3000BWS tower Armor Jr
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...
PROTECTOR kaže...
Tux Slave kaže...

Psiho-Pakom SmijehNevinašce lol^2
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan
DaDo - gp1 kaže...
  tocno tako da je bio tolko pametan bome nebi ga uhvatili... pravi hackeri su oni koje nikad ne uhvate a to je i cilj svega toga...
 Ti se ne javljaj i tebe su ukebali XD
Kevin Mitnick RULZZZZ
17 godina
neaktivan

pa ja se barem ne kurcim okolo

Gigabyte EX38-DS5 Ultra durable 2 , HDD 500 GB Seagate 32mb cache , Geforce 9600 GT , OCZ GameXstream 600 W , Intel Core 2 Quad Q6600 2,40 Ghz , DDR2 4GB (4x1GB kit) PC6400 (800MHz) OCZ, Gold XTC, DC kit Thermaltake VC3000BWS tower Armor Jr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice