Karabit i gdje ga kupiti

poruka: 167
|
čitano: 135.660
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Karabit i gdje ga kupiti
Games 4 life kaže...
Plahi kaže...

Karabit je neuredan i teško je ostat čist. Vjerojatno zato.

Kako to misliš ? Pa jednostavno je u limenci i malo ga poškropiš nečim vlažnim (čak možeš i pljunut na njega :D), zatvoriš limenku i rukneš ga, to je to.

A dobro, limenka... Ja govorim od 30-40 litarnim bačvama... trebaš imati dosata vode, novine za paljenje, paziti na vrijeme, tražiti čep 15 minuta :D...

Pa moraš očistiti bačvu nakon nekoliko desetaka pucnjeva...

http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
16 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

Mi smo bačvu od 200 litara digli 3,4 puta nekoliko metara ( 5-7 ) u zrak bez nekih posebnih priprema, ali da je teže kako je stvar veća, je.

I think a lot of cynicism has dropped away from my shoulders since I stopped drinking... - Graham Coxon
15 godina
Karabit i gdje ga kupiti

Danas smo slozili vrecu on najlona 3 x 2 metra , malo bolje pojačajte pa bute culi jeku od eksplozije !

Music As A Weapon !!
15 godina
Karabit i gdje ga kupiti

Danas smo slozili vreću od 3 x 2 metra ,sve spojili selotepom i klamaricom ,  rastepli unutra 2 bale slame , stavili 0,5 kg karabita na 4 mjesta  i zalevali vodom do trenutka opalenja !!Malo nas je vjetar zezal i bilo je hladno ! Mislim da smo trebali stavit vise karabita, al ionako smo sve potrosili !{#}

Ekipo , želim Vam sve najbolje u 2012 godini !!!

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

imas u velikoj gorici na placu covijek prodaje karabit mislim da je cijena 40 kn kila tak nes {#}

15 godina
neaktivan

Evo od danas sto smo malo pucali :D

Mafija sused,lopovi su među nama!
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 16:32 (juzny90).
15 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

A ovo ceka sv. Vinka :D

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.1.2012 13:55 (juzny90).
15 godina
neaktivan
juzny90 kaže...

Najss, ja bih na tvom mjestu na kraju topa izbušio navoj i ugradio svijećicu ko od auta ili flakserice... i onda ljepo pališ na struju prek kabla s sigurne udaljenosti i puno praktičnije...

http://bux.ratovi.net/?r=plahy Ja sam Hrzan zagorski Tarzan teri išče po huste ljude, teri navek ti veli ŽIVELI i hodi bume si spili!
15 godina
neaktivan
Plahi kaže...
juzny90 kaže...

Najss, ja bih na tvom mjestu na kraju topa izbušio navoj i ugradio svijećicu ko od auta ili flakserice... i onda ljepo pališ na struju prek kabla s sigurne udaljenosti i puno praktičnije...

Thx :D a to sam baš i razmišljao :) to cu najvjerovatnije i napravit...

15 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

Znali tko koliko karabita treba za ovaj moj izum i koliko vremena treba cekati da se napuni plinom...pošto prvi puta pucam na tako nešto veće...ako ima tko kakvog iskusta neka napiše...Hvala

15 godina
Karabit i gdje ga kupiti

Stavi negdje od 200-250 grama i cekaj kojih 15 minuta da se to napuni s plinom , no morat ces i povremeno zalijat s vodom ali ne previse jer ce ti se karabit rastopit i dobit ces kremu od njega !

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Stavi negdje od 200-250 grama i cekaj kojih 15 minuta da se to napuni s plinom , no morat ces i povremeno zalijat s vodom ali ne previse jer ce ti se karabit rastopit i dobit ces kremu od njega !

a da mu se smanji volumen ubacivanjem slame unutra?

15 godina
Karabit i gdje ga kupiti

Da, slama obavezno unutra kojih pola bale jer se plin vise nabije u slamu ,a bez slame ce ti samo prdnut jer smo i tak probali !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

evo nabavio sam si 2 kg karabita i tenkovsku čahuru visina 70 cm širina 105 mm i sad kak da napravim čep što da stavim mislio sam rukometnu loptu ili neš drugo trebam ideju hitooo :D

13 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

tj. promjer kruga je 105mm

15 godina
neaktivan
karabitjezakon1 kaže...

evo nabavio sam si 2 kg karabita i tenkovsku čahuru visina 70 cm širina 105 mm i sad kak da napravim čep što da stavim mislio sam rukometnu loptu ili neš drugo trebam ideju hitooo :D

Malu loptu za bazen. Najbolja stvar...
13 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

Pa tak sam i mislio a trebo bih i postolje nekak napravit

15 godina
Karabit i gdje ga kupiti

Ajde ti to poslikaj ak mozes , da mozemo dat konkretnije ideje !

Music As A Weapon !!
13 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

evo slike s interneta al istu imam neda mi se slikat

15 godina
Karabit i gdje ga kupiti

Da probas stavit neki debeli najlon i onda zamotat selotepom!   Ili bi ti bolje nesto nagural da izleti van, tipa loptice ?

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan
juzny90 kaže...

Oce biti prevlika rupa za potpalu od 10 mm? il ito nema veze kolika je

15 godina
neaktivan
juzny90 kaže...
juzny90 kaže...

Oce biti prevlika rupa za potpalu od 10 mm? il ito nema veze kolika je

3 mm maksimalno... 2 optimalno

15 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

Evo samo da kazem da smo jucer bili jedni među najacima u brdu :D

ostalo pogledajte na Youtube-u :D

15 godina
Karabit i gdje ga kupiti

Dobro ga to grune{#} ! Kolko ste dugo cekali da se napuni s plinom ?

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

pa vidis tu i sam mozda nekih cca 2 minute :)

15 godina
Karabit i gdje ga kupiti

Probajte čekat kojih 5 min , bude jace puklo !!

Music As A Weapon !!
15 godina
neaktivan

Ovo je sasvim dovoljno s tim da su nam tockovi otpali nakon tridesetog pucanja xD

13 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

imam pitanje,znjači nabavio sam čahuru od teka visine 70 com i širine 10 cm okrugla je.stavio sam grumen 30mm-30mm otprilike 150 grama i nalio 0,5 dcl vode pričekao otp. 30 sek i začeipo rukometnom loptop kada sam sam zapalio na rupicu od 5mm mi sam ide plamen kao iz upaljača van a neće puknut  dali znate šta radim krivo??

14 godina
neaktivan
Karabit i gdje ga kupiti

Rupa ti je velika.Ostavi malo duze i moras loptu namjestit da nema lufta oko nje.zaljepi nekim selotejpom ili necim.Pali sa sigurne udaljenosti 

13 godina
neaktivan

lopta je taman da zatvori rupu plin ne curio ni malo al ja mislim da sam stavio malo previše vode jel ono je sedno sam onak puk jedva izbacilo loptu nije uopće baš puklo

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice