Ovogodisnje blagdane cemo moja ekipa i ja najvjerojatnije sklepat bombu od 80-litrenog bojlera
i nadam se da se nece razletit ko lani.
Ovogodisnje blagdane cemo moja ekipa i ja najvjerojatnije sklepat bombu od 80-litrenog bojlera
i nadam se da se nece razletit ko lani.
Samo je nemojte zaboraviti vezati za drvo jer tko će poslje tražiti bojler kod susjeda na ili u kući.
Govorim iz osobnog iskustva s 200l bačvom kak je @rambox predložio.
Bez brige,sve cu snimat,a s bacvama imamo visegodisnje iskustvo, nasrecu bez povreda..!
Mi pucamo iz 120 litarnih kanti za Uskrs. Vi i za Božić derete?
Da,onda nam je prilika da se "ispucamo"
a gdje nabavite karabit???
ajd ako ima tko kilu viska za prodat nek se javi
Mirnovec ti prodaje, a vidio sam i u Getro-u.
a gdje nabavite karabit???
ajd ako ima tko kilu viska za prodat nek se javi
"Mi" smo predprosle godine kupili u željezari MB Commerce. Mislim da je bilo 0.5kg oko 40kn ako se ne varam ili čak kila-vise se ne sjecam !
Danas sam vidio da je u MB Commerce- u 1 KG = 76 KN !
A da probate acetilen+kisik umjesto tog karabita.Uzmete jednu bocu acetielna i drugu tekuceg kisika.Fino napunite to bure i rokaj.Lako je za nabaviti i mislim da je jeftinije od tog karabita.
Naravno prvo probati u manjim kolicinama jer je acetilen vrlo energican.Acetilen bez kisika na otvorenom izgara cadavim plamenom dok prisustvom kisika nastaje explozija.
Kako se vidi na videu acetilen+kisik moze da explodira i ako nije u cvrsto zatvorenom prostoru kao sto je bure.
Win Osama in hide and seek
Win Osama in hide and seek
Nikad nisam to puco pa me zanima. Vidim da se to radi npr. stavi se mali mali komadić, a šta bi bilo kad bi npr. stavio komad veličine glave(ako je to uopće moguće, i zapalio? Mislim jel netko probao. Nemojte me ismijat jer stvarno nikad nisam to pucao, pa me zanima onako informativno:))
EDIT: Neznam dal je netko već stavio link ali evo iz mirnovca.
Danas sam vidio da je u MB Commerce- u 1 KG = 76 KN !
LOL. Možda je za blagdane skuplji? Prije Uskrsa kod mene dođe ne više od 25 kn=1kg.
U Kauflandu je 150 grama = 33 kn sto je prepreskupo !!
Nikad nisam to puco pa me zanima. Vidim da se to radi npr. stavi se mali mali komadić, a šta bi bilo kad bi npr. stavio komad veličine glave(ako je to uopće moguće, i zapalio? Mislim jel netko probao. Nemojte me ismijat jer stvarno nikad nisam to pucao, pa me zanima onako informativno:))
EDIT: Neznam dal je netko već stavio link ali evo iz mirnovca.
U špravilu bi trebalo ići što više staviš, jače pukne, ali onda bi trabao i bolje izlorati za plinove, maknuti se van civilizacije i imati dosta vode za polijevanje ( budući da pljucanje neće pomoći ), ali i tada, komad veličine glave je prevelik, osim ako nemaš nešto par puta veće od bačve od 200l.
ma vjerojatno ce i ove godine biti u orionu i mirnovecu, mozda vec i ima ali nisam primjetio. Samo to je preskupo stvarno, mislim da je lani oko 50-60 kuna bila kantica i jedan kamencic unutra.
Ovo u MB Commerce ako je 1kg-76kn, to bi se još i izdrzalo, samo kolko sam skuzil oni nemaju poslovnicu ni u ZG a ni u blizini bas
Bumpam ako tko treba i ove godine. Ja se od sutra bacam u potragu :D (nisam kriv ako tko ovom temom dobije neku ludu ideju i pogine
).
ajd ako netko nabavi negdje povoljno nek javi i ja bi kupio pa se dogovorimo za slanje.
Vidi ovog fenomena... ke vino dela s zagorca :D
Pa?
ja danas opalio kutiju velikog pirata 
Splićani ako imate ikog u škveru recite da vam nabavi. Ja sam nabavio 20 kamenja veličine kao 2 ping pong loptice svaki.
U mene rijetko tko to zove karabit. Mi kažemo garbura.
Meni je susjed rošle godine dao karabit veličeine kamena, ne velikoga ofc :D
i stavio sam ga u limenku, probušio rupicu, namočio karabit, zatvorio limenku,
stavio ju na pod i držao bočnu stranu nogom, čekao par sekundi,
šibicom sam zagrijavao rupicu i za par ms (milisekundi) i na jednom
rukne ko iz topa, a čep odleti par metara 
Jače je od bilo koje petarde, ali mi je nekako više gušt petarde palit nego karabit,
neznam zašto..
Meni je susjed rošle godine dao karabit veličeine kamena, ne velikoga ofc :D
i stavio sam ga u limenku, probušio rupicu, namočio karabit, zatvorio limenku,
stavio ju na pod i držao bočnu stranu nogom, čekao par sekundi,
šibicom sam zagrijavao rupicu i za par ms (milisekundi) i na jednom
rukne ko iz topa, a čep odleti par metara 
Jače je od bilo koje petarde, ali mi je nekako više gušt petarde palit nego karabit,
neznam zašto..
Karabit je neuredan i teško je ostat čist. Vjerojatno zato.
http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
Karabit je neuredan i teško je ostat čist. Vjerojatno zato.
Kako to misliš ? Pa jednostavno je u limenci i malo ga poškropiš nečim vlažnim (čak možeš i pljunut na njega :D), zatvoriš limenku i rukneš ga, to je to.